To se stává.
Ja ho aj chápem. Seriál má už 10 sérii a aj kvalita klesla, nedávno som pozrela jeden diel z 9.série a oproti prvým tam je oveľa menej vtipu. Tiež hercov to omrzí. Každopádne, ak by vyhodili Angusa, to sa už nemusia obťažovať s natáčaním ďalších dielov. :)
misulka78 napsal(a):
To se stává.
Ani moc ne.
seriál se vyšvihl jen díky Sheenovi, i přes jeho excesy mu zůstal mozek a řekl jím v podstatě že se mu to nelíbí tak ho vyrazili. v tu chvíli seriál začal upadat a nyní se rozsvítilo i T. Jonesovi? jestli ho taky vyrazí tak můžou rovnou i Cryera a když už budou v ráži tak můžou i ostatní. vyměnit lidi, přejmenovat seriál nebo rovnou skončit natáčet. problém je že Lorreho ego ten seriál bude furt zachraňovat nepochopitelným způsobem, místo aby změnil přístup a udržel si herce a kvalitu.
Osobne sa nečudujem. On sa už predtým vyjadril, že mu nie je príjemné hrať v tomto seriály, pretože veci, čo tam robí jeho postava mu prišli až moc. A súhlasím, že v istom smere prešiel tento seriál do extrémov - len sa pozrite čo v priebehu sérií spravili z Alana.
No chápu, že ho asi už nebaví hrát tak dlouho v jednom seriálů ale ty fanatické náboženské nesmysli co řekl jsou na mě trochu moc ujeté.
Od tý doby co Sheen odešel, ten seriál stojí za starou belu..
Jestli vyhodí i T. Jonese, tak to rovnou můžou zabalit, nebo to zabalím já - už nad tím nějakou dobu uvažuju, protože ty 2 nové série s Kutcherem nestojí fakt za nic :/
Hezkou reklamu dělá seriálu, ve kterým hraje :D Je pravda, že už tam hraje opravdu dlouho a i když jsem nové díly s Kutcherem neviděla, tak si stejně myslím, že to už nikdy bez Charlieho nemůže být ten samý seriál, který se nám tak zalíbil, ale jak říkám, ještě jsem to neviděla, tak nechci to hned odsoudit dopředu. No, každopádně, ať to radši v nejlepším ukončí ..
Já myslím, že i bez jeho výroků je čas ten seriál ukončit. Ty nový díly s Kutcherem nejsou zas tak špatný, ale podle mě to měli ukončit zároveň s vyhazovem Sheena.
A jestli je ten kluk hluboce věřící, tak se mu nedivím, že se mu to nelíbí.
To trochu přehání, ne..nepatří náhodou taky k nějaký pochybný náboženský skupině? Ze začátku mi přišlo, že seriál upadal, když nastoupil Kutcher, ale poslední díly byly dobrý, navíc on tam ani moc prostoru nemá..
Už vydal oficiální omluvu, kde říká, jak moc celý tým seriálu miluje, jak je jim vděčný a že TAAHM je významnou zkušeností v jeho životě a další takové podobné řeči :)
ragelly napsal(a):
Už vydal oficiální omluvu, kde říká, jak moc celý tým seriálu miluje, jak je jim vděčný a že TAAHM je významnou zkušeností v jeho životě a další takové podobné řeči :)
Co dodat, prostě chlap ;D
Je fakt, že ten seriál klesl od Sheenova odchou ale mohlo to skončit i hůř. Každopádně kdyby měl odejít i Jake(ne že by tam měl tolik prostoru, co je na ty vojne) tak už se na samotnýho Alana koukat nebudu. :D
Pravda.. serial je špina
Pravda.. serial je špina
já to popravdě nikdy nesledovala, ale mám-li být upřímná, nemůžu říct, že bych mu takové vyjádření schválila. po tom, co mu vydělal na studia, možná dokonce i na důchod, se mu to hezky kritizuje.