Jsem ráda, že jsem se s někým shodla! :D Já si od začátku "přeju", aby to byla Grace. Myslím, že tomu nahrává i ta titulková sekvence. Ale musím uznat, že to je rozehrané tak dobře, že se asi nebudu zlobit, ať už to bude kdokoli.
Fakt doufám, že to bude Grace!
Já se pořád nemůžu rozhodnout... a to nad tím přemýšlím už od včerejšího večera! :D I když jsem ji nečetl, tak vím, kdo byl vrahem v knize. Ale prý je seriál úplně, ale úplně jiný než knižní předloha, takže je možné, že i identita vraha byla změněna. Podle mě by to kromě Henryho mohl být opravdu kdokoliv z nich... takže asi tipnu toho knižního vraha a uvidíme... :D
Furiant napsal(a):
Já se pořád nemůžu rozhodnout... a to nad tím přemýšlím už od včerejšího večera! :D I když jsem ji nečetl, tak vím, kdo byl vrahem v knize. Ale prý je seriál úplně, ale úplně jiný než knižní předloha, takže je možné, že i identita vraha byla změněna. Podle mě by to kromě Henryho mohl být opravdu kdokoliv z nich... takže asi tipnu toho knižního vraha a uvidíme... :D
Taky vím, kdo to byl v knize, ale myslím si, že to změní. ;) Nejvíc bych si přála Grace, na druhém místě mám asi Franklina (otce), na třetím Sylvii, ale to se přiznám, že by se mi moc nezamlouvalo. I ten Henry by byl býval solidní, ale to by si to podle mě "nevyplácali" v předposlední epizodě. :)
Každopádně se musím opakovat a zdůraznit, že je to jeden z nejlépe zahraných seriálů poslední doby! :) Velmi si v mých očích herecky polepšil Grant, kterého jsem do té doby považovala za herecky průměrného. O talentu Kidmanové není pochyb. A i všichni ostatní hrají skvěle. Radost sledovat.
Tempy napsal(a):
Taky vím, kdo to byl v knize, ale myslím si, že to změní. ;) Nejvíc bych si přála Grace, na druhém místě mám asi Franklina (otce), na třetím Sylvii, ale to se přiznám, že by se mi moc nezamlouvalo. I ten Henry by byl býval solidní, ale to by si to podle mě "nevyplácali" v předposlední epizodě. :)
Jasně, je opravdu dost možné, že to změní, ale stejně jsem si ho tipnul. :D A ano, Grace by byla fakt dost zajímavá a asi bych si ji ve skrytu duše taky přál. :D I ta Sylvia by to mohla být, už jenom kvůli tomu, že ji hraje Lily Rabe... ohledně Henryho s tebou rozhodně souhlasím, kdyby to byl on, tak nám to neukážou už na konci 5. díl. Jo, a někde jsem ještě četl teorii, že by to vlastně nakonec mohl být i syn Eleny a Fernanda. :D
Furiant napsal(a):
Jo, a někde jsem ještě četl teorii, že by to vlastně nakonec mohl být i syn Eleny a Fernanda. :D
Jo, to mě taky v jednu chvíli napadlo. No, uvidíme. :)
Moja teória bola skoro od začiatku, že Grace je rozdvojená osobnosť a jej alter ego zabilo Elenu.. Nasvedčuje tomu skoro všetko, tie flashbacky, samotné úvodné titulky, niektoré veci zabudla, že povedala a občas proste tak divne vypne, napr.scéna v parku pri ryšavom dievčatku. Niečo sa určite ešte dozvieme o jej detstve (napr. mi príde podozrivé, že nikto nepovedal, čo sa stalo jej mame). Ale potom si vravím, práve preto, že je to okaté, tak to tak predsa nemôže byť :D
Takže druhý tip je Gracin otec, ktorý v mojej teórii je aj Elenin otec, kde Elena je následok jednej z jeho mnohých záletov počas života.. Keď to Elena zistila, začala byť posadnutá Grace a chcela sa jej votrieť do života cez zvedenie jej manžela, dostať sa do rovnakej školy, známych, prebrať jej celý život.. Ale Franklin urobí čokoľvek pre Grace a keď zistil hĺbku Eleninej posadnutosti, konfrontoval ju a pri hádke zabil. Zároveň by hodením viny na Jonathana odstránil aj jeho z Gracinho života.. Toľko moje divoké teórie :D
sonkad napsal(a):
Moja teória bola skoro od začiatku, že Grace je rozdvojená osobnosť a jej alter ego zabilo Elenu.. Nasvedčuje tomu skoro všetko, tie flashbacky, samotné úvodné titulky, niektoré veci zabudla, že povedala a občas proste tak divne vypne, napr.scéna v parku pri ryšavom dievčatku. Niečo sa určite ešte dozvieme o jej detstve (napr. mi príde podozrivé, že nikto nepovedal, čo sa stalo jej mame). Ale potom si vravím, práve preto, že je to okaté, tak to tak predsa nemôže byť :D
Takže druhý tip je Gracin otec, ktorý v mojej teórii je aj Elenin otec, kde Elena je následok jednej z jeho mnohých záletov počas života.. Keď to Elena zistila, začala byť posadnutá Grace a chcela sa jej votrieť do života cez zvedenie jej manžela, dostať sa do rovnakej školy, známych, prebrať jej celý život.. Ale Franklin urobí čokoľvek pre Grace a keď zistil hĺbku Eleninej posadnutosti, konfrontoval ju a pri hádke zabil. Zároveň by hodením viny na Jonathana odstránil aj jeho z Gracinho života.. Toľko moje divoké teórie :D
Divoké, ale zajímavé :-) Proč ne?
