Těžké, ale SG-1 srdcovka, díky které jsem přilnula na seriály, takže hlas patří ji :) O třetí místo taky těžké, ale Charmed mě baví o něco více :)
Buffy a Čarodějky!
Stejně jako v minulém kole, i tentokrát jde hlas směrem k Buffy a Čarodějkám ❤
Jindy bych dala Buffy, ale SG-1 je SG-1 :D A pak Charmed, to je jasný :D
Promiň Buffy, ale tady nemůžu jinak než dát Hvězdnou bránu. O třetí místo jasně Čarodějky
Jasně Buffy a Čarodějky...
Jaffa kree!!! SG-1 💘
Tak a je to tu. To čoho som sa bál a dúfal v to, Buffy a SG proti sebe. Budem sa musieť ešte hodnu chvíľu zamýšľať, komu dam hlas.
Fascinující, já snad budu tentokrát souhlasit s prvními třemi místy...
SG-1 ♥
Preboha, keď ešte aj toto výhra Stargate, tak to bude hanba. Hanba ľudí, ktorí hlasovali za Hviezdnu bránu.
Aldyska napsal(a):
Preboha, keď ešte aj toto výhra Stargate, tak to bude hanba. Hanba ľudí, ktorí hlasovali za Hviezdnu bránu.
A to jako proč?
Sakra, dost těžká volba 🤬
SG-1, možná proto, že je teď sleduju na Coolu 😄
Ale upřímně jsem happy, že Friends byli vyřazeni - už jednou vyhráli 😉
Kratos91 napsal(a):
A to jako proč?
Napríklad preto, že Buffy je najikonickejší seriál 90-tych rokov.
Vítěz je jasný :)
Samozrejme Hviezdna brána a Čarodejnice, zhodov okolnosti ich mam v TOP 10 na 1. (SG1) a 3. (Charmed) mieste :P
Stargate SG1 (nadšeně) a Walker (nenadšeně).
Fakt, že aktuálně vítězí SG1 mě moc těší - nejen kvůli seriálu samotnému, ale hlavně proto, co vypovídá o aktivní části komunity SZ. No a z toho mám obrovskou radost :-)
Aldyska napsal(a):
Všechny tyto seriály jsou ikonické. Jen každý z nich pro jinou skupinu lidí. Pro někoho je symbol devadesátek Buffy, Charmed nebo Beverly Hills, pro milovníky scifi Stargate nebo Akta X, pro někoho třeba Friends a pro ty kteří prožili devadesátky už jako dospělí např.Twink peaks, Texas ranger nebo třeba Odpočívej v pokoji. Záleží jen na úhlu pohledu.
Konečně budoucí TOP blízká mému srdci!
Aldyska napsal(a):
Ne :D. Nejikoničnější je Xena :P. Myslím, že bez ní by si Joss na Buffy prostě netroufnul :P. Nemůžu za to, že v Československu žijou ignoranti, co to nedokážou docenit :P :D.
Brána a Čarodky, ale jen tak z nutnosti (a protože Buffy a Walker nikdy neviděno), celkově výsledky zklamání... :/
andromache napsal(a):
Ne :D. Nejikoničnější je Xena :P. Myslím, že bez ní by si Joss na Buffy prostě netroufnul :P. Nemůžu za to, že v Československu žijou ignoranti, co to nedokážou docenit :P :D.
No Xena je veru dosť ikonická a prekvapuje ma že nebola aspoň v semifinále. Vždy som za ňu zahlasovala.
Aldyska napsal(a):
No Xena je veru dosť ikonická a prekvapuje ma že nebola aspoň v semifinále. Vždy som za ňu zahlasovala.
No právě.. Proto ta poznámka o československých ignorantech.. Že vyletěla zrovna s takovou krávovinou serialzoňákům nikdy neodpustím...
Opět jednoduché hlasování - Buffy a Charmed :).
andromache napsal(a):
To není pravda. Joss přišel s Buffy dříve, ale ten film mu zprasili :D
Tak je tu finále a já se musím zdržet. Kvůli zdejším fandům jsem zkusila Buffy. Ale to se prostě nedá. To musí člověk opravdu vidět očima nostalgie.
litllewitch napsal(a):
To není pravda. Joss přišel s Buffy dříve, ale ten film mu zprasili :D
Hm hm hm :D.
