Diskuze k článku Anketa: Zlatý devadesátky (nominace 17)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 10. 2020 / 13:02:24 (před 4 roky)
off

Outer Limits jsme sledovali v domácnosti všichni :-) Vzpomínáte si na nepřekonatelný hlas/způsob, jakým každý díl uváděl Radovan Lukavský?

►INTRO◄, kde čte Lukavský text: "Závada není na vašem přijímači..."

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 3x | Naposledy: 6. 10. 2020 / 15:07:32
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
6. 10. 2020 / 13:06:11 (před 4 roky)
off

Závada není na vašem prijímači, nesnažte se zladit obraz...

Tak toto bol parádny seriál. Osobne ma bavil viac ako X-Files. Outer Limits Rules.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 10. 2020 / 13:54:19
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 10. 2020 / 13:07:12 (před 4 roky)
off

Dneska všechno tak nějak znám/neznám. Nikitu si podle názvu pamatuju, ale viděla jsem asi jen občas nějaký díl, mám mnohem bližší pouto k té nové verzi s Maggie Q. Kočkopsa a Malou mořskou vílu jsem víkendová rána v dětství sledovala, protože to pořád jelo, ale ani jedno mi k srdci nepřirostlo. No a The Outer Limits, když koukám na profil, tak ten úvodní prolog znám, úplně mi zní v uších, když to čtu :) Ale podle názvu si to nevybavuju, vypadá to jako něco podobného Amazing Stories nebo Alfred Hitchcock Presents, případně novějšímu Black Mirror.

Nakonec jde hlas Nikitě.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 10. 2020 / 13:14:36 (před 4 roky)
off

Dneska bez rozmýšlení hlas Nikitě. Ten seriál jsem milovala a znělku miluju dodnes.. k té nové jsem si právě z nostalgie k téhle verzi nikdy nenašla cestu. Nic proti Maggie Q, herečka je to dobrá, ale za mě je seriálová Nikita jenom jedna a to Peta :-). A znělku miluju dodneška :)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 2x | Naposledy: 6. 10. 2020 / 13:18:04
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 10. 2020 / 13:21:23 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dneska všechno tak nějak znám/neznám. Nikitu si podle názvu pamatuju, ale viděla jsem asi jen občas nějaký díl, mám mnohem bližší pouto k té nové verzi s Maggie Q. Kočkopsa a Malou mořskou vílu jsem víkendová rána v dětství sledovala, protože to pořád jelo, ale ani jedno mi k srdci nepřirostlo. No a The Outer Limits, když koukám na profil, tak ten úvodní prolog znám, úplně mi zní v uších, když to čtu :) Ale podle názvu si to nevybavuju, vypadá to jako něco podobného Amazing Stories nebo Alfred Hitchcock Presents, případně novějšímu Black Mirror.

Nakonec jde hlas Nikitě.

U Brutalni Nikity me napadlo presne totez :-), Maggie Q - to bylo hustyyyyy...

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 10. 2020 / 14:12:17 (před 4 roky)
off

Jednoznačne Outer Limits

The Order 1908
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
6. 10. 2020 / 14:36:54 (před 4 roky)
off

Já dávám Ariel, tu jsem zbožňovala :)

Bored now...
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
6. 10. 2020 / 14:57:14 (před 4 roky)
off

Tak dnes rozhodování mezi Nikitou a Krajními mezemi.

Tu novou Nikitu s Maggie Q jsem ještě neviděla, tak nemám srovnání. Jen si pamatuji, že tato s Petou mě dost bavila.

No a Krajní meze bylo duchovno pro mě. Při čtení úvodní znělky se mi to hned vybavilo.

No hlas šel Nikitě.

"It's a beautiful day to save lives.”
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
6. 10. 2020 / 15:34:32 (před 4 roky)
off

Krajné medze a to bez debaty :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Fifipek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 10. 2020 / 16:05:52 (před 4 roky)
off

Normálně bych to dal Krajním mezím,pač u těch dostával člověk husí kůži jenže....Peta Wilson byla moje platonická láska 90.let, celkově byla Brutální Nikita ve své době pecka seriál, perfektní hudba,luxusní hadry, design..no a hlavně Peta....takže není dnes co řešit :)

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 10. 2020 / 16:26:04 (před 4 roky)
off

Wsu ty veletoče mezi Nikitou a Michaelem.Hlas musí jít jim. Už proto že neměli šanci, škoda :D

For crying out loud!
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 10. 2020 / 17:23:05 (před 4 roky)
off

Jednoznacne Krajne medze 😉

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 10. 2020 / 17:33:02 (před 4 roky)
off

Tak tohle fakt nebylo jednoduché, protože ani jeden z pořadů není úplně to, na co bych koukala nebo s nostalgií vzpomínala. Nakonec jsem dala bod Marku Ebenovi, protože toho mám celkem ráda.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 10. 2020 / 17:36:36 (před 4 roky)
off

Dneska jsem to šoupla Plovárně :)

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 10. 2020 / 19:43:51 (před 4 roky)
off

Umba bá, umba bá, umba umba umba bá... Co dnes asi dostane můj hlas? :) Náš malej to vcil sleduje tak to mám celkem čerstvý. :D

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 10. 2020 / 21:05:51 (před 4 roky)
off

Na plovárně?? Na plovárně?! Vážně?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 10. 2020 / 21:13:01 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Na plovárně?? Na plovárně?! Vážně?

No jasně! Eben na hrad! :D
Nicméně vážně ... Na plovárně má v tomto výběru můj hlas.

Daniela