Malá mořská víla a Xena :)
V prvom duely nehlasujem, ale zato druhý duel asi najťažšie rozhodovanie v dueloch EVER!, nakoniec Krok za krokom
Beze stopy váhání Futurama a Xena.
Jestli Xena prohraje s těma moralistickýma blbama, tak se tady už vážně nikdy neukážu :D.
A vůbec, čas na trochu spamu:
Futurama a Xena ❤️
Víla a Xena, hlavně druhé dámě jsem tedy věřil na víc :)
jukab napsal(a):
Víla a Xena, hlavně druhé dámě jsem tedy věřil na víc :)
Já pořád doufám, že XWP fanoušci budou hlasovat až se vrátí z práce :D. Protože prohrát kurva zrovna s Lambertovcema je fakt ostuda SZ komunity...
Malá mořská víla a Xena - i když teda Step by Step mám taky moc ráda...
andromache napsal(a):
Já pořád doufám, že XWP fanoušci budou hlasovat až se vrátí z práce :D. Protože prohrát kurva zrovna s Lambertovcema je fakt ostuda SZ komunity...
Asi budeš muset anketu propagovat někde v Xena komunitách v různých internetových vodách :D
ragelly napsal(a):
Asi budeš muset anketu propagovat někde v Xena komunitách v různých internetových vodách :D
Tak ty se bohužel se zánikem jednoho fóra naprosto rozpadly :(... Já to ale fakt nechápu, jak někdo může hlasovat PROTI Xeně :(.
Ach jo, jsem tu jeden den a už mám zase chuť vzít kramle...
Nemohly ty duely být dnes rozhozeny jinak????
V první duelu jsem nehlasovala.
No a druhý duel, tam mám oba seriály ráda. Ale je jasné komu šel hlas. 😎😍😂
Doufám, že se to ještě otočí!!!!
andromache napsal(a):
Jako již mnohokrát slaví vítězství žánr nad kvalitou/nostalgickou cenou...
_-0-_ napsal(a):
Jako již mnohokrát slaví vítězství žánr nad kvalitou/nostalgickou cenou...
No to právě nechápu, protože i komediální díly v Xeně (a jakože jich pár je) mají vyšší kvalitu než moralisti...
Tak dnes idem asi proti prudu aspon podla komentov v diskusii, ale vybral som Krok za krokom. Xenu mam rad, ale intuitivne som sa rozhodol takto, snad nebudem zatrateny ved vieme kym 😁 Prvy duel Futurama aj ked Disneyovky su proste top...
ragelly napsal(a):
Malá mořská víla a Xena :)
Mám to stejně.
Petyer napsal(a):
Tak dnes idem asi proti prudu aspon podla komentov v diskusii, ale vybral som Krok za krokom. Xenu mam rad, ale intuitivne som sa rozhodol takto, snad nebudem zatrateny ved vieme kym 😁 Prvy duel Futurama aj ked Disneyovky su proste top...
A to víš že budeš >:]. Budu na tebe zlá zlá zlá >:]. Krok za krokem nesahá Xeně ani po palce u nohou >:]
Ariela kvůli dětem v devadesátkách, Krok za krokem kvůli Codymu.
