Hele, hele, hele, možná se ti splní tvůj největší sen a otevřou ti nová Vrata, andromache!!! ^_^
:D :D
Bože kéžby :D Chtěla bych vidět původní tým pohromadě :D
Tak díky no, už nebudu myslet na nic jiného :D :D
Tak to by byla naprostá ale naprostá bomba :D :D V průběhu let sem četl mnoho článku o tom jak se něco připravuje, píše.. nakonec z toho nic nebylo. Teď v době streamerů je očividně všechno možné :D .. jako kéž by... :)
Tady dávám odkaz na panel Comic conu ve Walesu 2019, kde byli hosté Amanda Tapping a Richard Dean Anderson. Video je bohužel bez titulků,ale stojí to za to. Pravidelně u toho dostávám záchvaty smíchu. Vřele doporučuju :D
odkaz
Hitchhiker napsal(a):
Bože kéžby :D Chtěla bych vidět původní tým pohromadě :D
Já ne:
Kromě toho je naivní styl SG1 v dnešní době neopakovatelný. Kdyby to ale mělo být důstojné pokračování ve stylu, jakým je natočený Picard ve světě Star Treku, tak bych byl nadšený. Spojujícím článkem by mohl být Anderson, to by ale musel o půl metráku zhubnout.
_-0-_ napsal(a):
Já ne:
Kromě toho je naivní styl SG1 v dnešní době neopakovatelný. Kdyby to ale mělo být důstojné pokračování ve stylu, jakým je natočený Picard ve světě Star Treku, tak bych byl nadšený. Spojujícím článkem by mohl být Anderson, to by ale musel o půl metráku zhubnout.
Mě nejde o opakování stylu. Většina lidí kdo chce pokračování, chce potvrzení Jack aa Sam. Je to cliché a ta část kterou to nezajímá je z toho už otrávená, ale myslím že fanoušci si zaslouží něco určitějšího než těch pár drobků co nám hodili. A že by měl RDA zhubnout? Myslím že na to s jakými se potýká zdravotními potižemi se s tím popasoval celkem dobře. Pořád je aktivní a pořád je svůj :D
Matuush napsal(a):
Hele, hele, hele, možná se ti splní tvůj největší sen a otevřou ti nová Vrata, andromache!!! ^_^
:D :D
F** you :D :D! A to jsem se tak držela abych sem nenapsala příspěvek o tom, že ano, přesně tohle svět potřebuje :D. Další Vrata :D. Ty mě ničíš Matuush
Ač velká fanynka SG-1, tak říkám rezolutní ne. Nedopadne to dobře. Nejspíš vymyslí ještě větší kravinu, než SG Universe... Návrat starých známých se smrskne na cameo, které vůbec nebude dávat smysl a bude jen na efekt.
Nebo i kdyby se vrátili opravdu k SG-1, tak tam bude Vala a to už bych snad radši skočila do zdi.
Děkuji, ale opravdu ne.
Toto je skvelá správa, ak by sa to uskutočnilo 😍 Hocijaký nový seriál zo SG univerza mi urobí strašnú radosť a bol by seriálovou správou roka 😁 Nepotrebujem ani pôvodný team, nevadia mi nové tváre s novým príbehom, malé cameo pôvodných hrdinov úplne stačí a poteší..
to bych si nechal líbit
Přímé pokračování SG-1 by už opravdu nemělo smysl, a myslím, že ani to tvůrci neplánují. Je jasné, že by se vystavěl nový příběh, který by se odehrával X let po původních seriálech, a nějakým způsobem by na ně odkazoval, ať už hostováním starých známých či celkovou atmosférou. Ale myslet si, že první série začne tím, že se odněkud vynoří Apophis nebo Baal, začnou ničit galaxii, a postaví se jim tým ve složení Jack, Daniel, Carterová a Tealc je opravdu naivní.
