Diskuze k článku Anketa: Zlatý devadesátky (nominace 13)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 10. 2020 / 13:05:08 (před 4 roky)
off

Dneska pro mě slabé kolo, dávám hlas Freaks and Geeks, protože jsem je jako jediné z výčtu viděla. Julie jsem občas zahlédla v televizi jako malá, ale nijak mi k srdci nepřirostla.

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2020 / 13:05:45
Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 10. 2020 / 13:08:22 (před 4 roky)
off

Z tohohle výběru určitě Ztracený svět, ten jsem jako dítě žral :)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
2. 10. 2020 / 13:09:55 (před 4 roky)
off

Tak dnes ide hlas ST: Voyager. Aj keď som zvažoval aj Lost World, ktorý som takisto zbožnňoval.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 10. 2020 / 13:13:18 (před 4 roky)
off

I když ST mám velmi rád, tak hlas jde Freaks and Geeks. Ten seriál má prostě nezaměnitelný kouzlo.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 10. 2020 / 13:25:41 (před 4 roky)
off

Tak dneska docela dilema mezi ST, Julie a Lost World... Budu to muset ještě promyslet. Ale lehce se stydím, že Přítelkyně z domu smutku mám dohánět....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
2. 10. 2020 / 13:29:34 (před 4 roky)
off

Na dinosaury nie sme nikdy starí, takže jednoznačne LW 😄

The Order 1908
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 10. 2020 / 13:32:17 (před 4 roky)
off

Jedině Star Trek

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 10. 2020 / 13:32:39 (před 4 roky)
off

Už jsem myslela, že se poprvé od chvíle, co jsou na SZ ankety zdržím hlasování, jelikož jsem nic neviděla, ale pak jsem si všimla Julie Lescautové :).

What the fork?!
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 10. 2020 / 13:33:10 (před 4 roky)
off

Opět něco ze světa Star Treku - Voyager. Sice z těch starších ST patří k těm slabším, ale stejně - je to ST :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2020 / 13:36:08
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
2. 10. 2020 / 13:33:38 (před 4 roky)
off

Za mě dnes jednoznačně hlas míří do Francie. Julie Lescaut mi sice ještě chybí dohnat poslední série, ale to dám v rámci maratonu, opravě a přidání epizod nejspíš v příštím roce, spíš přespříštím, ještě místo zabírá jiná Francie.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 10. 2020 / 13:39:55 (před 4 roky)
off

Když se podívám na výsledky minulých kol a dnešní průběžné, tak mi připadá, jako bych dával Star Trekům polibek smrti :-(

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 10. 2020 / 13:43:58 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak dneska docela dilema mezi ST, Julie a Lost World... Budu to muset ještě promyslet. Ale lehce se stydím, že Přítelkyně z domu smutku mám dohánět....

Jsem na tom úplně stejně

Bored now...
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 10. 2020 / 13:49:40 (před 4 roky)
off

Za mna hlas pre Julie, videl som komplet min. 2x 😃

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 10. 2020 / 13:58:18 (před 4 roky)
off

Celkem slabší kolo, na to, jak to poslední dny většinou bylo kruté, ale mám jasno. Freaks and Geeks byli fajn, jakože moc fajn - ale jedním ze symbolů konce devadesátek je pro mě Lost World. Stačí už jen ten náhled na Veronicu a jasno musí mít všichni kluci 30+ :)

andromache
2. 10. 2020 / 14:01:37 (před 4 roky)
off
novoten napsal(a):

Celkem slabší kolo, na to, jak to poslední dny většinou bylo kruté, ale mám jasno. Freaks and Geeks byli fajn, jakože moc fajn - ale jedním ze symbolů konce devadesátek je pro mě Lost World. Stačí už jen ten náhled na Veronicu a jasno musí mít všichni kluci 30+ :)

Věř mi, že i holky 30+ :D :D.I když Veronica nebyla můj gay awakening :D. To zvládla jiná blondýna před ní :-D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
2. 10. 2020 / 14:03:35 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Nakonec jsem teda rozhodla pro Lost World, protože Nový Zéland a pár (doslova :D) známých tváří z XWP.. plus mě ten seriál celkem i bavil. Ale fandu dinosaurů ze mě fakt neudělal :D. Spíš naopak :D.

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 10. 2020 / 14:25:25 (před 4 roky)
off

mohol by mi niekto vysvetlit akym sposobom sa tie nominacie robia? Niekde je fakt problem sa rozhodnut a zas ako napriklad dnes , same kraviny. No vážne. Ako tie nominácie dávate dokopy? Ďakujem za vysvetlenie

P.S. dnes vlastne ani nbudem hlasovať, nemám za koho :)

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 10. 2020 / 14:29:22 (před 4 roky)
off
misiacik0308 napsal(a):

mohol by mi niekto vysvetlit akym sposobom sa tie nominacie robia? Niekde je fakt problem sa rozhodnut a zas ako napriklad dnes , same kraviny. No vážne. Ako tie nominácie dávate dokopy? Ďakujem za vysvetlenie

P.S. dnes vlastne ani nbudem hlasovať, nemám za koho :)

