Diskuze k článku Anketa: Zlatý devadesátky (finále)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 12. 2020 / 13:05:54 (před 3 roky)
off

Těžké, ale SG-1 srdcovka, díky které jsem přilnula na seriály, takže hlas patří ji :) O třetí místo taky těžké, ale Charmed mě baví o něco více :)

Janey T.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 12. 2020 / 13:08:44 (před 3 roky)
off

Buffy a Čarodějky!

Bored now...
hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
7. 12. 2020 / 13:09:00 (před 3 roky)
off

Moje hlasy išli ku Buffy a Charmed

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 12. 2020 / 13:10:03 (před 3 roky)
on

Stejně jako v minulém kole, i tentokrát jde hlas směrem k Buffy a Čarodějkám ❤

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 12. 2020 / 13:10:25 (před 3 roky)
off

Jindy bych dala Buffy, ale SG-1 je SG-1 :D A pak Charmed, to je jasný :D

For crying out loud!
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 12. 2020 / 13:31:17 (před 3 roky)
off
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 12. 2020 / 13:33:00 (před 3 roky)
off

Promiň Buffy, ale tady nemůžu jinak než dát Hvězdnou bránu. O třetí místo jasně Čarodějky

kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2020 / 13:35:11 (před 3 roky)
off

Jasně Buffy a Čarodějky...

Kumla
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 12. 2020 / 14:18:49 (před 3 roky)
off

SG1 ❤️

The Order 1908
Seachan
Běžný uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
7. 12. 2020 / 14:38:09 (před 3 roky)
off

Jaffa kree!!! SG-1 💘

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
7. 12. 2020 / 14:42:30 (před 3 roky)
off

Tak a je to tu. To čoho som sa bál a dúfal v to, Buffy a SG proti sebe. Budem sa musieť ešte hodnu chvíľu zamýšľať, komu dam hlas.

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 12. 2020 / 14:46:06 (před 3 roky)
off

Fascinující, já snad budu tentokrát souhlasit s prvními třemi místy...

Grab a lollipop on your way out.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2020 / 15:00:05 (před 3 roky)
off

SG-1 ♥

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2020 / 15:04:59 (před 3 roky)
off

Preboha, keď ešte aj toto výhra Stargate, tak to bude hanba. Hanba ľudí, ktorí hlasovali za Hviezdnu bránu.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
7. 12. 2020 / 15:11:41 (před 3 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Preboha, keď ešte aj toto výhra Stargate, tak to bude hanba. Hanba ľudí, ktorí hlasovali za Hviezdnu bránu.

A to jako proč?

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
7. 12. 2020 / 15:12:02 (před 3 roky)
off

Sakra, dost těžká volba 🤬
SG-1, možná proto, že je teď sleduju na Coolu 😄

Ale upřímně jsem happy, že Friends byli vyřazeni - už jednou vyhráli 😉

Aldyska
7. 12. 2020 / 15:14:42 (před 3 roky)
off
Kratos91 napsal(a):

A to jako proč?

Napríklad preto, že Buffy je najikonickejší seriál 90-tych rokov.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Squerago
7. 12. 2020 / 15:32:43 (před 3 roky)
off
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 12. 2020 / 16:06:12 (před 3 roky)
off

Samozrejme Hviezdna brána a Čarodejnice, zhodov okolnosti ich mam v TOP 10 na 1. (SG1) a 3. (Charmed) mieste :P

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 12. 2020 / 16:08:32 (před 3 roky)
off

Stargate SG1 (nadšeně) a Walker (nenadšeně).

Fakt, že aktuálně vítězí SG1 mě moc těší - nejen kvůli seriálu samotnému, ale hlavně proto, co vypovídá o aktivní části komunity SZ. No a z toho mám obrovskou radost :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2020 / 22:08:28
paliv232
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
7. 12. 2020 / 16:22:45 (před 3 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Všechny tyto seriály jsou ikonické. Jen každý z nich pro jinou skupinu lidí. Pro někoho je symbol devadesátek Buffy, Charmed nebo Beverly Hills, pro milovníky scifi Stargate nebo Akta X, pro někoho třeba Friends a pro ty kteří prožili devadesátky už jako dospělí např.Twink peaks, Texas ranger nebo třeba Odpočívej v pokoji. Záleží jen na úhlu pohledu.

Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 12. 2020 / 16:37:36 (před 3 roky)
off

Konečně budoucí TOP blízká mému srdci!

Mr.Ripley
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 12. 2020 / 17:06:25 (před 3 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Ne :D. Nejikoničnější je Xena :P. Myslím, že bez ní by si Joss na Buffy prostě netroufnul :P. Nemůžu za to, že v Československu žijou ignoranti, co to nedokážou docenit :P :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Suezz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 12. 2020 / 17:10:13 (před 3 roky)
off

Brána a Čarodky, ale jen tak z nutnosti (a protože Buffy a Walker nikdy neviděno), celkově výsledky zklamání... :/

Aldyska
7. 12. 2020 / 17:34:00 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Ne :D. Nejikoničnější je Xena :P. Myslím, že bez ní by si Joss na Buffy prostě netroufnul :P. Nemůžu za to, že v Československu žijou ignoranti, co to nedokážou docenit :P :D.

No Xena je veru dosť ikonická a prekvapuje ma že nebola aspoň v semifinále. Vždy som za ňu zahlasovala.

andromache
7. 12. 2020 / 18:08:43 (před 3 roky)
off
Aldyska napsal(a):

No Xena je veru dosť ikonická a prekvapuje ma že nebola aspoň v semifinále. Vždy som za ňu zahlasovala.

No právě.. Proto ta poznámka o československých ignorantech.. Že vyletěla zrovna s takovou krávovinou serialzoňákům nikdy neodpustím...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 12. 2020 / 19:34:21 (před 3 roky)
off

Opět jednoduché hlasování - Buffy a Charmed :).

What the fork?!
litllewitch
7. 12. 2020 / 19:37:45 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

To není pravda. Joss přišel s Buffy dříve, ale ten film mu zprasili :D

Bored now...
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 12. 2020 / 19:46:04 (před 3 roky)
on

Tak je tu finále a já se musím zdržet. Kvůli zdejším fandům jsem zkusila Buffy. Ale to se prostě nedá. To musí člověk opravdu vidět očima nostalgie.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
andromache
7. 12. 2020 / 19:47:45 (před 3 roky)
off
litllewitch napsal(a):

To není pravda. Joss přišel s Buffy dříve, ale ten film mu zprasili :D

Hm hm hm :D.

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 12. 2020 / 19:59:26 (před 3 roky)
off

Hlas Čarodějkám. Ve finále bohužel nemám pro koho 😞

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 12. 2020 / 20:46:54 (před 3 roky)
off

Skutečnost, že Buffy s SG-1 prohrává je dost smutná. Snad se to ještě změní. Hvězdná brána i Čarodějky také patří mezi moje oblíbené seriály, na kterých jsem vyrůstal, ale Buffy je pro mě asi napořád na prvním místě.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2020 / 20:47:54
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
7. 12. 2020 / 20:49:19 (před 3 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Tak je tu finále a já se musím zdržet. Kvůli zdejším fandům jsem zkusila Buffy. Ale to se prostě nedá. To musí člověk opravdu vidět očima nostalgie.

Kolik dílů jsi viděla? :D Za mě pokud "přežiješ" první sérii a první půlku druhé, tak se dostaneš do té správné Buffy, která tě chytne a už nepustí. :) Tak jsem to měla s Doctorem (Who), první sérii jsem koukala z donucení a jen si říkala na co to pro boha čučím a od druhé série jsem to začala žrát :))

AislinK
7. 12. 2020 / 20:51:54 (před 3 roky)
off

Tak já dala hlas Buffy, jelikož znám téměř nazpaměť a stále koukám dokola. Bránu jsem si dala nedávno opáčko a taky mi sedí, ale Buffy je Buffy. Nicméně se nebudu zlobit, když Brána bude první. Schválně jsem se zeptala rodinky z fleku, co považují za top seriál devadesátek a bez přemýšlení řekli Bránu. :)

Třetí místo Čarodějek mi taky sedí. Za mě top 3 spokojenost :)

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
7. 12. 2020 / 21:07:57 (před 3 roky)
off

