Diskuze k článku Rebooty, spin-offy, revivaly a další vyvíjené projekty
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
25. 12. 2020 / 16:06:33 (před 3 roky)
off

Bo & Cheyenne určitě zkusím, jestli dostane objednávku. NBC by mohlo taky konečně zkusit spin-off Grimma, když teď tenhle trend frčí :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 12. 2020 / 16:50:46 (před 3 roky)
off

The Disasters jako nové The 100? A Burn In mi velmi nápadně připomíná Almost Human.. To nemohli prodloužit tenkrát radši to, místo tohoto recyklování :(? Ach jo (. Jinak výběr nic moc, ale dejme tomu, že těm Disasters jsem ochotná dát šanci... I když to CWčko nejspíš zase zprasí.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
25. 12. 2020 / 23:27:35 (před 3 roky)
off

The Disasters nezní špatně, ale spadá pod CW, takže tomu velké naděje nedávám...

A Burn In dostat do hlavní role Karla Urbana a hned tu máme druhé Almost Human :).

What the fork?!
andromache
26. 12. 2020 / 01:15:55 (před 3 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

A Burn In dostat do hlavní role Karla Urbana a hned tu máme druhé Almost Human :).

To se asi nestane, protože Karlito bude ještě chvíli vázaný s Boys (aspoň myslím).. Ale never say never že :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 12. 2020 / 02:47:48 (před 3 roky)
off

Tak na sequel Superstore se moc netěším ,to bude velmi jednoduchá zábava...

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 12. 2020 / 12:56:05 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

To se asi nestane, protože Karlito bude ještě chvíli vázaný s Boys (aspoň myslím).. Ale never say never že :-).

Tak jasný, jen ať se drží The Boys :). Jen jsem chtěla stejně jako ty poukázat na tu podobnost s Almost Human ;).

What the fork?!
andromache
26. 12. 2020 / 13:39:12 (před 3 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Tak jasný, jen ať se drží The Boys :). Jen jsem chtěla stejně jako ty poukázat na tu podobnost s Almost Human ;).

Jo, to je mi jasné :-).