Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Fugitive (Quibi)
Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
15. 8. 2020 / 15:26:49 (před 4 roky)
off

Pokud tento seriál někdo přeloží, v což doufám, tak určitě kouknu!:-)

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 8. 2020 / 19:00:24 (před 4 roky)
off

Ako davat ako + trvanie.
Mlady ludia nevedia udrzat uz pozornost dost dlho. Pre serial je to mozno a stanicu dobre ale pre ludstvo je to obrovske minus.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 8. 2020 / 20:04:02 (před 4 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Ako davat ako + trvanie.
Mlady ludia nevedia udrzat uz pozornost dost dlho. Pre serial je to mozno a stanicu dobre ale pre ludstvo je to obrovske minus.

To máš pravdu :) Ale taky to je tím, že dneska nemá nikdo čas, takže smlsnout si takhle na díle nebo dvou u svačiny nebo při obědě taky není k zahození :D

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 8. 2020 / 20:34:40 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To máš pravdu :) Ale taky to je tím, že dneska nemá nikdo čas, takže smlsnout si takhle na díle nebo dvou u svačiny nebo při obědě taky není k zahození :D

Casu ma kazdy tolko kolko si ho spravy. A kazdy ma denne 24 hodin .. zalezi len na nas ako s nim nalozime. Ako beriem ze pozriet si nejaku kratku blbost cez obed moze byt pre niekoho prinosom, ja radsej sa venujem jedlu pripadne konverzacii s koegami. Ak pozeram tak sa venujem pozeranou .. . RObit viac veci naraz sa nikdy neda na 100%. Ako pozerat telenovelu pocas varenia nie je problem pretoze tej clovek nemusi venovat az taku pozornost a ak pride o 5 minut deja tak vlastne o nic neprisiel .. .

Ako bude to z dhodobejsieho hlasiska problemom pre ludstvo, v sucasnosti je obrovsky narast "postihnuti" a robia sa ustupky v skolach a vsade .. vychovavame generaciu neschopnych ludi, za co si mozeme sami.

PachezZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 8. 2020 / 05:33:57 (před 4 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

...

Taky mi přijde 10 min. formát seriálů pro... nevím, asi mi to nedá říct jinak než pro retardy...

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 8. 2020 / 09:40:01 (před 4 roky)
off

Ani pre mňa tieto krátke epizódy nie sú. Keď mám len trochu času, radšej pozriem nejaké video na Youtube, ale seriál chcem mať v plnej dĺžke a riadne si ho vychutnať.. Ale tieto Quibi seriály ma lákajú, ale jedine pozrieť naraz ako film, to by celkom šlo :)

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 8. 2020 / 10:29:39 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To je otázka. Já třeba nesnáším pauzy nebo jakékoli kouskování, když se na něco dívám. Ne že bych měl problém s pamětí, ale prostě to považuji za rušivý prvek, který tě vytahuje z daného zážitku. Stejně jako vidím u knihy problém, když dělám delší pauzy u čtení a preferuji přečtení v co nejkratším sledu. Člověk má pokaždé jiné rozpoložení, jiné myšlenky/nálady, a to se podepisuje na vnímání konzumovaného obsahu. Nemluvě o tom, že u svačiny by se správně člověk neměl na nic dívat a když už, tak na něco nenáročného. Celkem mi ten koncept Quibi uniká. Další věc je, že rozhodně otmítám sledovat něco na mobilu. Filmy a seriály si prostě chci vychutnat v klidu u televize. No zjevně nejsem cílovka Quibi :) Ale některé věci na jeden zátah možná zkusím.

ragelly
17. 8. 2020 / 12:00:40 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

To je otázka. Já třeba nesnáším pauzy nebo jakékoli kouskování, když se na něco dívám. Ne že bych měl problém s pamětí, ale prostě to považuji za rušivý prvek, který tě vytahuje z daného zážitku. Stejně jako vidím u knihy problém, když dělám delší pauzy u čtení a preferuji přečtení v co nejkratším sledu. Člověk má pokaždé jiné rozpoložení, jiné myšlenky/nálady, a to se podepisuje na vnímání konzumovaného obsahu. Nemluvě o tom, že u svačiny by se správně člověk neměl na nic dívat a když už, tak na něco nenáročného. Celkem mi ten koncept Quibi uniká. Další věc je, že rozhodně otmítám sledovat něco na mobilu. Filmy a seriály si prostě chci vychutnat v klidu u televize. No zjevně nejsem cílovka Quibi :) Ale některé věci na jeden zátah možná zkusím.

Ta první část je na každém. Očividně hodně lidí sdílí stejný názor, když víme, kolik předplatitelů tato nová služba (ne)má :)) U té druhé části - mají to i pro velké obrazovky, já koukala v TV na Survive, stáhla jsem i Fugitive a Don't Look Deeper v té klasické široké verzi.

ragelly
14. 11. 2021 / 12:05:36 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Začátek jsem hodnotila relativně vlažně, ale seriál jako celek se mi moc líbil. Byla to zábavná akční podívaná, v každém díle se něco dělo a seriál si udržel mou pozornost. Jasně, má celkem délku jako jeden běžný film, ale nevadilo mi to, příběh byl dobře poskládaný i ukončený, jsem spokojená - 80 %.

Závěr:
Uzavřený. Policie najde důkazy o tom, že je Mike nevinný. Mikovi se podaří zneškodnit třetí bombu, ale Colin zamíří za Mikovou dcerou. Mike je tam taky, stejně jako Pritti, která vyděšená zavolá policisty. Mikovi se podaří Colina zneškodnit a Clay se mu omluví za všechno. Mike jde do redakce od Pritti, kde je všechny pořádně setře a chce po nich dva šeky - ne pro sebe, ale pro oběti jeho nehody. Pritti dostane padáka.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 11. 2021 / 13:30:01 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

...Ako bude to z dhodobejsieho hlasiska problemom pre ludstvo, v sucasnosti je obrovsky narast "postihnuti" a robia sa ustupky v skolach a vsade .. vychovavame generaciu neschopnych ludi, za co si mozeme sami.

Budeme sice nepoužitelní, ale zato ale progresivisticky obohaceni různorodostí. Tato koncepce je na Darwinovu cenu.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."