Tak to si příští rok dám maratónek :)) Jsem zvědavá, co na tom všichni vidí.
Ja jsem se jeste porad nedostala k posledni rade, ty jo 😮 to bude znameni, ze to mam napravit... Kazdopadne myslim, ze 5 rad bude dostacujici.
ragelly podle vyberu obrazku je poznat, zes fakt nevidela ani dil 😁
IrmaVep napsal(a):
Ja jsem se jeste porad nedostala k posledni rade, ty jo 😮 to bude znameni, ze to mam napravit... Kazdopadne myslim, ze 5 rad bude dostacujici.
ragelly podle vyberu obrazku je poznat, zes fakt nevidela ani dil 😁
Špatný, jo? :D Tak změním :D
ragelly napsal(a):
Ne spatny, to ne... Ze serialu to je, jen je to necekana sestava postav. Tohle jsou az na jednu same vedlejsi a i ta jedna se mezi hlavni zaradila az pozdeji 😉 na prvni pohled jsem se vydesila, co se tam proboha za tu posledni radu stalo, ze jsou tam same cizi ksichty a nikdo z hlavnich (jsem zvykla vidat u tech clanku ty typicke plakaty s hlavnimi).
A vidis to, @ragelly diky tomuto plakatu mi teprve ted doslo, ze jednu studentku tady hraje ta, co hrala Marinu v Élite 😉 jsem si ke vubec nespojila az do ted. A to mivam na obliveje v serialech docela pamet.
IrmaVep napsal(a):
Ne spatny, to ne... Ze serialu to je, jen je to necekana sestava postav. Tohle jsou az na jednu same vedlejsi a i ta jedna se mezi hlavni zaradila az pozdeji 😉 na prvni pohled jsem se vydesila, co se tam proboha za tu posledni radu stalo, ze jsou tam same cizi ksichty a nikdo z hlavnich (jsem zvykla vidat u tech clanku ty typicke plakaty s hlavnimi).
Já vybírala něco s těmi uniformami, což mi přijde jako typická promo fotka pro seriál :D Ale je pravda, že tváře neznám vůbec, takže netuším :D
Pro mě to je jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší seriál, co jsem kdy viděl.
Škoda,že to bude končit ...
Na druhou stranu je pravda,že v nejlepším by se mělo přestat :)
S tímhle seriálem se teda rozhodně loučit nechci, nadruhou stranu je to jeden z těch, který si pustím klidně znova:D Pokud se jim to podaří dobře zakončit, tak to bude lepší, než natahovat donekonečna. Takže smutné, ale nevyhnutelné...
První řady (byl tam nějaký zmatek - dvě verze - v tom, na kolik dílů/serií byl materiál sestřihaný) byly naprosto bombastické. Potom šla úroveň a "seriálová uvěřitelnost" jako téměř vždy dolů, ale stejně to byl skvělý seriál. Proto je dobře, že natočí řadu, která bude poslední - nebudou muset natahovat díly a otevírat dějové linky pro případná pokračování, je šance, že to bude stejná pecka, jako na začátku.
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který jsem už teď stihl vidět 2x. Takže chybět mi rozhodně bude. Na druhou stranu byl seriál zakončený už po původních prvních 2 řadách. Potom to koupil Netflix, přidal nový příběh, který by se ale dle schématu seriálu měl opět ukončit, protože donekonečna natahovat nejde. Takže další řady by musely být zase jiný příběh a co víc chcete vymýšlet, aby to bylo ještě alespoň trochu uvěřitelné a mělo stále ten obrovský wow efekt, na který jsme zvyklí?
ragelly napsal(a):
Já vybírala něco s těmi uniformami, což mi přijde jako typická promo fotka pro seriál :D Ale je pravda, že tváře neznám vůbec, takže netuším :D
Ted je tam super fotka 🤗 Jeste k tvemu budoucimu maratonu - jsem sama zvedava, jak budes hodnotit. Nezapomen to tu pak nekde ventilovat!
IrmaVep napsal(a):
Ted je tam super fotka 🤗 Jeste k tvemu budoucimu maratonu - jsem sama zvedava, jak budes hodnotit. Nezapomen to tu pak nekde ventilovat!
Já vždycky! Udělám pak i rozlučku Vzpomínáme :)
Rozhodne jeden z najlepších seriálov, aké som videla. Bude mi strašne chýbať, ale všetci vieme, že táto téma sa nedá naťahovať donekonečna. Ale určite pozriem celý seriál ešte veľakrát :)
ragelly napsal(a):
Tiež ma ten plagát prekvapil a potom rozosmial svojou absurditou :) Rozhodne nečakaný výber :D
sonkad napsal(a):
Tiež ma ten plagát prekvapil a potom rozosmial svojou absurditou :) Rozhodne nečakaný výber :D
Spíš blbá náhoda, že jsem z těch promo fotek vybrala zrovna takovou, která se až tak nehodí jako jiné :D
IrmaVep napsal(a):
Samé cizí xichty? :D Já teda začínám teď 4. sérii a přijde mi, že všechny postavy patří k hlavním a nepřijde mi to jako nějak špatný výběr. Tak možná po celé 4. sérii budu na to mít pohled jiný, kdo ví.
Catelinecz napsal(a):
Samé cizí xichty? :D Já teda začínám teď 4. sérii a přijde mi, že všechny postavy patří k hlavním a nepřijde mi to jako nějak špatný výběr. Tak možná po celé 4. sérii budu na to mít pohled jiný, kdo ví.
Fotka už je změněná, původně tam byla tahle :)
ragelly napsal(a):
Umm... při zobrazení na notebooku je tam pořád ta stará :D Já jen aby tahle diskuze (ne)byla zmatenější než už je... ;D
IrmaVep napsal(a):
Umm... při zobrazení na notebooku je tam pořád ta stará :D Já jen aby tahle diskuze (ne)byla zmatenější než už je... ;D
ctrl+f5 to vyřeší vždy :D
ragelly napsal(a):
ctrl+f5 to vyřeší vždy :D
Já se picnu! Tak dík, ach jo...:D
ragelly napsal(a):
Ááá, tak to pak vše vysvětluje, díky :D.