Diskuze k článku Anketa: Zlatý devadesátky (top 32, duel 9+10)
Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
18. 11. 2020 / 13:09:32 (před 4 roky)
off

Dnes velmi lehké - Futurama a Xena

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 11. 2020 / 13:13:49 (před 4 roky)
on

Malá mořská víla a Xena :)

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 11. 2020 / 13:25:24 (před 4 roky)
off

V prvom duely nehlasujem, ale zato druhý duel asi najťažšie rozhodovanie v dueloch EVER!, nakoniec Krok za krokom

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
18. 11. 2020 / 13:39:00 (před 4 roky)
off

Beze stopy váhání Futurama a Xena.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 11. 2020 / 13:42:55 (před 4 roky)
off

Jestli Xena prohraje s těma moralistickýma blbama, tak se tady už vážně nikdy neukážu :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
18. 11. 2020 / 13:49:13 (před 4 roky)
off

A vůbec, čas na trochu spamu:

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 2x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 13:51:37
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
18. 11. 2020 / 13:58:04 (před 4 roky)
off

Futurama a Xena ❤️

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Martin Kramář
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 11. 2020 / 14:09:23 (před 4 roky)
off
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 11. 2020 / 14:57:24 (před 4 roky)
off

Víla a Xena, hlavně druhé dámě jsem tedy věřil na víc :)

andromache
18. 11. 2020 / 15:03:48 (před 4 roky)
off
jukab napsal(a):

Víla a Xena, hlavně druhé dámě jsem tedy věřil na víc :)

Já pořád doufám, že XWP fanoušci budou hlasovat až se vrátí z práce :D. Protože prohrát kurva zrovna s Lambertovcema je fakt ostuda SZ komunity...

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
18. 11. 2020 / 15:07:19 (před 4 roky)
off

Malá mořská víla a Xena - i když teda Step by Step mám taky moc ráda...

What the fork?!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 11. 2020 / 15:19:21 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Já pořád doufám, že XWP fanoušci budou hlasovat až se vrátí z práce :D. Protože prohrát kurva zrovna s Lambertovcema je fakt ostuda SZ komunity...

Asi budeš muset anketu propagovat někde v Xena komunitách v různých internetových vodách :D

andromache
18. 11. 2020 / 15:25:20 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Asi budeš muset anketu propagovat někde v Xena komunitách v různých internetových vodách :D

Tak ty se bohužel se zánikem jednoho fóra naprosto rozpadly :(... Já to ale fakt nechápu, jak někdo může hlasovat PROTI Xeně :(.

Ach jo, jsem tu jeden den a už mám zase chuť vzít kramle...

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
18. 11. 2020 / 15:50:46 (před 4 roky)
off

Nemohly ty duely být dnes rozhozeny jinak????

V první duelu jsem nehlasovala.

No a druhý duel, tam mám oba seriály ráda. Ale je jasné komu šel hlas. 😎😍😂

Doufám, že se to ještě otočí!!!!

"It's a beautiful day to save lives.”
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
18. 11. 2020 / 16:58:57 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako již mnohokrát slaví vítězství žánr nad kvalitou/nostalgickou cenou...

kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 11. 2020 / 17:16:54 (před 4 roky)
off
andromache
18. 11. 2020 / 17:24:02 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Jako již mnohokrát slaví vítězství žánr nad kvalitou/nostalgickou cenou...

No to právě nechápu, protože i komediální díly v Xeně (a jakože jich pár je) mají vyšší kvalitu než moralisti...

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 11. 2020 / 18:00:11 (před 4 roky)
off

Tak dnes idem asi proti prudu aspon podla komentov v diskusii, ale vybral som Krok za krokom. Xenu mam rad, ale intuitivne som sa rozhodol takto, snad nebudem zatrateny ved vieme kym 😁 Prvy duel Futurama aj ked Disneyovky su proste top...

ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
18. 11. 2020 / 18:32:45 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Malá mořská víla a Xena :)

Mám to stejně.

Obviously.
andromache
18. 11. 2020 / 19:05:39 (před 4 roky)
off
Petyer napsal(a):

Tak dnes idem asi proti prudu aspon podla komentov v diskusii, ale vybral som Krok za krokom. Xenu mam rad, ale intuitivne som sa rozhodol takto, snad nebudem zatrateny ved vieme kym 😁 Prvy duel Futurama aj ked Disneyovky su proste top...

A to víš že budeš >:]. Budu na tebe zlá zlá zlá >:]. Krok za krokem nesahá Xeně ani po palce u nohou >:]

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 11. 2020 / 19:34:28 (před 4 roky)
off

Ariela kvůli dětem v devadesátkách, Krok za krokem kvůli Codymu.

