Diskuze k článku S lupou do historie: Faking It
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 11. 2020 / 10:50:51 (před 3 roky)
off

Tto ma nejako obyslo, asi preto ze MTV. Pouvazujem ci tomu nedam sancu.

Angelina
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 11. 2020 / 10:55:17 (před 3 roky)
off

Toto je jedna z mojich srdcoviek :) Videla som všetky časti, stále to bolo príjemné pozeranie, aj vážne aj vtipné, presne ako je v článku opísané. Doteraz ma mrzí, že to potom zrušili :/

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 11. 2020 / 12:07:26 (před 3 roky)
off

Za mna skvely serial od zaciatku do konca. Bavil som sa velmi a ako jesmot spominal, tema je celkom sviezo podana. Urcite odporucam ako taku oddychovku. Vyhoda je dlzka kazdej casti nieco viac ako 20min takze celkom dobre na maraton 😉

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
29. 11. 2020 / 12:16:16 (před 3 roky)
off

Do poslední scény 1. série super, pak to šlo tak do háje, že jsem na to i přestal koukat, i když jsem to původně spolupřekládal :D

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
29. 11. 2020 / 12:23:59 (před 3 roky)
off

Mě trochu v recenzi zarazila informace že jde o první seriál MTV. No tak to asi ne. Teen Wolf je MTV, později taky Eye Candy..

Gabka
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
29. 11. 2020 / 13:03:20 (před 3 roky)
off

Skončila jsem někde ve 2. sérii. To, co provedli s dobře rozjetý seriálem, byla katastrofa...

Bored now...
jesmot
Autor článku | Cool level: 56 | Richard Castle
29. 11. 2020 / 13:07:34 (před 3 roky)
off

Tolik pozitivních reakcí na seriál, to je fajn, teď se na další díly těším ještě víc (teda alespoň ta tu první sérii). Těší mě, že někdo dokonce mé hodnocení čte, a děkuju za odhalení chyby, v době psaní mi přišlo, že to dává smyl, nedávalo, no. Už jsem to přepsal, nejde o první MTV seriál, ale můj první MTV seriál jako opravdu seriál (pokud vím). Na Teen Wolf jsem taky zvědavý, ani jsem nevěděl, že je to od MTV =D

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
29. 11. 2020 / 13:38:30 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Tolik pozitivních reakcí na seriál, to je fajn, teď se na další díly těším ještě víc (teda alespoň ta tu první sérii). Těší mě, že někdo dokonce mé hodnocení čte, a děkuju za odhalení chyby, v době psaní mi přišlo, že to dává smyl, nedávalo, no. Už jsem to přepsal, nejde o první MTV seriál, ale můj první MTV seriál jako opravdu seriál (pokud vím). Na Teen Wolf jsem taky zvědavý, ani jsem nevěděl, že je to od MTV =D

Doufám že jsem neurazila tím..ono u Teen Wolf je nejvíc kritická první řada, musíš vydržet, už je to pak jen lepší a lepší

Gabka
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 11. 2020 / 14:19:09 (před 3 roky)
off

Tohle je jeden ze seriálů, které bych vyzkoušela, kdybych na ně na mtv narazila. Bohužel ale aktuálně vedou jen animáky/anime a realitky, takže zůstanu u jejich hudebních bloků :D.

smrk15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 11. 2020 / 14:27:07 (před 3 roky)
off

Dokoukal jsem, líbilo se, dokonce jsem si to nedávno dal znovu, ale u druhé série jsem toho nechal.

You look sad. Don't be.
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 12. 2020 / 16:23:07 (před 3 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Skončila jsem někde ve 2. sérii. To, co provedli s dobře rozjetý seriálem, byla katastrofa...

souhlas, nekde ve druhe serii jsem to take vzdala :-(