Diskuze k článku NCIS u soudu za scénu s přepadením
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 10. 2020 / 15:22:38 (před 4 roky)
off

No, vzhledem k tomu, jak trigger happy a svědivé prsty na spoušti američtí chlupatí mají se jim moc nedivím, že si herci asi ucvrnkli do kalhot... Ale žaloba? To je trochu moc. Ale zase typicky americký způsob řešení. Místo aby si dali po držce, tak se radši žalujou...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
17. 10. 2020 / 16:20:23 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

...Ale žaloba? To je trochu moc...

Žaloba = cesta k možné "finanční kompenzaci". Prachy nesmrdí...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
17. 10. 2020 / 16:30:03 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Žaloba = cesta k možné "finanční kompenzaci". Prachy nesmrdí...

A pak to tam nemá vypadat tak jak to tam vypadá...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 10. 2020 / 16:59:04 (před 4 roky)
off

Byla jsem na spousty natáčení, takže si troufnu říct, že vím jaký je kolem toho "bordel", to mi chcete říct, že nikdo nepoznal, že je to jen jako?

andromache
17. 10. 2020 / 17:25:25 (před 4 roky)
off
Evie napsal(a):

Byla jsem na spousty natáčení, takže si troufnu říct, že vím jaký je kolem toho "bordel", to mi chcete říct, že nikdo nepoznal, že je to jen jako?

Vzhledem k tomu, že Američani uvěří kdejaké fake news a konspirační teorii bych se vůbec nedivila, kdyby to fakt nikdo nepoznal...

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 10. 2020 / 09:27:09 (před 4 roky)
off

Ach jo ... zase nějací "traumatizovaní" ... tenhle ten přístup "jsem oběť, musíte mi věřit/pomáhat mi/plnit všechny moje vrtochy" je jeden z nejhorších znaků pasivní agresivity (s důrazem na tu agresivitu) co existuje. Důsledek bude jediný, že za čas nebude brát nikdo vážně ani reálné oběti reálných zločinů ...

igwar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
18. 10. 2020 / 11:44:34 (před 4 roky)
off

Nerozumiem ako si niekto mohol zmýliť natáčanie seriálu so skutočnou lúpežou. A už vôbec nie, že ani zasahujúci policajti nepoznali rozdiel. Veď na natáčaní seriálu nie sú len herci, ale aj ľudia zo štábu,kamera, prípadne aj tv vozy, čumilovia atď. Nehovoriac o tom, že točená scéna sa x krát opakuje...

Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 10. 2020 / 15:06:19 (před 4 roky)
off
igwar napsal(a):

Nerozumiem ako si niekto mohol zmýliť natáčanie seriálu so skutočnou lúpežou. A už vôbec nie, že ani zasahujúci policajti nepoznali rozdiel. Veď na natáčaní seriálu nie sú len herci, ale aj ľudia zo štábu,kamera, prípadne aj tv vozy, čumilovia atď. Nehovoriac o tom, že točená scéna sa x krát opakuje...

Přesně to jsem měla na mysli. Tohle opravdu nepochopím

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
20. 10. 2020 / 13:06:20 (před 4 roky)
off
Evie napsal(a):

Přesně to jsem měla na mysli. Tohle opravdu nepochopím

To je predsa Amerika. Zem nekonečých možnosti :-D