No tak za mě Buffy a Charmed.. rozhodnout se mezi SG1 a Buffy je trošku Sophiina volba

Gabka
Montmo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 12. 2020 / 21:42:10 (před 3 roky)
off

Já nechápu jednu věc. Jak se sem, SAKRA, dostal ten Walker 😆

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
7. 12. 2020 / 21:57:24 (před 3 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Chce to vydržet, začátek je slabší, to myslím uznají všichni. :)

Peeweena
7. 12. 2020 / 22:01:46 (před 3 roky)
off
Aldyska napsal(a):

To jako fakt? Proč hned tak agresivně? Pro mě to třeba byla Sabrina, Bojíte se tmy, Tajuplný svět Alex Mac, Čarodějky, Xena, Hercules... Třeba Buffy mě fakt nebavila, a to mám jakékoli nadpřirozena/scifi fakt ráda. Ale aby mi byla hanba? Proč? Já čekám velmi vyrovnaný souboj, protože jak Buffy, tak SG-1 má velmi silnou základnu a pro mnohé je to těžké rozhodování. Mě zase překvapilo, že se sem dostal Walker, ale to Chuck, takže ten ještě ze souboje o třetí místo vyhraje zlato :-D

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 12. 2020 / 22:28:10 (před 3 roky)
off
Montmo napsal(a):

Já nechápu jednu věc. Jak se sem, SAKRA, dostal ten Walker 😆

Doporucuji zeptat se Chucka... 🤩... pri oslave zlata, az to vyhraje 🤣🤣🤣.

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2020 / 22:31:34
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2020 / 23:25:34 (před 3 roky)
off

Já se tedy jednoznačně řadím do týmu Buffy a jsem celkem překvapena, že se dostala až do finále a nevypadla s nějakou 'českému oku více lahodící' kravinou. U Stargate jsem viděla jen pár dílů, takže vlastně ani netuším, zda to má nějaký mimo-epizodní děj, co probíhá celým seriálem, a jestli jo, tak kudos.
Ale ruku na srdce, málokterý seriál je od začátku do konce tak promyšlený jako Buffy <3. A ano, pokud s Buffy začínáte, musíte první sérii a půl přetrpět a pak to přijde a nebudete litovat.

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
L.K.1993
Běžný uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
7. 12. 2020 / 23:32:20 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Tak já dala hlas Buffy, jelikož znám téměř nazpaměť a stále koukám dokola. Bránu jsem si dala nedávno opáčko a taky mi sedí, ale Buffy je Buffy. Nicméně se nebudu zlobit, když Brána bude první. Schválně jsem se zeptala rodinky z fleku, co považují za top seriál devadesátek a bez přemýšlení řekli Bránu. :)

Třetí místo Čarodějek mi taky sedí. Za mě top 3 spokojenost :)

No tak tomu nevěřím, protože jsem nikdy v životě neslyšel někoho mluvit o Hvězdné bráně...

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 12. 2020 / 23:41:09 (před 3 roky)
off

Zasa a znova Buffy a Carodejky 😉

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 12. 2020 / 23:51:28 (před 3 roky)
on
Pipa22 napsal(a):

Doporucuji zeptat se Chucka... 🤩... pri oslave zlata, az to vyhraje 🤣🤣🤣.

😂 Tak tohle je hodne dobry.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 12. 2020 / 23:58:44 (před 3 roky)
on

Dycky Buffy! Pro mě je Vítězka.
Jak já opakovaná zhlédnutí nevedu, tak mám sto chutí...

ESESEL
8. 12. 2020 / 03:16:04 (před 3 roky)
off
Tempy napsal(a):

Chce to vydržet, začátek je slabší, to myslím uznají všichni. :)

Ne. :-) První tři série jsou nejlepší, pak už to nemá tu správnou atmošku... ;-)

Grab a lollipop on your way out.
Pipa22
8. 12. 2020 / 08:32:23 (před 3 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Ne. :-) První tři série jsou nejlepší, pak už to nemá tu správnou atmošku... ;-)

Vida, ani "Buffaci" se neshodnou mezi sebou... 🤣

Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 12. 2020 / 09:48:01 (před 3 roky)
off

Jsem divná,SG mě nikdy nebavilo, pro mě jednoznačně Buffy! :)

AislinK
8. 12. 2020 / 09:49:53 (před 3 roky)
off
L.K.1993 napsal(a):

No tak tomu nevěřím, protože jsem nikdy v životě neslyšel někoho mluvit o Hvězdné bráně...

Holt asi máme oba kolem sebe rozdílný typ lidí. U nás na Bránu koukala celá rodinka hezky pohromadě. A jak jí stále opakují, tak kolikrát znovu spolu usedneme a zavzpomínáme na staré dobré časy, kdy jsme tak spolu koukali každý den. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2020 / 09:50:13
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 12. 2020 / 10:07:55 (před 3 roky)
off

To je teda pěkně blbý finále. :D Nemůžu se rozhodnout, co je menší sračka. Asi hlas dostane akorát Walker. :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 12. 2020 / 12:19:47 (před 3 roky)
off

Opravdu nechápu tu nenávist některých lidí vůči Bráně. Myslím si, že tohle je nejlepší finále, které mohlo být. Oba seriály jsou kulty, mají obrovské fanouškovské základny. Oba si vysloužily super spin-offy.
Brána má pro mnohé tady nejspíš větší nostalgický nádech a znám spoustu lidí, co teď svět Stargate představují svým dětem a ty děti to milují. Je to i jednodušší, protože SG chodí v televizi víceméně pořád.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
L.K.1993
Běžný uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
8. 12. 2020 / 12:21:40 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Holt asi máme oba kolem sebe rozdílný typ lidí. U nás na Bránu koukala celá rodinka hezky pohromadě. A jak jí stále opakují, tak kolikrát znovu spolu usedneme a zavzpomínáme na staré dobré časy, kdy jsme tak spolu koukali každý den. :)

jj, ale máti doufala, že to přepnete na Beverly Hills 90210 a babitchka si myslela, že jde o nový díl Tak jde čas?

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2020 / 12:22:01
AislinK
8. 12. 2020 / 17:24:40 (před 3 roky)
off
L.K.1993 napsal(a):

jj, ale máti doufala, že to přepnete na Beverly Hills 90210 a babitchka si myslela, že jde o nový díl Tak jde čas?

Budeš se divit, ale u nás nikdo neviděl jediný díl Beverly Hills. :D Já teda o dost let později viděla tu novou generaci, či co to bylo. Ale originál jsme neviděli nikdy. U nás jede prostě hlavně scifi, fantasy a kriminálky, jak co se televize týče, tak knižně. :)

Bábrlína teda tohle jediná nemusí, ale ta nekouká na televizi vůbec, ta jenom poslouchá rádio. :)

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
9. 12. 2020 / 19:05:59 (před 3 roky)
off
Earenis napsal(a):

Jsem divná,SG mě nikdy nebavilo, pro mě jednoznačně Buffy! :)

Taktéž.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 12. 2020 / 02:42:08 (před 3 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Všechny série jsou dobré. Ale první je taková rozjezdová a čtvrtá pro změnu funguje jako takový přechod mezi prvními třemi sériemi a tím co přijde později.

spike
Aldyska
14. 12. 2020 / 00:15:42 (před 3 roky)
off
L.K.1993 napsal(a):

S tým musím súhlasiť. Nikoho som nikdy nepočula hovoriť o Hviezdnej bráne, ani doma ani vonku medzi známymi a kamarátmi. A tobôž v 90-tych rokoch. Ani len môj priateľ, ktorý je celkom dosť blázon do sci-fi a fantasy nikdy Stargate nevidel, ani ho to nikdy nezaujímalo.

Aldyska
14. 12. 2020 / 00:18:42 (před 3 roky)
off

Som samozrejme sklamaná z prvého miesta. A to najmä preto, že Buffy proste hádam nikdy nevyhrá, alebo minimálne som si nikdy nevšimla, že by vyhrala. Všetko tuctové a nepodstatné naokolo vyhráva, len Buffy so skvelou, silnou ženskou energiou a myšlienkou stále nič. Smutné. Buffy bude vždy číslo 1, bez ohľadu na čokoľvek.