Skutečnost, že Buffy s SG-1 prohrává je dost smutná. Snad se to ještě změní. Hvězdná brána i Čarodějky také patří mezi moje oblíbené seriály, na kterých jsem vyrůstal, ale Buffy je pro mě asi napořád na prvním místě.
Tulrika napsal(a):
Tak je tu finále a já se musím zdržet. Kvůli zdejším fandům jsem zkusila Buffy. Ale to se prostě nedá. To musí člověk opravdu vidět očima nostalgie.
Kolik dílů jsi viděla? :D Za mě pokud "přežiješ" první sérii a první půlku druhé, tak se dostaneš do té správné Buffy, která tě chytne a už nepustí. :) Tak jsem to měla s Doctorem (Who), první sérii jsem koukala z donucení a jen si říkala na co to pro boha čučím a od druhé série jsem to začala žrát :))
Tak já dala hlas Buffy, jelikož znám téměř nazpaměť a stále koukám dokola. Bránu jsem si dala nedávno opáčko a taky mi sedí, ale Buffy je Buffy. Nicméně se nebudu zlobit, když Brána bude první. Schválně jsem se zeptala rodinky z fleku, co považují za top seriál devadesátek a bez přemýšlení řekli Bránu. :)
Třetí místo Čarodějek mi taky sedí. Za mě top 3 spokojenost :)
No tak za mě Buffy a Charmed.. rozhodnout se mezi SG1 a Buffy je trošku Sophiina volba
Tulrika napsal(a):
Chce to vydržet, začátek je slabší, to myslím uznají všichni. :)
Aldyska napsal(a):
To jako fakt? Proč hned tak agresivně? Pro mě to třeba byla Sabrina, Bojíte se tmy, Tajuplný svět Alex Mac, Čarodějky, Xena, Hercules... Třeba Buffy mě fakt nebavila, a to mám jakékoli nadpřirozena/scifi fakt ráda. Ale aby mi byla hanba? Proč? Já čekám velmi vyrovnaný souboj, protože jak Buffy, tak SG-1 má velmi silnou základnu a pro mnohé je to těžké rozhodování. Mě zase překvapilo, že se sem dostal Walker, ale to Chuck, takže ten ještě ze souboje o třetí místo vyhraje zlato :-D
Montmo napsal(a):
Já nechápu jednu věc. Jak se sem, SAKRA, dostal ten Walker 😆
Doporucuji zeptat se Chucka... 🤩... pri oslave zlata, az to vyhraje 🤣🤣🤣.
Já se tedy jednoznačně řadím do týmu Buffy a jsem celkem překvapena, že se dostala až do finále a nevypadla s nějakou 'českému oku více lahodící' kravinou. U Stargate jsem viděla jen pár dílů, takže vlastně ani netuším, zda to má nějaký mimo-epizodní děj, co probíhá celým seriálem, a jestli jo, tak kudos.
Ale ruku na srdce, málokterý seriál je od začátku do konce tak promyšlený jako Buffy <3. A ano, pokud s Buffy začínáte, musíte první sérii a půl přetrpět a pak to přijde a nebudete litovat.
AislinK napsal(a):
Tak já dala hlas Buffy, jelikož znám téměř nazpaměť a stále koukám dokola. Bránu jsem si dala nedávno opáčko a taky mi sedí, ale Buffy je Buffy. Nicméně se nebudu zlobit, když Brána bude první. Schválně jsem se zeptala rodinky z fleku, co považují za top seriál devadesátek a bez přemýšlení řekli Bránu. :)
Třetí místo Čarodějek mi taky sedí. Za mě top 3 spokojenost :)
No tak tomu nevěřím, protože jsem nikdy v životě neslyšel někoho mluvit o Hvězdné bráně...
Zasa a znova Buffy a Carodejky 😉
Pipa22 napsal(a):
Doporucuji zeptat se Chucka... 🤩... pri oslave zlata, az to vyhraje 🤣🤣🤣.