To by bylo fajn. Ale prosím žádné další sra... typu Stargate Origins. To jsem nevydržel ani pět minut.
fabec1222 napsal(a):
Přímé pokračování SG-1 by už opravdu nemělo smysl, a myslím, že ani to tvůrci neplánují. Je jasné, že by se vystavěl nový příběh, který by se odehrával X let po původních seriálech, a nějakým způsobem by na ně odkazoval, ať už hostováním starých známých či celkovou atmosférou. Ale myslet si, že první série začne tím, že se odněkud vynoří Apophis nebo Baal, začnou ničit galaxii, a postaví se jim tým ve složení Jack, Daniel, Carterová a Tealc je opravdu naivní.
V jednom diskuzním fóru jsem četla docela zajímavou myšlenku. Nebylo by úplně od věci zapojit "mladé" ze seriálu. Máme tam třeba Cassandru, miniJacka, Reyaca, atd. To by možná na nějakou zajímavou zápletku vydalo :D
Upřímně, SG-1 měla skončit někdy po tý válce s Goa'uldy. S těma Oriema to byla už jenom natahovaná brečka. A jistě spousta lidí bude souhlasit, že SG-1 bez R.D. Andersena prostě už nebyla taková jako byla s ním. Teal'c zase ztratil to svoje jaffství a byl spíš už jako člověk, kterej se na Zemi narodil. Celkově šel ten seriál dost dolů, čím víc bylo dílů. Takže bych se na nějaký vracení k legendě vykašlal.
Já jsem rozhodně pro. Jen to musí stát za to. Kromě původního týmu bych ocenil návrat Radka Zelenky. Ten byl vždy super.
Jjj, Zelenka a jeho české hlášky.
►VIDEO◄
Ten byl fajn.
Nevada napsal(a):
Ač velká fanynka SG-1, tak říkám rezolutní ne. Nedopadne to dobře. Nejspíš vymyslí ještě větší kravinu, než SG Universe... Návrat starých známých se smrskne na cameo, které vůbec nebude dávat smysl a bude jen na efekt.
Nebo i kdyby se vrátili opravdu k SG-1, tak tam bude Vala a to už bych snad radši skočila do zdi.
Děkuji, ale opravdu ne.
Coo? Ty nemáš ráda Valu? Jak je to možné? :D Moje oblíbenkyně :))
Super!
Tak to jste mi dneska totálně rozladili loutnu... :-) Dnes nebudu myslet na nic jiného...
AislinK napsal(a):
Coo? Ty nemáš ráda Valu? Jak je to možné? :D Moje oblíbenkyně :))
Nemám ráda je ještě slabý výraz. Každý díl, ve kterém se objevila, jsem doufala, že ji někdo zastřelí a furt nic. Kreténa, který tu postavu vymyslel, by měli popravit pro výstrahu.
Nevada napsal(a):
Nemám ráda je ještě slabý výraz. Každý díl, ve kterém se objevila, jsem doufala, že ji někdo zastřelí a furt nic. Kreténa, který tu postavu vymyslel, by měli popravit pro výstrahu.
Jéžiš, chudák autor postavy. :D Tak to já jí přímo milovala a vždy se těšila na její interakce s Danielem. Každopádně chápu, že každému se líbí něco jiného. Noo, já si dám asi opáčko dílů s ní :))
Nevada napsal(a):
...tak tam bude Vala a to už bych snad radši skočila do zdi...
Má úžasnej, vychlastanej sexy hlas :-)
Ahoj
Očekávám že nám natočí pokračování SGU, tak snad už tam doletěli a nebudou mít za sebou ty androidy a nabijou si v klidu baterky, i když budou mít těžší sehnat spojence proti novému o vznešenému narodu se kterými bojují potomci Atlantis.
Třetí říše se mně líbila. Navrhuji v programu pokračovat.
https://www.gateworld.net/news/2020/11/brad-wright-confirms-new-stargate-still-in-the-works/
vlastně nic nového, ale Brad znovu potvrdil, že se na něčem pracuje