Tak nám v tuto chvíli vede Sylvia a v těsném závěsu se drží Grace. Na třetím místě pak Franklin a Henry...
No jsem zvědavej, kdo to bude! :D Jen mi tenhle týden skončila distanční výuka na home office a zítra už se opět otevírají školy i pro druhý stupeň základek, takže se k tomu závěrečnému dílu dostanu až někdy pozdě odpoledne, jak dojedu z práce. A budu doufat, že si to do té doby nikde nevyspoileruju. :D
A jelikož jsem teď na dálku rodičům opět aktivoval aplikaci HBO GO na televizi, tak jsem jim to hned doporučil... jsem zvědavej na jejich tipy. :D
Furiant napsal(a):
Tak nám v tuto chvíli vede Sylvia a v těsném závěsu se drží Grace. Na třetím místě pak Franklin a Henry...
Zajímalo by mě, kolik by měla Sylvia hlasů, kdyby ji nehrála Lily! :D
Tempy napsal(a):
Zajímalo by mě, kolik by měla Sylvia hlasů, kdyby ji nehrála Lily! :D
No, to se asi nikdy nedozvíme. :D A prča by byla, kdyby to nakonec fakt byla ona! :D
Tak jelikož jsem se dnes ráno vzbudil nějak brzo (asi jsem se nemohl dospat toho opětovného nástupu do práce aneb škola volá! :D), kouknul jsem se na HBO GO, jestli to tam už není takhle po ránu... a ono to tam bylo. :D Takže už to mám za sebou a už to vím! :D Dál proto raději ve spoileru...
Na jednu stranu jsem rád, že mi vyšel můj tip, i když je pravda, že jsem byl silně ovlivněn tím, že jsem věděl, kdo je vrahem v knižní předloze. Na druhou stranu, možná by ta případná rozdvojená osobnost Grace byla větším a údernějším šokem, ale i tak jsem se závěrem spokojený.
Každopádně se jedná o velmi výbornou minisérii s opravdu skvělými hereckými výkony a to na všech frontách - počínaje Nicole Kidman, přes Hugha Granta a Donalda Sutherlanda, konče Noahem Jupem, představitelem Henryho. Tak jak mi dětší herci vcelku vadí, tak tady tvůrci sáhli velmi dobře...
Jsem v půlce posledního dílu a jestli to nakonec udělají tak, že nám vůbec neukážou, kdo to vlastně udělal, tak se asi naštvu! :D Ale i to by se k tak skvělý sérii hodilo. Jinak samozřejmě opět výborná epizoda, jdu to dojet...
Furiant napsal(a):
Tak jelikož jsem se dnes ráno vzbudil nějak brzo (asi jsem se nemohl dospat toho opětovného nástupu do práce aneb škola volá! :D), kouknul jsem se na HBO GO, jestli to tam už není takhle po ránu... a ono to tam bylo. :D Takže už to mám za sebou a už to vím! :D Dál proto raději ve spoileru...
Na jednu stranu jsem rád, že mi vyšel můj tip, i když je pravda, že jsem byl silně ovlivněn tím, že jsem věděl, kdo je vrahem v knižní předloze. Na druhou stranu, možná by ta případná rozdvojená osobnost Grace byla větším a údernějším šokem, ale i tak jsem se závěrem spokojený.
Každopádně se jedná o velmi výbornou minisérii s opravdu skvělými hereckými výkony a to na všech frontách - počínaje Nicole Kidman, přes Hugha Granta a Donalda Sutherlanda, konče Noahem Jupem, představitelem Henryho. Tak jak mi dětší herci vcelku vadí, tak tady tvůrci sáhli velmi dobře...
Tak dokoukáno a souhlas, naprostá spokojenost! Poslední díl bez debaty za 100 %. A o neskutečné kvalitě té minisérie opravdu svědčí to, že bych asi byla spokojená s kýmkoli z nich. Skvěle napsané!
Ještě v tu chvíli, kdy ho Grace potápěla v té soudní síni, jsem si říkala, že by to mohla být ona a měla to od začátku promyšlené. :D A taky nás teda pěkně zavedli tou znělkou a tou zrzkou v parku, vážně se nabízelo, že v té její minulosti něco bude.
Už jsem dlouho neviděla nic lepšího a musím si brzy dát opáčko a podívat se na to se znalostí vraha.
Tempy napsal(a):
Ještě v tu chvíli, kdy ho Grace potápěla v té soudní síni, jsem si říkala, že by to mohla být ona a měla to od začátku promyšlené. :D A taky nás teda pěkně zavedli tou znělkou a tou zrzkou v parku, vážně se nabízelo, že v té její minulosti něco bude.
Tak tak, taky mě napadlo, že se rozhodla ho potopit kvůli sobě, ale bylo to vlastně kvůli Henrymu, takže to je taky zcela v pořádku...
Tempy napsal(a):
Už jsem dlouho neviděla nic lepšího a musím si brzy dát opáčko a podívat se na to se znalostí vraha.
A přesně tohle jsem si ráno taky říkal. Rozhodně si to někdy v brzké době pustím znovu, těch 6 hodin tomu budu znovu věnovat a budu si všímat těch náznaků a věcí, když už to teď vím... :)
No fakt jsem doufal že to bude Grace, ale co zrobím. K těm hereckým výkonům, co ta černá právnička předváděla... Hlavně s tím padáním do židle :D Budu muset rewatchnout The Good Wife abych přebil ty otřesné scény u soudu.
Tak dokoukáno a můj tip mi nevyšel, myslela jsem, že to bude Grace :D