😂 Tak tohle je hodne dobry.
Dycky Buffy! Pro mě je Vítězka.
Jak já opakovaná zhlédnutí nevedu, tak mám sto chutí...
Tempy napsal(a):
Chce to vydržet, začátek je slabší, to myslím uznají všichni. :)
Ne. :-) První tři série jsou nejlepší, pak už to nemá tu správnou atmošku... ;-)
ESESEL napsal(a):
Ne. :-) První tři série jsou nejlepší, pak už to nemá tu správnou atmošku... ;-)
Vida, ani "Buffaci" se neshodnou mezi sebou... 🤣
Jsem divná,SG mě nikdy nebavilo, pro mě jednoznačně Buffy! :)
L.K.1993 napsal(a):
No tak tomu nevěřím, protože jsem nikdy v životě neslyšel někoho mluvit o Hvězdné bráně...
Holt asi máme oba kolem sebe rozdílný typ lidí. U nás na Bránu koukala celá rodinka hezky pohromadě. A jak jí stále opakují, tak kolikrát znovu spolu usedneme a zavzpomínáme na staré dobré časy, kdy jsme tak spolu koukali každý den. :)
To je teda pěkně blbý finále. :D Nemůžu se rozhodnout, co je menší sračka. Asi hlas dostane akorát Walker. :)
Opravdu nechápu tu nenávist některých lidí vůči Bráně. Myslím si, že tohle je nejlepší finále, které mohlo být. Oba seriály jsou kulty, mají obrovské fanouškovské základny. Oba si vysloužily super spin-offy.
Brána má pro mnohé tady nejspíš větší nostalgický nádech a znám spoustu lidí, co teď svět Stargate představují svým dětem a ty děti to milují. Je to i jednodušší, protože SG chodí v televizi víceméně pořád.
AislinK napsal(a):
Holt asi máme oba kolem sebe rozdílný typ lidí. U nás na Bránu koukala celá rodinka hezky pohromadě. A jak jí stále opakují, tak kolikrát znovu spolu usedneme a zavzpomínáme na staré dobré časy, kdy jsme tak spolu koukali každý den. :)
jj, ale máti doufala, že to přepnete na Beverly Hills 90210 a babitchka si myslela, že jde o nový díl Tak jde čas?
L.K.1993 napsal(a):
jj, ale máti doufala, že to přepnete na Beverly Hills 90210 a babitchka si myslela, že jde o nový díl Tak jde čas?
Budeš se divit, ale u nás nikdo neviděl jediný díl Beverly Hills. :D Já teda o dost let později viděla tu novou generaci, či co to bylo. Ale originál jsme neviděli nikdy. U nás jede prostě hlavně scifi, fantasy a kriminálky, jak co se televize týče, tak knižně. :)
Bábrlína teda tohle jediná nemusí, ale ta nekouká na televizi vůbec, ta jenom poslouchá rádio. :)
Earenis napsal(a):
Jsem divná,SG mě nikdy nebavilo, pro mě jednoznačně Buffy! :)
Taktéž.
ESESEL napsal(a):
Všechny série jsou dobré. Ale první je taková rozjezdová a čtvrtá pro změnu funguje jako takový přechod mezi prvními třemi sériemi a tím co přijde později.
L.K.1993 napsal(a):
S tým musím súhlasiť. Nikoho som nikdy nepočula hovoriť o Hviezdnej bráne, ani doma ani vonku medzi známymi a kamarátmi. A tobôž v 90-tych rokoch. Ani len môj priateľ, ktorý je celkom dosť blázon do sci-fi a fantasy nikdy Stargate nevidel, ani ho to nikdy nezaujímalo.
Som samozrejme sklamaná z prvého miesta. A to najmä preto, že Buffy proste hádam nikdy nevyhrá, alebo minimálne som si nikdy nevšimla, že by vyhrala. Všetko tuctové a nepodstatné naokolo vyhráva, len Buffy so skvelou, silnou ženskou energiou a myšlienkou stále nič. Smutné. Buffy bude vždy číslo 1, bez ohľadu na čokoľvek.