Diskuze k článku Netflix uzavírá dvířka Papírovému domu
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 7. 2020 / 20:06:30 (před 4 roky)
on

Tak to si příští rok dám maratónek :)) Jsem zvědavá, co na tom všichni vidí.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
31. 7. 2020 / 21:32:10 (před 4 roky)
on

Ja jsem se jeste porad nedostala k posledni rade, ty jo 😮 to bude znameni, ze to mam napravit... Kazdopadne myslim, ze 5 rad bude dostacujici.
ragelly podle vyberu obrazku je poznat, zes fakt nevidela ani dil 😁

ragelly
31. 7. 2020 / 21:33:09 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Ja jsem se jeste porad nedostala k posledni rade, ty jo 😮 to bude znameni, ze to mam napravit... Kazdopadne myslim, ze 5 rad bude dostacujici.
ragelly podle vyberu obrazku je poznat, zes fakt nevidela ani dil 😁

Špatný, jo? :D Tak změním :D

IrmaVep
31. 7. 2020 / 21:37:39 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Ne spatny, to ne... Ze serialu to je, jen je to necekana sestava postav. Tohle jsou az na jednu same vedlejsi a i ta jedna se mezi hlavni zaradila az pozdeji 😉 na prvni pohled jsem se vydesila, co se tam proboha za tu posledni radu stalo, ze jsou tam same cizi ksichty a nikdo z hlavnich (jsem zvykla vidat u tech clanku ty typicke plakaty s hlavnimi).

IrmaVep
31. 7. 2020 / 21:43:29 (před 4 roky)
on

A vidis to, @ragelly diky tomuto plakatu mi teprve ted doslo, ze jednu studentku tady hraje ta, co hrala Marinu v Élite 😉 jsem si ke vubec nespojila az do ted. A to mivam na obliveje v serialech docela pamet.

ragelly
31. 7. 2020 / 22:02:56 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Ne spatny, to ne... Ze serialu to je, jen je to necekana sestava postav. Tohle jsou az na jednu same vedlejsi a i ta jedna se mezi hlavni zaradila az pozdeji 😉 na prvni pohled jsem se vydesila, co se tam proboha za tu posledni radu stalo, ze jsou tam same cizi ksichty a nikdo z hlavnich (jsem zvykla vidat u tech clanku ty typicke plakaty s hlavnimi).

Já vybírala něco s těmi uniformami, což mi přijde jako typická promo fotka pro seriál :D Ale je pravda, že tváře neznám vůbec, takže netuším :D

Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
31. 7. 2020 / 22:40:17 (před 4 roky)
off

Pro mě to je jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší seriál, co jsem kdy viděl.
Škoda,že to bude končit ...
Na druhou stranu je pravda,že v nejlepším by se mělo přestat :)

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 8. 2020 / 06:50:43 (před 4 roky)
off

S tímhle seriálem se teda rozhodně loučit nechci, nadruhou stranu je to jeden z těch, který si pustím klidně znova:D Pokud se jim to podaří dobře zakončit, tak to bude lepší, než natahovat donekonečna. Takže smutné, ale nevyhnutelné...

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 8. 2020 / 10:47:41 (před 4 roky)
off

První řady (byl tam nějaký zmatek - dvě verze - v tom, na kolik dílů/serií byl materiál sestřihaný) byly naprosto bombastické. Potom šla úroveň a "seriálová uvěřitelnost" jako téměř vždy dolů, ale stejně to byl skvělý seriál. Proto je dobře, že natočí řadu, která bude poslední - nebudou muset natahovat díly a otevírat dějové linky pro případná pokračování, je šance, že to bude stejná pecka, jako na začátku.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 8. 2020 / 13:15:42 (před 4 roky)
off

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který jsem už teď stihl vidět 2x. Takže chybět mi rozhodně bude. Na druhou stranu byl seriál zakončený už po původních prvních 2 řadách. Potom to koupil Netflix, přidal nový příběh, který by se ale dle schématu seriálu měl opět ukončit, protože donekonečna natahovat nejde. Takže další řady by musely být zase jiný příběh a co víc chcete vymýšlet, aby to bylo ještě alespoň trochu uvěřitelné a mělo stále ten obrovský wow efekt, na který jsme zvyklí?

IrmaVep
1. 8. 2020 / 13:26:03 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Já vybírala něco s těmi uniformami, což mi přijde jako typická promo fotka pro seriál :D Ale je pravda, že tváře neznám vůbec, takže netuším :D

Ted je tam super fotka 🤗 Jeste k tvemu budoucimu maratonu - jsem sama zvedava, jak budes hodnotit. Nezapomen to tu pak nekde ventilovat!

ragelly
1. 8. 2020 / 14:34:36 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Ted je tam super fotka 🤗 Jeste k tvemu budoucimu maratonu - jsem sama zvedava, jak budes hodnotit. Nezapomen to tu pak nekde ventilovat!

Já vždycky! Udělám pak i rozlučku Vzpomínáme :)

SaNcHeZ
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 8. 2020 / 15:22:47 (před 4 roky)
off

S klesající kvalitou je to možná jen dobře.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 8. 2020 / 15:47:37 (před 4 roky)
off

Rozhodne jeden z najlepších seriálov, aké som videla. Bude mi strašne chýbať, ale všetci vieme, že táto téma sa nedá naťahovať donekonečna. Ale určite pozriem celý seriál ešte veľakrát :)

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 8. 2020 / 15:49:28 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tiež ma ten plagát prekvapil a potom rozosmial svojou absurditou :) Rozhodne nečakaný výber :D

ragelly
1. 8. 2020 / 17:04:43 (před 4 roky)
on
sonkad napsal(a):

Tiež ma ten plagát prekvapil a potom rozosmial svojou absurditou :) Rozhodne nečakaný výber :D

Spíš blbá náhoda, že jsem z těch promo fotek vybrala zrovna takovou, která se až tak nehodí jako jiné :D

Catelinecz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 8. 2020 / 14:11:05 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Samé cizí xichty? :D Já teda začínám teď 4. sérii a přijde mi, že všechny postavy patří k hlavním a nepřijde mi to jako nějak špatný výběr. Tak možná po celé 4. sérii budu na to mít pohled jiný, kdo ví.

ragelly
3. 8. 2020 / 14:22:00 (před 4 roky)
on
Catelinecz napsal(a):

Samé cizí xichty? :D Já teda začínám teď 4. sérii a přijde mi, že všechny postavy patří k hlavním a nepřijde mi to jako nějak špatný výběr. Tak možná po celé 4. sérii budu na to mít pohled jiný, kdo ví.

Fotka už je změněná, původně tam byla tahle :)

IrmaVep
4. 8. 2020 / 20:35:06 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Umm... při zobrazení na notebooku je tam pořád ta stará :D Já jen aby tahle diskuze (ne)byla zmatenější než už je... ;D

ragelly
4. 8. 2020 / 20:37:43 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Umm... při zobrazení na notebooku je tam pořád ta stará :D Já jen aby tahle diskuze (ne)byla zmatenější než už je... ;D

ctrl+f5 to vyřeší vždy :D

IrmaVep
4. 8. 2020 / 20:39:28 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

ctrl+f5 to vyřeší vždy :D

Já se picnu! Tak dík, ach jo...:D

Catelinecz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 8. 2020 / 10:44:12 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ááá, tak to pak vše vysvětluje, díky :D.