Diskuze k článku 5 nejočekávanějších seriálů září 2020
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 8. 2020 / 20:00:01 (před 4 roky)
off

Kolonka "Kdo?" pri Ratched s jediným menom - Sarah Paulson :D Ale áno toto meno mi stačí na to aby som sa tešil jak malé decko. A teším sa aj na Raised by Wolves.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 8. 2020 / 20:48:50 (před 4 roky)
off

Cožeee? Oni Simpsonovi furt ještě běží nový řady? :D Ahá... Já je teda nikdy nesledovala, ale tahle informace mě dost překvapila. :D

Jinak musím zkouknout the Boys, když se mi na třetí řadu k nim přidává Jensen :))

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 8. 2020 / 21:18:48 (před 4 roky)
off
AislinK napsal(a):

Cožeee? Oni Simpsonovi furt ještě běží nový řady? :D Ahá... Já je teda nikdy nesledovala, ale tahle informace mě dost překvapila. :D

To jak vážně O_O? Vždyť skoro furt vyhrávají místní anketu o nejlepší animák a tam se zrušené a ukončené seriály nedostanou :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
30. 8. 2020 / 22:07:01 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

To jak vážně O_O? Vždyť skoro furt vyhrávají místní anketu o nejlepší animák a tam se zrušené a ukončené seriály nedostanou :D.

No jó, když já to tu začala sledovat teprve nedávno. Respektive už dřív jsem sem zavítala, ale denně jsem sem začala chodit až letos někdy s koronou. :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 8. 2020 / 22:15:33 (před 4 roky)
off

Jsem pevně přesvědčen, že Raised By Wolves bude jeden z letošních největších průsvihů. Ridley Scott se svojí posedlostí o smyslu života a robotech už pokazil dva poslední díly Aliena a teď dostal zelenou k natočení seriálu o androidech vychovávající děti? Rovnou na HBO Max? Ve čtvrtek? Ještě s tou svojí klasickou filmařinou - exteriéry nad obsahem?
Hrozně rád se zmýlím, ale do té doby budu extrémně skeptický.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
30. 8. 2020 / 23:47:45 (před 4 roky)
off

Já jsem zvědavá na Away, protože Josh Charles, a na The Comey Rule, protože Jeff Daniels.

Editováno: 2x | Naposledy: 30. 8. 2020 / 23:49:53
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
31. 8. 2020 / 11:12:57 (před 4 roky)
on

Teším se na Raised by Wolves. Doufám, že to bude koukatelné a nebude to průšvih.
Dále dám asi šanci Ratched a konečně bych se měla pustit do The Boys, když mi ve 3.řadě přibude Jensen :)

"It's a beautiful day to save lives.”
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 8. 2020 / 14:42:09 (před 4 roky)
off

Já se nejvíce těším na druhou sérii The Boys. Ta první byla super a trailery na druhou vypadají dokonale.

spike
AislinK
31. 8. 2020 / 16:34:44 (před 4 roky)
off
zdenicka napsal(a):

Teším se na Raised by Wolves. Doufám, že to bude koukatelné a nebude to průšvih.
Dále dám asi šanci Ratched a konečně bych se měla pustit do The Boys, když mi ve 3.řadě přibude Jensen :)

Zřejmě Boys přibude hooodně nových sledujících. :D Taky jsem na ně přišla až díky Jensenovo oznámení, že se přidá k třetí řadě. :) Pak jsem zkoukla trailer na první a zdá se, že i bez něj nebudu mít problém si ho užít ty první dvě řady :D

klf76
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
7. 9. 2020 / 01:55:54 (před 4 roky)
off

Za me Fargo, The boys, The third day, Archer. Zkusim Raised by Wolves. Away je podle recenzi sracka.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 9. 2020 / 11:57:44 (před 4 roky)
off

Těším se na The Boys S02, na seriál, který je příjemným osvěžením po té záplavě superhrdinských seriálů, točených jako přes kopírák.

Stran Raised By Wolves mám částečně obavy jako CrazyGeek (zatím jsem viděl jen část, na zbytek se podívám najednou), stejně tak na Away (s zatím značně rozporuplnými na IMDb).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."