Kvůli dcerce, která v devadesátých letech tuhle německou příšernost sledovala a chtěla, abych koupil čokloRexe. Nevyměkl jsem :-)
Dneska Rex a Mili :))
To ragelly: Nebylo by špatné publikovat tabulku, které z nominovaných seriálů byly vysílané prostřednictvím Československé TV a po roce 92 České TV a Slovenské TV, plus privátních terestriálních TV na území CZ a SK v devadesátých letech a které později - kdy?.
Nejen, že podstatná část uživatelů neviděla nominované seriály pro svůj věk, ale navíc ne všechny seriály byly v tom desetiletí vysílány na území CZ a SK. Kabelovky byly v plenkách, satelitních receiverů bylo sice dost, ale většina Čechů a Slováků v těch letech rozuměla jen rodnému jazyku (a to nepochybně ne všichni :-)
Takže se vlastně hlasuje o tom, co se jednotliví probandi domnívají, že by mohlo být symbolem devadesátých let, kdyby v tu dobu byli schopni se dívat a kdyby k tomu vůbec měli možnost.
Tím nezpochybňuji anketu - naopak - je zajímavé vidět subjektivní pohled na nezažitou minulost.
_-0-_ napsal(a):
To ragelly: Nebylo by špatné publikovat tabulku, které z nominovaných seriálů byly vysílané prostřednictvím Československé TV a po roce 92 České TV a Slovenské TV, plus privátních terestriálních TV na území CZ a SK v devadesátých letech a které později - kdy?.
Nejen, že podstatná část uživatelů neviděla nominované seriály pro svůj věk, ale navíc ne všechny seriály byly v tom desetiletí vysílány na území CZ a SK. Kabelovky byly v plenkách, satelitních receiverů bylo sice dost, ale většina Čechů a Slováků v těch letech rozuměla jen rodnému jazyku (a to nepochybně ne všichni :-)
Takže se vlastně hlasuje o tom, co se jednotliví probandi domnívají, že by mohlo být symbolem devadesátých let, kdyby v tu dobu byli schopni se dívat a kdyby k tomu vůbec měli možnost.
Tím nezpochybňuji anketu - naopak - je zajímavé vidět subjektivní pohled na nezažitou minulost.
Dude, chill :D Je to prostě zábava, hlasuješ pro své oblíbence, někdy z nostalgie, někdy proto, že je sleduješ dodnes. Jak už jsem psala dřív, většina hlasujících neuměla v devadesátkách ani chodit, spousta nebyla dokonce ani na světě. Pokud se ti takovou tabulku chce vytvořit, směle do toho, klidně ji můžeme dát jako speciál před začátkem hlasování pro top 32, až dojede aktuální top 64. Nevím, komu tabulka bude prospěšná, ale tvé iniciativě se nebráním :) Já to dohledávat nebudu.
Rex a SG-1. Prvé série Rexa som mal celkom rád a SG1 je srdcovka dodnes.
ragelly napsal(a):
Pokud se ti takovou tabulku chce vytvořit, směle do toho, klidně ji můžeme dát jako speciál před začátkem hlasování pro top 32, až dojede aktuální top 64. Nevím, komu tabulka bude prospěšná, ale tvé iniciativě se nebráním :) Já to dohledávat nebudu.
Popravdě nechce. Vůbec. Nemluvě o tom, že se na rozdíl od Tebe nezabývám seriály profesionálně a nevím, kde bych taková data dohledal - v tom jsem se spoléhal na Tebe :-)
Nejde o prospěšnost (ostatně v seriálovém světě jde o prospěšnost zatraceně málokdy), ale bylo by zajímavé vidět, jakým prizmatem vidí minulost lidé, kteří ji nezažili. Byl by to jeden z mnoha ministřípků, ze kterých lze složit pohled na současnou společnost.
_-0-_ napsal(a):
Popravdě nechce. Vůbec.
Vidíš, mně taky ne. Téma tedy úspěšně uzavřeno :)
Vladimír Adam napsal(a):
Dnes Komisař Anděl a Divoký Rex😁
Podepisuju, dneska superlehké :)
ragelly napsal(a):
Vidíš, mně taky ne. Téma tedy úspěšně uzavřeno :)
Nemám rád hry s nulovým součtem, zejména, když jsem v nich neúspěšný :-)
Dneska hlasuji pro Rexe. První dva páníčkové Misser a Brantner byli top.
Rexo a SG1 (škoda že Milla nemala iného súpera 🤭)
Housky se salámem, Kree!
CrazyGeek napsal(a):
Housky se salámem, Kree!
Tohle mohli pochopit jen ti, kteří viděli oba seriály :-)
Po dvacítce duelů už si tak nějak zvykám, že to proradné losovací zařízení vytvořilo pouze duely, kdy mám rád oba seriály anebo jsou mi oba šumák :(
Dnes Rex a SG 😉
Vladimír Adam napsal(a):
Dnes Komisař Anděl a Divoký Rex😁
Hlasuju stejně. A tyhle seriály by mě taky docela zajímaly 😀.
Promiň Mili, ale SG1 baví dodnes, zatímco ta tvoje slátanina se dá sledovat už jen z recese :D Neříkám, když jsem byla děcko, hrozně jsem ta dramata a šokující odhalení hltala, ale schválně jsem se si z nostalgie pustila na prima love a to se prostě nedá :DD
CrazyGeek napsal(a):
Housky se salámem, Kree!
Indeed !
Zase jedna z anket, kde nezavaham ani vterinu. Rex a nejlepsi serial vsech dob SG-1.