Mor, choleru a všechny kletby světa až do dvacátého kolena na všechny, co si DOVOLUJÍ!!!!! hlasovat PROTI!!! Xeně! Blbečci bez vkusu :P
Mám hodně rád Xenu a Futurama přímo zbožňuji (je to vlastně do teď můj Večerníček před spaním :-), samozřejmě v původním zněním, neboť dabing nestojí ani za starou bačkoru :-( ), ale pokud se ohlédnu nazpět a hodnotím podle toho co jsem sledoval první a pravidelně v oněch letech, tak Malá mořská víla a Krok za krokem. Proč Step by Step? Protože Cody!!! Omlouvám se za tři vykřičníky, jako puberťák, ale díky němu jsem si nenechal ujít ani jeden díl, protože co kdyby se tam zrovna objevil a proneslo nějaké svoje "moudro". :-D
0011011100111 napsal(a):
Mám hodně rád Xenu a Futurama přímo zbožňuji (je to vlastně do teď můj Večerníček před spaním :-), samozřejmě v původním zněním, neboť dabing nestojí ani za starou bačkoru :-( ), ale pokud se ohlédnu nazpět a hodnotím podle toho co jsem sledoval první a pravidelně v oněch letech, tak Malá mořská víla a Krok za krokem. Proč Step by Step? Protože Cody!!! Omlouvám se za tři vykřičníky, jako puberťák, ale díky němu jsem si nenechal ujít ani jeden díl, protože co kdyby se tam zrovna objevil a proneslo nějaké svoje "moudro". :-D
Fajn, píšu si dalšího, koho prokleju do padesátýho kolena.. Jako hlasovat pro SbS jenom kvůli Codymu, když Xena měla Joxera, který byl inteligenčně zhruba na stejné na výši opravdu nepochopím.... Ať vám prsty upadnou, oči vypálej kyselinou, abyste už nikdy nemohli nic vidět a vyrvou jazyk, abyste tyhle bludy nemohli šířit dál! Vy všichni!
Futurama a druhy hlas ide Ewingovcom, ľebo Alicka 🥰
andromache napsal(a):
Fajn, píšu si dalšího, koho prokleju do padesátýho kolena.. Jako hlasovat pro SbS jenom kvůli Codymu, když Xena měla Joxera, který byl inteligenčně zhruba na stejné na výši opravdu nepochopím.... Ať vám prsty upadnou, oči vypálej kyselinou, abyste už nikdy nemohli nic vidět a vyrvou jazyk, abyste tyhle bludy nemohli šířit dál! Vy všichni!
Joxer skvělý, ale jak jsem jsem poprvé uviděl Codyho v téhle roli, tak jsem seriálu neodolal. Měl spjatého s jiným žánrem (https://www.csfd.cz/film/7534-kickboxer-2-cesta-zpatky/prehled/) a tady mi přišel neodolatelným jak zvládl úplně jinou hereckou polohu. Jak pravil "neuznaný" génius... Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat. :-D
0011011100111 napsal(a):
Joxer skvělý, ale jak jsem jsem poprvé uviděl Codyho v téhle roli, tak jsem seriálu neodolal. Měl spjatého s jiným žánrem (https://www.csfd.cz/film/7534-kickboxer-2-cesta-zpatky/prehled/) a tady mi přišel neodolatelným jak zvládl úplně jinou hereckou polohu. Jak pravil "neuznaný" génius... Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat. :-D
Viz zpráva :P. Stále tě proklínám :P
andromache napsal(a):
Viz zpráva :P. Stále tě proklínám :P
andromache napsal(a):
Mor, choleru a všechny kletby světa až do dvacátého kolena na všechny, co si DOVOLUJÍ!!!!! hlasovat PROTI!!! Xeně! Blbečci bez vkusu :P
Xena mě nikdy nebavila, nicméně do teď jsem byla vůči ní neutrální. Tvoje dvacáte koleno způsobilo, že už ji nemám ráda 😛 ... a běda ti když půjdeš z kolen do kotníků! :D
Prvý duel žiadna sláva, ani jeden som nejako nesledoval ale v 90tkach to skor bola Morska vila. Druhy duel je prekvapko. Xenu nijak extra nemusím, ale že prehráva s takou chobotinou ako SbS ma prekvapuje. No nic. Druhy duel ide hlas jej,
Arkantos napsal(a):
...Xenu nijak extra nemusím, ale že prehráva s takou chobotinou ako SbS ma prekvapuje...
Vidím to stejně. Nevím, jestli je "chobotina" skutečné slovenské slovo, nebo novotvar, který jsi vytvořil, ale výraz mě pobavil a obohatil můj slovník. Díky :-)
Ach jo, u prvního duelu nemám moc pro koho hlasovat a do druhého dáte takové dvě pecky? Dneska jsem zrovna na Krok za krokem koukala. Ale hlas má ode mě Xena.
No akože Xena prehrala so SbS? What the actual fuck? Codyho buhehehe ma ešte doteraz budí zo sna, no proste hnus. Som sklamaná a teda už teraz je zrejmé, že to zas budú Friends, alebo SG1...sa na to môžem vyprdnúť.