Pokud tento seriál někdo přeloží, v což doufám, tak určitě kouknu!:-)
Ako davat ako + trvanie.
Mlady ludia nevedia udrzat uz pozornost dost dlho. Pre serial je to mozno a stanicu dobre ale pre ludstvo je to obrovske minus.
sandokan555 napsal(a):
Ako davat ako + trvanie.
Mlady ludia nevedia udrzat uz pozornost dost dlho. Pre serial je to mozno a stanicu dobre ale pre ludstvo je to obrovske minus.
To máš pravdu :) Ale taky to je tím, že dneska nemá nikdo čas, takže smlsnout si takhle na díle nebo dvou u svačiny nebo při obědě taky není k zahození :D
ragelly napsal(a):
To máš pravdu :) Ale taky to je tím, že dneska nemá nikdo čas, takže smlsnout si takhle na díle nebo dvou u svačiny nebo při obědě taky není k zahození :D
Casu ma kazdy tolko kolko si ho spravy. A kazdy ma denne 24 hodin .. zalezi len na nas ako s nim nalozime. Ako beriem ze pozriet si nejaku kratku blbost cez obed moze byt pre niekoho prinosom, ja radsej sa venujem jedlu pripadne konverzacii s koegami. Ak pozeram tak sa venujem pozeranou .. . RObit viac veci naraz sa nikdy neda na 100%. Ako pozerat telenovelu pocas varenia nie je problem pretoze tej clovek nemusi venovat az taku pozornost a ak pride o 5 minut deja tak vlastne o nic neprisiel .. .
Ako bude to z dhodobejsieho hlasiska problemom pre ludstvo, v sucasnosti je obrovsky narast "postihnuti" a robia sa ustupky v skolach a vsade .. vychovavame generaciu neschopnych ludi, za co si mozeme sami.
sandokan555 napsal(a):
...
Taky mi přijde 10 min. formát seriálů pro... nevím, asi mi to nedá říct jinak než pro retardy...
Ani pre mňa tieto krátke epizódy nie sú. Keď mám len trochu času, radšej pozriem nejaké video na Youtube, ale seriál chcem mať v plnej dĺžke a riadne si ho vychutnať.. Ale tieto Quibi seriály ma lákajú, ale jedine pozrieť naraz ako film, to by celkom šlo :)
ragelly napsal(a):
To je otázka. Já třeba nesnáším pauzy nebo jakékoli kouskování, když se na něco dívám. Ne že bych měl problém s pamětí, ale prostě to považuji za rušivý prvek, který tě vytahuje z daného zážitku. Stejně jako vidím u knihy problém, když dělám delší pauzy u čtení a preferuji přečtení v co nejkratším sledu. Člověk má pokaždé jiné rozpoložení, jiné myšlenky/nálady, a to se podepisuje na vnímání konzumovaného obsahu. Nemluvě o tom, že u svačiny by se správně člověk neměl na nic dívat a když už, tak na něco nenáročného. Celkem mi ten koncept Quibi uniká. Další věc je, že rozhodně otmítám sledovat něco na mobilu. Filmy a seriály si prostě chci vychutnat v klidu u televize. No zjevně nejsem cílovka Quibi :) Ale některé věci na jeden zátah možná zkusím.
BuBBleS napsal(a):
To je otázka. Já třeba nesnáším pauzy nebo jakékoli kouskování, když se na něco dívám. Ne že bych měl problém s pamětí, ale prostě to považuji za rušivý prvek, který tě vytahuje z daného zážitku. Stejně jako vidím u knihy problém, když dělám delší pauzy u čtení a preferuji přečtení v co nejkratším sledu. Člověk má pokaždé jiné rozpoložení, jiné myšlenky/nálady, a to se podepisuje na vnímání konzumovaného obsahu. Nemluvě o tom, že u svačiny by se správně člověk neměl na nic dívat a když už, tak na něco nenáročného. Celkem mi ten koncept Quibi uniká. Další věc je, že rozhodně otmítám sledovat něco na mobilu. Filmy a seriály si prostě chci vychutnat v klidu u televize. No zjevně nejsem cílovka Quibi :) Ale některé věci na jeden zátah možná zkusím.
Ta první část je na každém. Očividně hodně lidí sdílí stejný názor, když víme, kolik předplatitelů tato nová služba (ne)má :)) U té druhé části - mají to i pro velké obrazovky, já koukala v TV na Survive, stáhla jsem i Fugitive a Don't Look Deeper v té klasické široké verzi.
Dokoukáno. Začátek jsem hodnotila relativně vlažně, ale seriál jako celek se mi moc líbil. Byla to zábavná akční podívaná, v každém díle se něco dělo a seriál si udržel mou pozornost. Jasně, má celkem délku jako jeden běžný film, ale nevadilo mi to, příběh byl dobře poskládaný i ukončený, jsem spokojená - 80 %.
Závěr:
Uzavřený. Policie najde důkazy o tom, že je Mike nevinný. Mikovi se podaří zneškodnit třetí bombu, ale Colin zamíří za Mikovou dcerou. Mike je tam taky, stejně jako Pritti, která vyděšená zavolá policisty. Mikovi se podaří Colina zneškodnit a Clay se mu omluví za všechno. Mike jde do redakce od Pritti, kde je všechny pořádně setře a chce po nich dva šeky - ne pro sebe, ale pro oběti jeho nehody. Pritti dostane padáka.
sandokan555 napsal(a):
...Ako bude to z dhodobejsieho hlasiska problemom pre ludstvo, v sucasnosti je obrovsky narast "postihnuti" a robia sa ustupky v skolach a vsade .. vychovavame generaciu neschopnych ludi, za co si mozeme sami.
Budeme sice nepoužitelní, ale zato ale progresivisticky obohaceni různorodostí. Tato koncepce je na Darwinovu cenu.