Diskuze k článku Seriálové přesmyčky za podzim
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
30. 11. 2020 / 10:38:03 (před 3 roky)
off

Tak se musím přiznat, že na FB jsem přesmyčky zdařile ignorovala. :D Takhle pohromadě je to lepší. :) Nejvíc mi daly zabrat Papírový dům a Temný případ.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
30. 11. 2020 / 10:44:26 (před 3 roky)
off

Je tam chyba v řešení u Sherlocka ( máte tam Scherlock)

Gabka
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 11. 2020 / 10:56:26 (před 3 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Je tam chyba v řešení u Sherlocka ( máte tam Scherlock)

Opraveno.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
30. 11. 2020 / 11:51:00 (před 3 roky)
off

tohle vidím poprvé a takhle pohromadě je to skvělý 😃 nejlepší je Kam jsem pozval Jana Štiku 😂👌🏼 sice to je úplně jednoduché, ale pobavilo...
to mi připomnělo, že už se nemůžu dočkat adventních hádanek!

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Fruiko
30. 11. 2020 / 12:39:56 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

tohle vidím poprvé a takhle pohromadě je to skvělý 😃 nejlepší je Kam jsem pozval Jana Štiku 😂👌🏼 sice to je úplně jednoduché, ale pobavilo...
to mi připomnělo, že už se nemůžu dočkat adventních hádanek!

Z toho prostě nešlo nic kloudnýho vymyslet. A přitom takových písmenek. Za to z Hvězdný brány mám asi další 3 verze. Možná ještě někdy použiju. :D

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 11. 2020 / 18:10:32 (před 3 roky)
off

Paráda, facebook nemám, ale toto mi občas dalo zabrat, jen tak si říkám, že jestli něco z toho bude v adventních hádankách,tak ti co mají facebook mají vyhráno, neboť mají natrénováno:)

"Vím, že nic nevím."
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 11. 2020 / 18:26:49 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Z toho prostě nešlo nic kloudnýho vymyslet. A přitom takových písmenek. Za to z Hvězdný brány mám asi další 3 verze. Možná ještě někdy použiju. :D

Jak dlouho ti trvalo vymyslet průměrnou přesmyčku? Připadá mi to složitější, než je luštit.

Otevřete okrsek Héliu mě fakt pobavilo, zejména v kontextu s Johnem Carterem (Helium).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
30. 11. 2020 / 19:01:07 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Jak dlouho ti trvalo vymyslet průměrnou přesmyčku? Připadá mi to složitější, než je luštit.

Otevřete okrsek Héliu mě fakt pobavilo, zejména v kontextu s Johnem Carterem (Helium).

Dlouho. :-D Jako náhodný slova většinou dáš rychle, ale aby to bylo smysluplný už je těžký a občas se snažím najít i nějaký vtip, aby bylo relevantní k seriálu. Proto se mi třeba děsně líbí On Miss Pivo. :-D

Ale mám jako správný INTJ rád hrátky s písmenky a ty z Bananagrams jsou takový boží do ruky, že to je taková správná relaxační zábava.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 11. 2020 / 23:11:07 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

...náhodný slova většinou dáš rychle, ale aby to bylo smysluplný už je těžký a občas se snažím najít i nějaký vtip, aby bylo relevantní k seriálu...:-D

Něco takového jsem čekal, protože občas trénuju mozek dcerce a tvorba přesmyček fakt bolí - a to zkoušíme jednodušší, krátké, bez vymezení cíle a zadání, zkrátka vyrobit, smysluplnou a jednoduchou přesmyčku k týrání mozku oponenta.

Btw., ty kostky, za kterých to skládáš, připomínají Scrabble s upilovanými čísly v rohu. Fajn zábava :-)

Tady chybí nabodeníčka a to je škoda:

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 11. 2020 / 23:17:07
Fruiko
1. 12. 2020 / 06:42:34 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Něco takového jsem čekal, protože občas trénuju mozek dcerce a tvorba přesmyček fakt bolí - a to zkoušíme jednodušší, krátké, bez vymezení cíle a zadání, zkrátka vyrobit, smysluplnou a jednoduchou přesmyčku k týrání mozku oponenta.

Btw., ty kostky, za kterých to skládáš, připomínají Scrabble s upilovanými čísly v rohu. Fajn zábava :-)

Tady chybí nabodeníčka a to je škoda:

Scrabble máme doma, ale u toho nikoho neukecám, aby si se mnou zahrál. Moc dlouhý a jelikož prvních pár kol hraju čistě na 50 bonus, tak vyhrávám s nechutným náskokem. Tohle je naopak děsně rychlý. Hrajeme variantu banány v kavárně (tj. každý 21 písmen) a já mám zakázáno měnit a děti mají občas i vyhrají. +je to takový fajn cestovní ideální do restaurace když se čeká na jídlo a tak.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 12. 2020 / 06:43:11
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 12. 2020 / 15:15:12 (před 3 roky)
off

uff, příště si to budu muset nechat na klid. Skvělé! ... ale moc bodů bych neměla, kdyby to bylo na body.

Daniela