Diskuze k článku Dočkáme se dalšího seriálu z univerza SG-1?
Lulu.AK1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
19. 9. 2020 / 17:44:56 (před 4 roky)
off
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
19. 9. 2020 / 18:12:05 (před 4 roky)
off

Hele, hele, hele, možná se ti splní tvůj největší sen a otevřou ti nová Vrata, andromache!!! ^_^
:D :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
19. 9. 2020 / 18:38:24 (před 4 roky)
off
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 9. 2020 / 19:16:30 (před 4 roky)
off

Bože kéžby :D Chtěla bych vidět původní tým pohromadě :D

For crying out loud!
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 9. 2020 / 19:35:42 (před 4 roky)
off

Jeee, kéž by. To by byla naprostá paráda.

Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 9. 2020 / 19:38:41 (před 4 roky)
off

Tak díky no, už nebudu myslet na nic jiného :D :D

Jakub Jurák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 9. 2020 / 19:40:01 (před 4 roky)
off

Tak to by byla naprostá ale naprostá bomba :D :D V průběhu let sem četl mnoho článku o tom jak se něco připravuje, píše.. nakonec z toho nic nebylo. Teď v době streamerů je očividně všechno možné :D .. jako kéž by... :)

Jakub
Hitchhiker
19. 9. 2020 / 19:43:43 (před 4 roky)
off

Tady dávám odkaz na panel Comic conu ve Walesu 2019, kde byli hosté Amanda Tapping a Richard Dean Anderson. Video je bohužel bez titulků,ale stojí to za to. Pravidelně u toho dostávám záchvaty smíchu. Vřele doporučuju :D
odkaz

For crying out loud!
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2020 / 19:45:20
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 9. 2020 / 19:44:11 (před 4 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

Bože kéžby :D Chtěla bych vidět původní tým pohromadě :D

Já ne:

Kromě toho je naivní styl SG1 v dnešní době neopakovatelný. Kdyby to ale mělo být důstojné pokračování ve stylu, jakým je natočený Picard ve světě Star Treku, tak bych byl nadšený. Spojujícím článkem by mohl být Anderson, to by ale musel o půl metráku zhubnout.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Hitchhiker
19. 9. 2020 / 19:52:03 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Já ne:

Kromě toho je naivní styl SG1 v dnešní době neopakovatelný. Kdyby to ale mělo být důstojné pokračování ve stylu, jakým je natočený Picard ve světě Star Treku, tak bych byl nadšený. Spojujícím článkem by mohl být Anderson, to by ale musel o půl metráku zhubnout.

Mě nejde o opakování stylu. Většina lidí kdo chce pokračování, chce potvrzení Jack aa Sam. Je to cliché a ta část kterou to nezajímá je z toho už otrávená, ale myslím že fanoušci si zaslouží něco určitějšího než těch pár drobků co nám hodili. A že by měl RDA zhubnout? Myslím že na to s jakými se potýká zdravotními potižemi se s tím popasoval celkem dobře. Pořád je aktivní a pořád je svůj :D

For crying out loud!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 9. 2020 / 20:06:49 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Hele, hele, hele, možná se ti splní tvůj největší sen a otevřou ti nová Vrata, andromache!!! ^_^
:D :D

F** you :D :D! A to jsem se tak držela abych sem nenapsala příspěvek o tom, že ano, přesně tohle svět potřebuje :D. Další Vrata :D. Ty mě ničíš Matuush

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
19. 9. 2020 / 20:21:09 (před 4 roky)
off

Ač velká fanynka SG-1, tak říkám rezolutní ne. Nedopadne to dobře. Nejspíš vymyslí ještě větší kravinu, než SG Universe... Návrat starých známých se smrskne na cameo, které vůbec nebude dávat smysl a bude jen na efekt.
Nebo i kdyby se vrátili opravdu k SG-1, tak tam bude Vala a to už bych snad radši skočila do zdi.
Děkuji, ale opravdu ne.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2020 / 20:21:37
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 9. 2020 / 20:54:24 (před 4 roky)
off

Toto je skvelá správa, ak by sa to uskutočnilo 😍 Hocijaký nový seriál zo SG univerza mi urobí strašnú radosť a bol by seriálovou správou roka 😁 Nepotrebujem ani pôvodný team, nevadia mi nové tváre s novým príbehom, malé cameo pôvodných hrdinov úplne stačí a poteší..

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
19. 9. 2020 / 20:57:35 (před 4 roky)
on

to bych si nechal líbit

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
19. 9. 2020 / 21:41:18 (před 4 roky)
on

Přímé pokračování SG-1 by už opravdu nemělo smysl, a myslím, že ani to tvůrci neplánují. Je jasné, že by se vystavěl nový příběh, který by se odehrával X let po původních seriálech, a nějakým způsobem by na ně odkazoval, ať už hostováním starých známých či celkovou atmosférou. Ale myslet si, že první série začne tím, že se odněkud vynoří Apophis nebo Baal, začnou ničit galaxii, a postaví se jim tým ve složení Jack, Daniel, Carterová a Tealc je opravdu naivní.

Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
19. 9. 2020 / 21:44:25 (před 4 roky)
off

To by bylo fajn. Ale prosím žádné další sra... typu Stargate Origins. To jsem nevydržel ani pět minut.

Hitchhiker
19. 9. 2020 / 21:59:44 (před 4 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Přímé pokračování SG-1 by už opravdu nemělo smysl, a myslím, že ani to tvůrci neplánují. Je jasné, že by se vystavěl nový příběh, který by se odehrával X let po původních seriálech, a nějakým způsobem by na ně odkazoval, ať už hostováním starých známých či celkovou atmosférou. Ale myslet si, že první série začne tím, že se odněkud vynoří Apophis nebo Baal, začnou ničit galaxii, a postaví se jim tým ve složení Jack, Daniel, Carterová a Tealc je opravdu naivní.

V jednom diskuzním fóru jsem četla docela zajímavou myšlenku. Nebylo by úplně od věci zapojit "mladé" ze seriálu. Máme tam třeba Cassandru, miniJacka, Reyaca, atd. To by možná na nějakou zajímavou zápletku vydalo :D

For crying out loud!
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 9. 2020 / 08:23:41 (před 4 roky)
on

Upřímně, SG-1 měla skončit někdy po tý válce s Goa'uldy. S těma Oriema to byla už jenom natahovaná brečka. A jistě spousta lidí bude souhlasit, že SG-1 bez R.D. Andersena prostě už nebyla taková jako byla s ním. Teal'c zase ztratil to svoje jaffství a byl spíš už jako člověk, kterej se na Zemi narodil. Celkově šel ten seriál dost dolů, čím víc bylo dílů. Takže bych se na nějaký vracení k legendě vykašlal.

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 9. 2020 / 11:21:32 (před 4 roky)
off

Já jsem rozhodně pro. Jen to musí stát za to. Kromě původního týmu bych ocenil návrat Radka Zelenky. Ten byl vždy super.

spike
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 9. 2020 / 11:51:41 (před 4 roky)
off

Jjj, Zelenka a jeho české hlášky.

►VIDEO◄

Ten byl fajn.

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 9. 2020 / 11:52:28
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 9. 2020 / 12:26:57 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Ač velká fanynka SG-1, tak říkám rezolutní ne. Nedopadne to dobře. Nejspíš vymyslí ještě větší kravinu, než SG Universe... Návrat starých známých se smrskne na cameo, které vůbec nebude dávat smysl a bude jen na efekt.
Nebo i kdyby se vrátili opravdu k SG-1, tak tam bude Vala a to už bych snad radši skočila do zdi.
Děkuji, ale opravdu ne.

Coo? Ty nemáš ráda Valu? Jak je to možné? :D Moje oblíbenkyně :))

Varro
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
20. 9. 2020 / 12:58:45 (před 4 roky)
off
lefty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
20. 9. 2020 / 13:45:10 (před 4 roky)
off

Tak to jste mi dneska totálně rozladili loutnu... :-) Dnes nebudu myslet na nic jiného...

Lefty
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 9. 2020 / 14:19:05 (před 4 roky)
off
AislinK napsal(a):

Coo? Ty nemáš ráda Valu? Jak je to možné? :D Moje oblíbenkyně :))

Nemám ráda je ještě slabý výraz. Každý díl, ve kterém se objevila, jsem doufala, že ji někdo zastřelí a furt nic. Kreténa, který tu postavu vymyslel, by měli popravit pro výstrahu.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 9. 2020 / 14:45:06 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Nemám ráda je ještě slabý výraz. Každý díl, ve kterém se objevila, jsem doufala, že ji někdo zastřelí a furt nic. Kreténa, který tu postavu vymyslel, by měli popravit pro výstrahu.

Jéžiš, chudák autor postavy. :D Tak to já jí přímo milovala a vždy se těšila na její interakce s Danielem. Každopádně chápu, že každému se líbí něco jiného. Noo, já si dám asi opáčko dílů s ní :))

_-0-_
20. 9. 2020 / 17:21:12 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

...tak tam bude Vala a to už bych snad radši skočila do zdi...

Má úžasnej, vychlastanej sexy hlas :-)

MikeVajsŠíma
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 9. 2020 / 20:12:42 (před 4 roky)
off

Ahoj
Očekávám že nám natočí pokračování SGU, tak snad už tam doletěli a nebudou mít za sebou ty androidy a nabijou si v klidu baterky, i  když budou mít těžší sehnat spojence proti novému o vznešenému narodu se kterými bojují potomci Atlantis.

Třetí říše se mně líbila. Navrhuji v programu pokračovat.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 11. 2020 / 11:27:39 (před 3 roky)
off

https://www.gateworld.net/news/2020/11/brad-wright-confirms-new-stargate-still-in-the-works/

vlastně nic nového, ale Brad znovu potvrdil, že se na něčem pracuje

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.