Diskuze k článku Netflix chystá další pecku - vytvoří seriálový Assassin's Creed!
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 10. 2020 / 17:01:38 (před 4 roky)
on

Právě jsem to oznámení viděl na Instagramu. Zajímá mě, jak k tomu přistoupí.

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 10. 2020 / 17:12:23 (před 4 roky)
off

Tak to jsem zvědavá! Assassina přímo miluju (dokonce i jedno tetování mám :D) a jsem jím doslova posedlá! Proto doufám, že seriál bude dobře natočen a hlavně i vydán a podobný herní předloze. Byla bych ráda, kdyby se seriálu dařilo a nějaký ten pátek tu s námi i zůstal. Hlavně ať se vše dotáhne do konce a seriál vyjde! Pls!!!!!❤❤❤❤❤❤❤

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 10. 2020 / 17:15:43 (před 4 roky)
off

AC je boží, mám komplet (best of jsou ty s Eziem a Black Flag + Kassandra z Odyssey), takže jsem extrémně zvědavej. Výhodou je, že si můžou vybrat ohromnou hromadu příběhů z různých epoch, každopádně jen doufám, že to neskončí jako film. Tam jsem byl zklamanej fest...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2020 / 17:16:23
Micuda98
27. 10. 2020 / 17:16:12 (před 4 roky)
on
Luisa napsal(a):

Tak to jsem zvědavá! Assassina přímo miluju (dokonce i jedno tetování mám :D) a jsem jím doslova posedlá! Proto doufám, že seriál bude dobře natočen a hlavně i vydán a podobný herní předloze. Byla bych ráda, kdyby se seriálu dařilo a nějaký ten pátek tu s námi i zůstal. Hlavně ať se vše dotáhne do konce a seriál vyjde! Pls!!!!!❤❤❤❤❤❤❤

Fanynka AC, jo? Jsem si nevšiml. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Luisa
27. 10. 2020 / 17:19:13 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Fanynka AC, jo? Jsem si nevšiml. :D

Nejde to poznat, co??? 😂😂😂 ale ano, mam komplet vsechny hry, predobjednanou Valhallu, mikinu, tricko, hrnky, na zed si maluju loga, atd. Proste posedlost 😂😂😂🙈🙈🙈

Micuda98
27. 10. 2020 / 17:21:28 (před 4 roky)
on
Luisa napsal(a):

Nejde to poznat, co??? 😂😂😂 ale ano, mam komplet vsechny hry, predobjednanou Valhallu, mikinu, tricko, hrnky, na zed si maluju loga, atd. Proste posedlost 😂😂😂🙈🙈🙈

Já mám asi velkou část AC her, ale dohranou mám jen jedničku. Rozehranou dvojku, ale přišel jsem o uložené pozice. A Unity jsem chvilku hrál.

Luisa
27. 10. 2020 / 17:41:22 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Já mám asi velkou část AC her, ale dohranou mám jen jedničku. Rozehranou dvojku, ale přišel jsem o uložené pozice. A Unity jsem chvilku hrál.

Mi chybi uz jen rogue a unity a dohrat odyssey, nebot tu jsem si zrestartovala od zacatku 🙈 ale jelikoz jsem perfekcionistka a ne vzdy mam chut a cas hrat, tak mi jedna hra trva pekne dlouho dohrat 🙈 nebo v prubehu hrani prejdu na jinou, jako treba ted, kdy jsem si koupila watch dogs a ktere zrovna ted hraju 🙈😂 ale srdcovka bude vzdy AC ☺️ Nejradeji mam ezio trilogy a hned v zavesu syndicate ☺️☺️☺️

Micuda98
27. 10. 2020 / 17:47:27 (před 4 roky)
on
Luisa napsal(a):

Mi chybi uz jen rogue a unity a dohrat odyssey, nebot tu jsem si zrestartovala od zacatku 🙈 ale jelikoz jsem perfekcionistka a ne vzdy mam chut a cas hrat, tak mi jedna hra trva pekne dlouho dohrat 🙈 nebo v prubehu hrani prejdu na jinou, jako treba ted, kdy jsem si koupila watch dogs a ktere zrovna ted hraju 🙈😂 ale srdcovka bude vzdy AC ☺️ Nejradeji mam ezio trilogy a hned v zavesu syndicate ☺️☺️☺️

Ve Watch Dogs: Legion bude DLC postava assassínka. :)
Upřímně mě na AC docela zajímá moderní podoba Bratrstva. Jak zvládají anonymitu a assassínování v současnosti, takže mě zajímá, jestli to uvidíme v seriálu.

Luisa
27. 10. 2020 / 17:55:32 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Ve Watch Dogs: Legion bude DLC postava assassínka. :)
Upřímně mě na AC docela zajímá moderní podoba Bratrstva. Jak zvládají anonymitu a assassínování v současnosti, takže mě zajímá, jestli to uvidíme v seriálu.

jj, vím ;) jsem na ni zvědavá ;):) stejně tak i na assassíny v současnosti ;) :) bohužel toho se ve hře asi nedočkáme :( ale možností je spousta, tak snad seriál něco ukáže anebo se Ubisoft rozhodne nějakou AC v současnosti/budoucnosti vydat ;) :) rozhodně to není téma k zahození ;) teď už jen aby seriál opravdu vyšel a neztroskotal hned na začátku :(

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
27. 10. 2020 / 22:32:34 (před 4 roky)
off

Assassini patří mezi mé oblíbené hry a tak je zřejmé, že pokud nebude jejich seriálové zpracování úplně tragické, tak budu hodně (kladně) zaujatý. Warcraft: The Beginning mě ze stejných důvodů vcelku nadchl a přitom to byla objektivně srajda.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
27. 10. 2020 / 22:56:19 (před 4 roky)
off

Juuuu a ja práve hrám AC II a teraz také super správy. Dúfam, že to nepokazia a hlavne nech je tam Ezzio, lebo toho mám najradšej. A ja sa idem teraz preletieť na Leonardovom lietajúcom stroji a zachrániť benátskeho dóžu :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
27. 10. 2020 / 23:54:51 (před 4 roky)
off

Hlavně ať to nezkazí. :-D Skvělé hry, film ušel. Tak uvidíme, co seriál. :-)

golf11
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 10. 2020 / 07:46:52 (před 4 roky)
off

Keďže vznikajú seriály na základe hier, veľmi by ma zaujímalo, ako by vyzeral seriál zo The Sims :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 10. 2020 / 12:55:03 (před 4 roky)
off
golf11 napsal(a):

Keďže vznikajú seriály na základe hier, veľmi by ma zaujímalo, ako by vyzeral seriál zo The Sims :D

Vsadil bych se, že by z toho byl romantický soaphnus.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."