No, vzhledem k tomu, jak trigger happy a svědivé prsty na spoušti američtí chlupatí mají se jim moc nedivím, že si herci asi ucvrnkli do kalhot... Ale žaloba? To je trochu moc. Ale zase typicky americký způsob řešení. Místo aby si dali po držce, tak se radši žalujou...
andromache napsal(a):
...Ale žaloba? To je trochu moc...
Žaloba = cesta k možné "finanční kompenzaci". Prachy nesmrdí...
_-0-_ napsal(a):
Žaloba = cesta k možné "finanční kompenzaci". Prachy nesmrdí...
A pak to tam nemá vypadat tak jak to tam vypadá...
Byla jsem na spousty natáčení, takže si troufnu říct, že vím jaký je kolem toho "bordel", to mi chcete říct, že nikdo nepoznal, že je to jen jako?
Evie napsal(a):
Byla jsem na spousty natáčení, takže si troufnu říct, že vím jaký je kolem toho "bordel", to mi chcete říct, že nikdo nepoznal, že je to jen jako?
Vzhledem k tomu, že Američani uvěří kdejaké fake news a konspirační teorii bych se vůbec nedivila, kdyby to fakt nikdo nepoznal...
Ach jo ... zase nějací "traumatizovaní" ... tenhle ten přístup "jsem oběť, musíte mi věřit/pomáhat mi/plnit všechny moje vrtochy" je jeden z nejhorších znaků pasivní agresivity (s důrazem na tu agresivitu) co existuje. Důsledek bude jediný, že za čas nebude brát nikdo vážně ani reálné oběti reálných zločinů ...
Nerozumiem ako si niekto mohol zmýliť natáčanie seriálu so skutočnou lúpežou. A už vôbec nie, že ani zasahujúci policajti nepoznali rozdiel. Veď na natáčaní seriálu nie sú len herci, ale aj ľudia zo štábu,kamera, prípadne aj tv vozy, čumilovia atď. Nehovoriac o tom, že točená scéna sa x krát opakuje...
igwar napsal(a):
Nerozumiem ako si niekto mohol zmýliť natáčanie seriálu so skutočnou lúpežou. A už vôbec nie, že ani zasahujúci policajti nepoznali rozdiel. Veď na natáčaní seriálu nie sú len herci, ale aj ľudia zo štábu,kamera, prípadne aj tv vozy, čumilovia atď. Nehovoriac o tom, že točená scéna sa x krát opakuje...
Přesně to jsem měla na mysli. Tohle opravdu nepochopím
Evie napsal(a):
Přesně to jsem měla na mysli. Tohle opravdu nepochopím
To je predsa Amerika. Zem nekonečých možnosti :-D