Daniela
andromache
18. 11. 2020 / 20:20:38 (před 4 roky)
off

Mor, choleru a všechny kletby světa až do dvacátého kolena na všechny, co si DOVOLUJÍ!!!!! hlasovat PROTI!!! Xeně! Blbečci bez vkusu :P

0011011100111
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
18. 11. 2020 / 20:24:58 (před 4 roky)
off

Mám hodně rád Xenu a Futurama přímo zbožňuji (je to vlastně do teď můj Večerníček před spaním :-), samozřejmě v původním zněním, neboť dabing nestojí ani za starou bačkoru :-( ), ale pokud se ohlédnu nazpět a hodnotím podle toho co jsem sledoval první a pravidelně v oněch letech, tak Malá mořská víla a Krok za krokem. Proč Step by Step? Protože Cody!!! Omlouvám se za tři vykřičníky, jako puberťák, ale díky němu jsem si nenechal ujít ani jeden díl, protože co kdyby se tam zrovna objevil a proneslo nějaké svoje "moudro". :-D

Editováno: 2x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 20:27:53
andromache
18. 11. 2020 / 20:32:42 (před 4 roky)
off
0011011100111 napsal(a):

Mám hodně rád Xenu a Futurama přímo zbožňuji (je to vlastně do teď můj Večerníček před spaním :-), samozřejmě v původním zněním, neboť dabing nestojí ani za starou bačkoru :-( ), ale pokud se ohlédnu nazpět a hodnotím podle toho co jsem sledoval první a pravidelně v oněch letech, tak Malá mořská víla a Krok za krokem. Proč Step by Step? Protože Cody!!! Omlouvám se za tři vykřičníky, jako puberťák, ale díky němu jsem si nenechal ujít ani jeden díl, protože co kdyby se tam zrovna objevil a proneslo nějaké svoje "moudro". :-D

Fajn, píšu si dalšího, koho prokleju do padesátýho kolena.. Jako hlasovat pro SbS jenom kvůli Codymu, když Xena měla Joxera, který byl inteligenčně zhruba na stejné na výši opravdu nepochopím.... Ať vám prsty upadnou, oči vypálej kyselinou, abyste už nikdy nemohli nic vidět a vyrvou jazyk, abyste tyhle bludy nemohli šířit dál! Vy všichni!

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 20:38:00
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
18. 11. 2020 / 20:58:21 (před 4 roky)
off

Futurama a druhy hlas ide Ewingovcom, ľebo Alicka 🥰

The Order 1908
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 21:00:17
0011011100111
18. 11. 2020 / 20:59:54 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Fajn, píšu si dalšího, koho prokleju do padesátýho kolena.. Jako hlasovat pro SbS jenom kvůli Codymu, když Xena měla Joxera, který byl inteligenčně zhruba na stejné na výši opravdu nepochopím.... Ať vám prsty upadnou, oči vypálej kyselinou, abyste už nikdy nemohli nic vidět a vyrvou jazyk, abyste tyhle bludy nemohli šířit dál! Vy všichni!

Joxer skvělý, ale jak jsem jsem poprvé uviděl Codyho v téhle roli, tak jsem seriálu neodolal. Měl spjatého s jiným žánrem (https://www.csfd.cz/film/7534-kickboxer-2-cesta-zpatky/prehled/) a tady mi přišel neodolatelným jak zvládl úplně jinou hereckou polohu. Jak pravil "neuznaný" génius... Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat. :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 21:02:35
andromache
18. 11. 2020 / 21:06:48 (před 4 roky)
off
0011011100111 napsal(a):

Joxer skvělý, ale jak jsem jsem poprvé uviděl Codyho v téhle roli, tak jsem seriálu neodolal. Měl spjatého s jiným žánrem (https://www.csfd.cz/film/7534-kickboxer-2-cesta-zpatky/prehled/) a tady mi přišel neodolatelným jak zvládl úplně jinou hereckou polohu. Jak pravil "neuznaný" génius... Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat. :-D

Viz zpráva :P. Stále tě proklínám :P

0011011100111
18. 11. 2020 / 21:27:02 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Viz zpráva :P. Stále tě proklínám :P

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 11. 2020 / 21:56:07 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Mor, choleru a všechny kletby světa až do dvacátého kolena na všechny, co si DOVOLUJÍ!!!!! hlasovat PROTI!!! Xeně! Blbečci bez vkusu :P

Xena mě nikdy nebavila, nicméně do teď jsem byla vůči ní neutrální. Tvoje dvacáte koleno způsobilo, že už ji nemám ráda 😛 ... a běda ti když půjdeš z kolen do kotníků! :D

Daniela
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 11. 2020 / 23:38:45 (před 4 roky)
off

První den, kdy mám jasno u obou, Futurama a Xena.

Arkantos
19. 11. 2020 / 00:27:23 (před 4 roky)
off

Prvý duel žiadna sláva, ani jeden som nejako nesledoval ale v 90tkach to skor bola Morska vila. Druhy duel je prekvapko. Xenu nijak extra nemusím, ale že prehráva s takou chobotinou ako SbS ma prekvapuje. No nic. Druhy duel ide hlas jej,

_-0-_
19. 11. 2020 / 18:25:25 (před 4 roky)
off
Arkantos napsal(a):

...Xenu nijak extra nemusím, ale že prehráva s takou chobotinou ako SbS ma prekvapuje...

Vidím to stejně. Nevím, jestli je "chobotina" skutečné slovenské slovo, nebo novotvar, který jsi vytvořil, ale výraz mě pobavil a obohatil můj slovník. Díky :-)

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 11. 2020 / 23:32:20 (před 4 roky)
off

Ach jo, u prvního duelu nemám moc pro koho hlasovat a do druhého dáte takové dvě pecky? Dneska jsem zrovna na Krok za krokem koukala. Ale hlas má ode mě Xena.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
20. 11. 2020 / 00:39:57 (před 4 roky)
off

No akože Xena prehrala so SbS? What the actual fuck? Codyho buhehehe ma ešte doteraz budí zo sna, no proste hnus. Som sklamaná a teda už teraz je zrejmé, že to zas budú Friends, alebo SG1...sa na to môžem vyprdnúť.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker