Tak se musím přiznat, že na FB jsem přesmyčky zdařile ignorovala. :D Takhle pohromadě je to lepší. :) Nejvíc mi daly zabrat Papírový dům a Temný případ.
Je tam chyba v řešení u Sherlocka ( máte tam Scherlock)
Jessica Angell napsal(a):
Je tam chyba v řešení u Sherlocka ( máte tam Scherlock)
Opraveno.
tohle vidím poprvé a takhle pohromadě je to skvělý 😃 nejlepší je Kam jsem pozval Jana Štiku 😂👌🏼 sice to je úplně jednoduché, ale pobavilo...
to mi připomnělo, že už se nemůžu dočkat adventních hádanek!
Olivia Caroline Jones napsal(a):
tohle vidím poprvé a takhle pohromadě je to skvělý 😃 nejlepší je Kam jsem pozval Jana Štiku 😂👌🏼 sice to je úplně jednoduché, ale pobavilo...
to mi připomnělo, že už se nemůžu dočkat adventních hádanek!
Z toho prostě nešlo nic kloudnýho vymyslet. A přitom takových písmenek. Za to z Hvězdný brány mám asi další 3 verze. Možná ještě někdy použiju. :D
Paráda, facebook nemám, ale toto mi občas dalo zabrat, jen tak si říkám, že jestli něco z toho bude v adventních hádankách,tak ti co mají facebook mají vyhráno, neboť mají natrénováno:)
Fruiko napsal(a):
Z toho prostě nešlo nic kloudnýho vymyslet. A přitom takových písmenek. Za to z Hvězdný brány mám asi další 3 verze. Možná ještě někdy použiju. :D
Jak dlouho ti trvalo vymyslet průměrnou přesmyčku? Připadá mi to složitější, než je luštit.
Otevřete okrsek Héliu mě fakt pobavilo, zejména v kontextu s Johnem Carterem (Helium).
_-0-_ napsal(a):
Jak dlouho ti trvalo vymyslet průměrnou přesmyčku? Připadá mi to složitější, než je luštit.
Otevřete okrsek Héliu mě fakt pobavilo, zejména v kontextu s Johnem Carterem (Helium).
Dlouho. :-D Jako náhodný slova většinou dáš rychle, ale aby to bylo smysluplný už je těžký a občas se snažím najít i nějaký vtip, aby bylo relevantní k seriálu. Proto se mi třeba děsně líbí On Miss Pivo. :-D
Ale mám jako správný INTJ rád hrátky s písmenky a ty z Bananagrams jsou takový boží do ruky, že to je taková správná relaxační zábava.
Fruiko napsal(a):
...náhodný slova většinou dáš rychle, ale aby to bylo smysluplný už je těžký a občas se snažím najít i nějaký vtip, aby bylo relevantní k seriálu...:-D
Něco takového jsem čekal, protože občas trénuju mozek dcerce a tvorba přesmyček fakt bolí - a to zkoušíme jednodušší, krátké, bez vymezení cíle a zadání, zkrátka vyrobit, smysluplnou a jednoduchou přesmyčku k týrání mozku oponenta.
Btw., ty kostky, za kterých to skládáš, připomínají Scrabble s upilovanými čísly v rohu. Fajn zábava :-)
Tady chybí nabodeníčka a to je škoda:
_-0-_ napsal(a):
Něco takového jsem čekal, protože občas trénuju mozek dcerce a tvorba přesmyček fakt bolí - a to zkoušíme jednodušší, krátké, bez vymezení cíle a zadání, zkrátka vyrobit, smysluplnou a jednoduchou přesmyčku k týrání mozku oponenta.
Btw., ty kostky, za kterých to skládáš, připomínají Scrabble s upilovanými čísly v rohu. Fajn zábava :-)
Tady chybí nabodeníčka a to je škoda:
Scrabble máme doma, ale u toho nikoho neukecám, aby si se mnou zahrál. Moc dlouhý a jelikož prvních pár kol hraju čistě na 50 bonus, tak vyhrávám s nechutným náskokem. Tohle je naopak děsně rychlý. Hrajeme variantu banány v kavárně (tj. každý 21 písmen) a já mám zakázáno měnit a děti mají občas i vyhrají. +je to takový fajn cestovní ideální do restaurace když se čeká na jídlo a tak.