Právě jsem to oznámení viděl na Instagramu. Zajímá mě, jak k tomu přistoupí.
Tak to jsem zvědavá! Assassina přímo miluju (dokonce i jedno tetování mám :D) a jsem jím doslova posedlá! Proto doufám, že seriál bude dobře natočen a hlavně i vydán a podobný herní předloze. Byla bych ráda, kdyby se seriálu dařilo a nějaký ten pátek tu s námi i zůstal. Hlavně ať se vše dotáhne do konce a seriál vyjde! Pls!!!!!❤❤❤❤❤❤❤
AC je boží, mám komplet (best of jsou ty s Eziem a Black Flag + Kassandra z Odyssey), takže jsem extrémně zvědavej. Výhodou je, že si můžou vybrat ohromnou hromadu příběhů z různých epoch, každopádně jen doufám, že to neskončí jako film. Tam jsem byl zklamanej fest...
Luisa napsal(a):
Tak to jsem zvědavá! Assassina přímo miluju (dokonce i jedno tetování mám :D) a jsem jím doslova posedlá! Proto doufám, že seriál bude dobře natočen a hlavně i vydán a podobný herní předloze. Byla bych ráda, kdyby se seriálu dařilo a nějaký ten pátek tu s námi i zůstal. Hlavně ať se vše dotáhne do konce a seriál vyjde! Pls!!!!!❤❤❤❤❤❤❤
Fanynka AC, jo? Jsem si nevšiml. :D
Micuda98 napsal(a):
Fanynka AC, jo? Jsem si nevšiml. :D
Nejde to poznat, co??? 😂😂😂 ale ano, mam komplet vsechny hry, predobjednanou Valhallu, mikinu, tricko, hrnky, na zed si maluju loga, atd. Proste posedlost 😂😂😂🙈🙈🙈
Luisa napsal(a):
Nejde to poznat, co??? 😂😂😂 ale ano, mam komplet vsechny hry, predobjednanou Valhallu, mikinu, tricko, hrnky, na zed si maluju loga, atd. Proste posedlost 😂😂😂🙈🙈🙈
Já mám asi velkou část AC her, ale dohranou mám jen jedničku. Rozehranou dvojku, ale přišel jsem o uložené pozice. A Unity jsem chvilku hrál.
Micuda98 napsal(a):
Já mám asi velkou část AC her, ale dohranou mám jen jedničku. Rozehranou dvojku, ale přišel jsem o uložené pozice. A Unity jsem chvilku hrál.
Mi chybi uz jen rogue a unity a dohrat odyssey, nebot tu jsem si zrestartovala od zacatku 🙈 ale jelikoz jsem perfekcionistka a ne vzdy mam chut a cas hrat, tak mi jedna hra trva pekne dlouho dohrat 🙈 nebo v prubehu hrani prejdu na jinou, jako treba ted, kdy jsem si koupila watch dogs a ktere zrovna ted hraju 🙈😂 ale srdcovka bude vzdy AC ☺️ Nejradeji mam ezio trilogy a hned v zavesu syndicate ☺️☺️☺️
Luisa napsal(a):
Mi chybi uz jen rogue a unity a dohrat odyssey, nebot tu jsem si zrestartovala od zacatku 🙈 ale jelikoz jsem perfekcionistka a ne vzdy mam chut a cas hrat, tak mi jedna hra trva pekne dlouho dohrat 🙈 nebo v prubehu hrani prejdu na jinou, jako treba ted, kdy jsem si koupila watch dogs a ktere zrovna ted hraju 🙈😂 ale srdcovka bude vzdy AC ☺️ Nejradeji mam ezio trilogy a hned v zavesu syndicate ☺️☺️☺️
Ve Watch Dogs: Legion bude DLC postava assassínka. :)
Upřímně mě na AC docela zajímá moderní podoba Bratrstva. Jak zvládají anonymitu a assassínování v současnosti, takže mě zajímá, jestli to uvidíme v seriálu.
Micuda98 napsal(a):
Ve Watch Dogs: Legion bude DLC postava assassínka. :)
Upřímně mě na AC docela zajímá moderní podoba Bratrstva. Jak zvládají anonymitu a assassínování v současnosti, takže mě zajímá, jestli to uvidíme v seriálu.
jj, vím ;) jsem na ni zvědavá ;):) stejně tak i na assassíny v současnosti ;) :) bohužel toho se ve hře asi nedočkáme :( ale možností je spousta, tak snad seriál něco ukáže anebo se Ubisoft rozhodne nějakou AC v současnosti/budoucnosti vydat ;) :) rozhodně to není téma k zahození ;) teď už jen aby seriál opravdu vyšel a neztroskotal hned na začátku :(
Assassini patří mezi mé oblíbené hry a tak je zřejmé, že pokud nebude jejich seriálové zpracování úplně tragické, tak budu hodně (kladně) zaujatý. Warcraft: The Beginning mě ze stejných důvodů vcelku nadchl a přitom to byla objektivně srajda.
Juuuu a ja práve hrám AC II a teraz také super správy. Dúfam, že to nepokazia a hlavne nech je tam Ezzio, lebo toho mám najradšej. A ja sa idem teraz preletieť na Leonardovom lietajúcom stroji a zachrániť benátskeho dóžu :D
Hlavně ať to nezkazí. :-D Skvělé hry, film ušel. Tak uvidíme, co seriál. :-)
Keďže vznikajú seriály na základe hier, veľmi by ma zaujímalo, ako by vyzeral seriál zo The Sims :D