Udělám si seznam všech nominovaných, seřadím ho podle abecedy, pak ho hodím do generátoru náhodného seznamu, který mi pořadí zamíchá, a pak dávám do nominací 1-6, 7-12, 13-18 atd. z tohoto náhodně seřazeného seznamu :) Stejný princip je pak i u rozřazování duelů, takže se můžeš podívat, jak to je - video

Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 10. 2020 / 14:40:14 (před 4 roky)
off

Podpořím japonský zábavní průmysl :D Ninja Factor, stejně jako třeba ještě Takešiho hrad jsou pecky, které si i dnes sem tam pro zábavu pustím :)

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 10. 2020 / 15:21:23 (před 4 roky)
off
novoten napsal(a):

Minimálně 25+, AXN nám to tu reprízovalo ještě dlouho po konci devadesátek... ;-)

Grab a lollipop on your way out.
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
2. 10. 2020 / 15:22:13 (před 4 roky)
off

Freaks and Geeks. Sice už si vůbec nepamatuju, o čem to bylo, ale vím, že to bylo hodně dobrý :D

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 10. 2020 / 16:00:42 (před 4 roky)
off

Jednoznačne Voyager, ostatné som nesledovala.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 10. 2020 / 16:28:23 (před 4 roky)
off

Dneska hlas jednoznačně Lost World.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 10. 2020 / 16:37:04 (před 4 roky)
off

Voyager.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
2. 10. 2020 / 16:45:17 (před 4 roky)
off

No dneska pro mě slabá skupina.

Některé seriály ani neznám.
Julie Lescaut milovala a sledovala mamka. Zbytek mi moc velice neříká.

Dnes jde hlas The Lost World. A to jen proto, že mám ráda Jurský park a dinosaury.

"It's a beautiful day to save lives.”
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2020 / 16:48:18
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 10. 2020 / 17:07:39 (před 4 roky)
off

Dnes Stratený svet, videl komplet, zvyšok som nevidel vobec...

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
2. 10. 2020 / 17:56:05 (před 4 roky)
off

Upřímně jsem dost překvapená kolik lidí dalo hlas Lost World, já dala taky, abych ho podpořila, sem myslela jak na tom bude mizerně..jinak na druhém místě u mě Julie Lescaut, tu miluju dodnes

Gabka
Pipa22
2. 10. 2020 / 18:32:00 (před 4 roky)
off

Jo, jo, "Leskotka" to byl tahak. Jen ty posledni dily byly fakt drsne. Jinak ale srdcovka (hlavne nez se presunula do Parize)...

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 10. 2020 / 19:01:21 (před 4 roky)
off

Dnes Julča. Nic jiného neviděno :D

For crying out loud!
andromache
2. 10. 2020 / 19:03:35 (před 4 roky)
off
zdenicka napsal(a):

No dneska pro mě slabá skupina.

Některé seriály ani neznám.
Julie Lescaut milovala a sledovala mamka. Zbytek mi moc velice neříká.

Dnes jde hlas The Lost World. A to jen proto, že mám ráda Jurský park a dinosaury.

Teda ty máš hodně devadesátkových mezer :D. Lost World platí do stejné skupiny jako Xena, Herc a Sindibád :D.

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
2. 10. 2020 / 20:16:30 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Teda ty máš hodně devadesátkových mezer :D. Lost World platí do stejné skupiny jako Xena, Herc a Sindibád :D.

Lost World jsem sledovala. :)

Ale neznám ten český seriál a Freaks and Geeks. :D
No a Star Trek už z principu nesleduji. Celá sága Star Treku a Star Wars mě úplně minula.

"It's a beautiful day to save lives.”
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2020 / 20:17:17
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
2. 10. 2020 / 21:08:21 (před 4 roky)
off

Já z dnešního výběru neviděla nic, ale dala hlas k Lost World, protože je největší pravděpodobnost, že by mě bavil. A ejhle, koukám, je to favorit. :)

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 10. 2020 / 21:30:16 (před 4 roky)
off

Dneska jsem žádné dilema neměla. Voyager je pro mě jeden z nejoblíbenějších ST seriálů, takže jasný bod.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
2. 10. 2020 / 23:10:48 (před 4 roky)
off

Ač mám Voyager nejradši z celé ST franšízy a vzpomínám na páteční odpoledne na ČT, tak prázdninová všední dopoledne s Lost World jsou nostalgičtější :)

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 10. 2020 / 08:53:01 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Udělám si seznam všech nominovaných, seřadím ho podle abecedy, pak ho hodím do generátoru náhodného seznamu, který mi pořadí zamíchá, a pak dávám do nominací 1-6, 7-12, 13-18 atd. z tohoto náhodně seřazeného seznamu :) Stejný princip je pak i u rozřazování duelů, takže se můžeš podívat, jak to je - video

vďaka za vysvetlenie. pochopil som. No len prosto, niekedy sú silní súperi a niekedy nie je z čoho vybrať. :) ale ináč GOOD JOB

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
Vladimír Adam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
5. 10. 2020 / 13:40:35 (před 4 roky)
off

Machri a sprti. Nostalgicky si na to vzpomenu.

Dal bych i Julii, ale ta ma postup jisty.