Kolonka "Kdo?" pri Ratched s jediným menom - Sarah Paulson :D Ale áno toto meno mi stačí na to aby som sa tešil jak malé decko. A teším sa aj na Raised by Wolves.
Cožeee? Oni Simpsonovi furt ještě běží nový řady? :D Ahá... Já je teda nikdy nesledovala, ale tahle informace mě dost překvapila. :D
Jinak musím zkouknout the Boys, když se mi na třetí řadu k nim přidává Jensen :))
AislinK napsal(a):
Cožeee? Oni Simpsonovi furt ještě běží nový řady? :D Ahá... Já je teda nikdy nesledovala, ale tahle informace mě dost překvapila. :D
To jak vážně O_O? Vždyť skoro furt vyhrávají místní anketu o nejlepší animák a tam se zrušené a ukončené seriály nedostanou :D.
andromache napsal(a):
To jak vážně O_O? Vždyť skoro furt vyhrávají místní anketu o nejlepší animák a tam se zrušené a ukončené seriály nedostanou :D.
No jó, když já to tu začala sledovat teprve nedávno. Respektive už dřív jsem sem zavítala, ale denně jsem sem začala chodit až letos někdy s koronou. :D
Jsem pevně přesvědčen, že Raised By Wolves bude jeden z letošních největších průsvihů. Ridley Scott se svojí posedlostí o smyslu života a robotech už pokazil dva poslední díly Aliena a teď dostal zelenou k natočení seriálu o androidech vychovávající děti? Rovnou na HBO Max? Ve čtvrtek? Ještě s tou svojí klasickou filmařinou - exteriéry nad obsahem?
Hrozně rád se zmýlím, ale do té doby budu extrémně skeptický.
Já jsem zvědavá na Away, protože Josh Charles, a na The Comey Rule, protože Jeff Daniels.
Teším se na Raised by Wolves. Doufám, že to bude koukatelné a nebude to průšvih.
Dále dám asi šanci Ratched a konečně bych se měla pustit do The Boys, když mi ve 3.řadě přibude Jensen :)
Já se nejvíce těším na druhou sérii The Boys. Ta první byla super a trailery na druhou vypadají dokonale.
zdenicka napsal(a):
Teším se na Raised by Wolves. Doufám, že to bude koukatelné a nebude to průšvih.
Dále dám asi šanci Ratched a konečně bych se měla pustit do The Boys, když mi ve 3.řadě přibude Jensen :)
Zřejmě Boys přibude hooodně nových sledujících. :D Taky jsem na ně přišla až díky Jensenovo oznámení, že se přidá k třetí řadě. :) Pak jsem zkoukla trailer na první a zdá se, že i bez něj nebudu mít problém si ho užít ty první dvě řady :D
Za me Fargo, The boys, The third day, Archer. Zkusim Raised by Wolves. Away je podle recenzi sracka.
Těším se na The Boys S02, na seriál, který je příjemným osvěžením po té záplavě superhrdinských seriálů, točených jako přes kopírák.
Stran Raised By Wolves mám částečně obavy jako CrazyGeek (zatím jsem viděl jen část, na zbytek se podívám najednou), stejně tak na Away (s zatím značně rozporuplnými na IMDb).