Tto ma nejako obyslo, asi preto ze MTV. Pouvazujem ci tomu nedam sancu.
Toto je jedna z mojich srdcoviek :) Videla som všetky časti, stále to bolo príjemné pozeranie, aj vážne aj vtipné, presne ako je v článku opísané. Doteraz ma mrzí, že to potom zrušili :/
Za mna skvely serial od zaciatku do konca. Bavil som sa velmi a ako jesmot spominal, tema je celkom sviezo podana. Urcite odporucam ako taku oddychovku. Vyhoda je dlzka kazdej casti nieco viac ako 20min takze celkom dobre na maraton 😉
Do poslední scény 1. série super, pak to šlo tak do háje, že jsem na to i přestal koukat, i když jsem to původně spolupřekládal :D
Mě trochu v recenzi zarazila informace že jde o první seriál MTV. No tak to asi ne. Teen Wolf je MTV, později taky Eye Candy..
Skončila jsem někde ve 2. sérii. To, co provedli s dobře rozjetý seriálem, byla katastrofa...
Tolik pozitivních reakcí na seriál, to je fajn, teď se na další díly těším ještě víc (teda alespoň ta tu první sérii). Těší mě, že někdo dokonce mé hodnocení čte, a děkuju za odhalení chyby, v době psaní mi přišlo, že to dává smyl, nedávalo, no. Už jsem to přepsal, nejde o první MTV seriál, ale můj první MTV seriál jako opravdu seriál (pokud vím). Na Teen Wolf jsem taky zvědavý, ani jsem nevěděl, že je to od MTV =D
jesmot napsal(a):
Tolik pozitivních reakcí na seriál, to je fajn, teď se na další díly těším ještě víc (teda alespoň ta tu první sérii). Těší mě, že někdo dokonce mé hodnocení čte, a děkuju za odhalení chyby, v době psaní mi přišlo, že to dává smyl, nedávalo, no. Už jsem to přepsal, nejde o první MTV seriál, ale můj první MTV seriál jako opravdu seriál (pokud vím). Na Teen Wolf jsem taky zvědavý, ani jsem nevěděl, že je to od MTV =D
Doufám že jsem neurazila tím..ono u Teen Wolf je nejvíc kritická první řada, musíš vydržet, už je to pak jen lepší a lepší
Tohle je jeden ze seriálů, které bych vyzkoušela, kdybych na ně na mtv narazila. Bohužel ale aktuálně vedou jen animáky/anime a realitky, takže zůstanu u jejich hudebních bloků :D.
Dokoukal jsem, líbilo se, dokonce jsem si to nedávno dal znovu, ale u druhé série jsem toho nechal.