Diskuze k článku Hvězda z Dva a půl chlapa radí: Přestaňte nás sledovat!
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 11. 2012 / 11:37:43 (před 11 roky)
off

To se stává.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
27. 11. 2012 / 11:46:21 (před 11 roky)
off

Ja ho aj chápem. Seriál má už 10 sérii a aj kvalita klesla, nedávno som pozrela jeden diel z 9.série a oproti prvým tam je oveľa menej vtipu. Tiež hercov to omrzí. Každopádne, ak by vyhodili Angusa, to sa už nemusia obťažovať s natáčaním ďalších dielov. :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 11. 2012 / 12:02:24 (před 11 roky)
off
misulka78 napsal(a):

To se stává.

Ani moc ne.

Kryptak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 11. 2012 / 13:06:21 (před 11 roky)
off

seriál se vyšvihl jen díky Sheenovi, i přes jeho excesy mu zůstal mozek a řekl jím v podstatě že se mu to nelíbí tak ho vyrazili. v tu chvíli seriál začal upadat a nyní se rozsvítilo i T. Jonesovi? jestli ho taky vyrazí tak můžou rovnou i Cryera a když už budou v ráži tak můžou i ostatní. vyměnit lidi, přejmenovat seriál nebo rovnou skončit natáčet. problém je že Lorreho ego ten seriál bude furt zachraňovat nepochopitelným způsobem, místo aby změnil přístup a udržel si herce a kvalitu.

E Š
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
27. 11. 2012 / 13:40:03 (před 11 roky)
off

Osobne sa nečudujem. On sa už predtým vyjadril, že mu nie je príjemné hrať v tomto seriály, pretože veci, čo tam robí jeho postava mu prišli až moc. A súhlasím, že v istom smere prešiel tento seriál do extrémov - len sa pozrite čo v priebehu sérií spravili z Alana.

eleon
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 11. 2012 / 14:06:49 (před 11 roky)
off

No chápu, že ho asi už nebaví hrát tak dlouho v jednom seriálů ale ty fanatické náboženské nesmysli co řekl jsou na mě trochu moc ujeté.

spike
martina149
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 11. 2012 / 14:20:22 (před 11 roky)
off

Od tý doby co Sheen odešel, ten seriál stojí za starou belu..

Vaše Boží Martina
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 11. 2012 / 17:55:55 (před 11 roky)
off

Jestli vyhodí i T. Jonese, tak to rovnou můžou zabalit, nebo to zabalím já - už nad tím nějakou dobu uvažuju, protože ty 2 nové série s Kutcherem nestojí fakt za nic :/

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 11. 2012 / 21:03:01 (před 11 roky)
off

Hezkou reklamu dělá seriálu, ve kterým hraje :D Je pravda, že už tam hraje opravdu dlouho a i když jsem nové díly s Kutcherem neviděla, tak si stejně myslím, že to už nikdy bez Charlieho nemůže být ten samý seriál, který se nám tak zalíbil, ale jak říkám, ještě jsem to neviděla, tak nechci to hned odsoudit dopředu. No, každopádně, ať to radši v nejlepším ukončí ..

Milovnice seriálů <3
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 11. 2012 / 23:08:26 (před 11 roky)
off

Já myslím, že i bez jeho výroků je čas ten seriál ukončit. Ty nový díly s Kutcherem nejsou zas tak špatný, ale podle mě to měli ukončit zároveň s vyhazovem Sheena.

A jestli je ten kluk hluboce věřící, tak se mu nedivím, že se mu to nelíbí.

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 11. 2012 / 23:21:41 (před 11 roky)
off

To trochu přehání, ne..nepatří náhodou taky k nějaký pochybný náboženský skupině? Ze začátku mi přišlo, že seriál upadal, když nastoupil Kutcher, ale poslední díly byly dobrý, navíc on tam ani moc prostoru nemá..

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 11. 2012 / 09:23:23 (před 11 roky)
off

Už vydal oficiální omluvu, kde říká, jak moc celý tým seriálu miluje, jak je jim vděčný a že TAAHM je významnou zkušeností v jeho životě a další takové podobné řeči :)

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 11. 2012 / 23:37:33 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Už vydal oficiální omluvu, kde říká, jak moc celý tým seriálu miluje, jak je jim vděčný a že TAAHM je významnou zkušeností v jeho životě a další takové podobné řeči :)

Co dodat, prostě chlap ;D

Milovnice seriálů <3
blato
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 11. 2012 / 18:39:55 (před 11 roky)
off

Je fakt, že ten seriál klesl od Sheenova odchou ale mohlo to skončit i hůř. Každopádně kdyby měl odejít i Jake(ne že by tam měl tolik prostoru, co je na ty vojne) tak už se na samotnýho Alana koukat nebudu. :D

^_^
Aria555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
2. 12. 2012 / 10:17:37 (před 11 roky)
off

Pravda.. serial je špina

Aria555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
2. 12. 2012 / 10:17:37 (před 11 roky)
off

Pravda.. serial je špina

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 12. 2012 / 20:00:02 (před 11 roky)
off

já to popravdě nikdy nesledovala, ale mám-li být upřímná, nemůžu říct, že bych mu takové vyjádření schválila. po tom, co mu vydělal na studia, možná dokonce i na důchod, se mu to hezky kritizuje.

Necro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 4. 2013 / 10:21:45 (před 11 roky)
off

Viděl jsem všechny díly a upřímně mi přijde, že s Charliem v jednu dobu ten seriál upadal. Od doby co přišel Kutcher se seriál podle mě úplně změnil. A možná bych řekl ze svého pohledu k lepšímu. Charlie má vlastní seriál. :)