Dneska pro mě slabé kolo, dávám hlas Freaks and Geeks, protože jsem je jako jediné z výčtu viděla. Julie jsem občas zahlédla v televizi jako malá, ale nijak mi k srdci nepřirostla.
Z tohohle výběru určitě Ztracený svět, ten jsem jako dítě žral :)
Tak dnes ide hlas ST: Voyager. Aj keď som zvažoval aj Lost World, ktorý som takisto zbožnňoval.
I když ST mám velmi rád, tak hlas jde Freaks and Geeks. Ten seriál má prostě nezaměnitelný kouzlo.
Tak dneska docela dilema mezi ST, Julie a Lost World... Budu to muset ještě promyslet. Ale lehce se stydím, že Přítelkyně z domu smutku mám dohánět....
Na dinosaury nie sme nikdy starí, takže jednoznačne LW 😄
Jedině Star Trek
Už jsem myslela, že se poprvé od chvíle, co jsou na SZ ankety zdržím hlasování, jelikož jsem nic neviděla, ale pak jsem si všimla Julie Lescautové :).
Opět něco ze světa Star Treku - Voyager. Sice z těch starších ST patří k těm slabším, ale stejně - je to ST :-)
Za mě dnes jednoznačně hlas míří do Francie. Julie Lescaut mi sice ještě chybí dohnat poslední série, ale to dám v rámci maratonu, opravě a přidání epizod nejspíš v příštím roce, spíš přespříštím, ještě místo zabírá jiná Francie.
Když se podívám na výsledky minulých kol a dnešní průběžné, tak mi připadá, jako bych dával Star Trekům polibek smrti :-(
andromache napsal(a):
Tak dneska docela dilema mezi ST, Julie a Lost World... Budu to muset ještě promyslet. Ale lehce se stydím, že Přítelkyně z domu smutku mám dohánět....
Jsem na tom úplně stejně
Za mna hlas pre Julie, videl som komplet min. 2x 😃
Celkem slabší kolo, na to, jak to poslední dny většinou bylo kruté, ale mám jasno. Freaks and Geeks byli fajn, jakože moc fajn - ale jedním ze symbolů konce devadesátek je pro mě Lost World. Stačí už jen ten náhled na Veronicu a jasno musí mít všichni kluci 30+ :)
novoten napsal(a):
Celkem slabší kolo, na to, jak to poslední dny většinou bylo kruté, ale mám jasno. Freaks and Geeks byli fajn, jakože moc fajn - ale jedním ze symbolů konce devadesátek je pro mě Lost World. Stačí už jen ten náhled na Veronicu a jasno musí mít všichni kluci 30+ :)
Věř mi, že i holky 30+ :D :D.I když Veronica nebyla můj gay awakening :D. To zvládla jiná blondýna před ní :-D.
andromache napsal(a):
Nakonec jsem teda rozhodla pro Lost World, protože Nový Zéland a pár (doslova :D) známých tváří z XWP.. plus mě ten seriál celkem i bavil. Ale fandu dinosaurů ze mě fakt neudělal :D. Spíš naopak :D.
mohol by mi niekto vysvetlit akym sposobom sa tie nominacie robia? Niekde je fakt problem sa rozhodnut a zas ako napriklad dnes , same kraviny. No vážne. Ako tie nominácie dávate dokopy? Ďakujem za vysvetlenie
P.S. dnes vlastne ani nbudem hlasovať, nemám za koho :)
misiacik0308 napsal(a):
mohol by mi niekto vysvetlit akym sposobom sa tie nominacie robia? Niekde je fakt problem sa rozhodnut a zas ako napriklad dnes , same kraviny. No vážne. Ako tie nominácie dávate dokopy? Ďakujem za vysvetlenie
P.S. dnes vlastne ani nbudem hlasovať, nemám za koho :)
Udělám si seznam všech nominovaných, seřadím ho podle abecedy, pak ho hodím do generátoru náhodného seznamu, který mi pořadí zamíchá, a pak dávám do nominací 1-6, 7-12, 13-18 atd. z tohoto náhodně seřazeného seznamu :) Stejný princip je pak i u rozřazování duelů, takže se můžeš podívat, jak to je - video
Podpořím japonský zábavní průmysl :D Ninja Factor, stejně jako třeba ještě Takešiho hrad jsou pecky, které si i dnes sem tam pro zábavu pustím :)
novoten napsal(a):
Minimálně 25+, AXN nám to tu reprízovalo ještě dlouho po konci devadesátek... ;-)
Freaks and Geeks. Sice už si vůbec nepamatuju, o čem to bylo, ale vím, že to bylo hodně dobrý :D
Jednoznačne Voyager, ostatné som nesledovala.
Dneska hlas jednoznačně Lost World.
Voyager.
No dneska pro mě slabá skupina.
Některé seriály ani neznám.
Julie Lescaut milovala a sledovala mamka. Zbytek mi moc velice neříká.
Dnes jde hlas The Lost World. A to jen proto, že mám ráda Jurský park a dinosaury.
Dnes Stratený svet, videl komplet, zvyšok som nevidel vobec...
Upřímně jsem dost překvapená kolik lidí dalo hlas Lost World, já dala taky, abych ho podpořila, sem myslela jak na tom bude mizerně..jinak na druhém místě u mě Julie Lescaut, tu miluju dodnes
Jo, jo, "Leskotka" to byl tahak. Jen ty posledni dily byly fakt drsne. Jinak ale srdcovka (hlavne nez se presunula do Parize)...
Dnes Julča. Nic jiného neviděno :D
zdenicka napsal(a):
No dneska pro mě slabá skupina.
Některé seriály ani neznám.
Julie Lescaut milovala a sledovala mamka. Zbytek mi moc velice neříká.
Dnes jde hlas The Lost World. A to jen proto, že mám ráda Jurský park a dinosaury.
Teda ty máš hodně devadesátkových mezer :D. Lost World platí do stejné skupiny jako Xena, Herc a Sindibád :D.
andromache napsal(a):
Teda ty máš hodně devadesátkových mezer :D. Lost World platí do stejné skupiny jako Xena, Herc a Sindibád :D.
Lost World jsem sledovala. :)
Ale neznám ten český seriál a Freaks and Geeks. :D
No a Star Trek už z principu nesleduji. Celá sága Star Treku a Star Wars mě úplně minula.
Já z dnešního výběru neviděla nic, ale dala hlas k Lost World, protože je největší pravděpodobnost, že by mě bavil. A ejhle, koukám, je to favorit. :)
Dneska jsem žádné dilema neměla. Voyager je pro mě jeden z nejoblíbenějších ST seriálů, takže jasný bod.
Ač mám Voyager nejradši z celé ST franšízy a vzpomínám na páteční odpoledne na ČT, tak prázdninová všední dopoledne s Lost World jsou nostalgičtější :)
ragelly napsal(a):
Udělám si seznam všech nominovaných, seřadím ho podle abecedy, pak ho hodím do generátoru náhodného seznamu, který mi pořadí zamíchá, a pak dávám do nominací 1-6, 7-12, 13-18 atd. z tohoto náhodně seřazeného seznamu :) Stejný princip je pak i u rozřazování duelů, takže se můžeš podívat, jak to je - video
vďaka za vysvetlenie. pochopil som. No len prosto, niekedy sú silní súperi a niekedy nie je z čoho vybrať. :) ale ináč GOOD JOB