Outer Limits jsme sledovali v domácnosti všichni :-) Vzpomínáte si na nepřekonatelný hlas/způsob, jakým každý díl uváděl Radovan Lukavský?
►INTRO◄, kde čte Lukavský text: "Závada není na vašem přijímači..."
Závada není na vašem prijímači, nesnažte se zladit obraz...
Tak toto bol parádny seriál. Osobne ma bavil viac ako X-Files. Outer Limits Rules.
Dneska všechno tak nějak znám/neznám. Nikitu si podle názvu pamatuju, ale viděla jsem asi jen občas nějaký díl, mám mnohem bližší pouto k té nové verzi s Maggie Q. Kočkopsa a Malou mořskou vílu jsem víkendová rána v dětství sledovala, protože to pořád jelo, ale ani jedno mi k srdci nepřirostlo. No a The Outer Limits, když koukám na profil, tak ten úvodní prolog znám, úplně mi zní v uších, když to čtu :) Ale podle názvu si to nevybavuju, vypadá to jako něco podobného Amazing Stories nebo Alfred Hitchcock Presents, případně novějšímu Black Mirror.
Nakonec jde hlas Nikitě.
Dneska bez rozmýšlení hlas Nikitě. Ten seriál jsem milovala a znělku miluju dodnes.. k té nové jsem si právě z nostalgie k téhle verzi nikdy nenašla cestu. Nic proti Maggie Q, herečka je to dobrá, ale za mě je seriálová Nikita jenom jedna a to Peta :-). A znělku miluju dodneška :)
ragelly napsal(a):
Dneska všechno tak nějak znám/neznám. Nikitu si podle názvu pamatuju, ale viděla jsem asi jen občas nějaký díl, mám mnohem bližší pouto k té nové verzi s Maggie Q. Kočkopsa a Malou mořskou vílu jsem víkendová rána v dětství sledovala, protože to pořád jelo, ale ani jedno mi k srdci nepřirostlo. No a The Outer Limits, když koukám na profil, tak ten úvodní prolog znám, úplně mi zní v uších, když to čtu :) Ale podle názvu si to nevybavuju, vypadá to jako něco podobného Amazing Stories nebo Alfred Hitchcock Presents, případně novějšímu Black Mirror.
Nakonec jde hlas Nikitě.
U Brutalni Nikity me napadlo presne totez :-), Maggie Q - to bylo hustyyyyy...
Já dávám Ariel, tu jsem zbožňovala :)
Tak dnes rozhodování mezi Nikitou a Krajními mezemi.
Tu novou Nikitu s Maggie Q jsem ještě neviděla, tak nemám srovnání. Jen si pamatuji, že tato s Petou mě dost bavila.
No a Krajní meze bylo duchovno pro mě. Při čtení úvodní znělky se mi to hned vybavilo.
No hlas šel Nikitě.
Krajné medze a to bez debaty :D
Normálně bych to dal Krajním mezím,pač u těch dostával člověk husí kůži jenže....Peta Wilson byla moje platonická láska 90.let, celkově byla Brutální Nikita ve své době pecka seriál, perfektní hudba,luxusní hadry, design..no a hlavně Peta....takže není dnes co řešit :)
Wsu ty veletoče mezi Nikitou a Michaelem.Hlas musí jít jim. Už proto že neměli šanci, škoda :D
Jednoznacne Krajne medze 😉
Tak tohle fakt nebylo jednoduché, protože ani jeden z pořadů není úplně to, na co bych koukala nebo s nostalgií vzpomínala. Nakonec jsem dala bod Marku Ebenovi, protože toho mám celkem ráda.
Dneska jsem to šoupla Plovárně :)
Umba bá, umba bá, umba umba umba bá... Co dnes asi dostane můj hlas? :) Náš malej to vcil sleduje tak to mám celkem čerstvý. :D
Na plovárně?? Na plovárně?! Vážně?