Bo & Cheyenne určitě zkusím, jestli dostane objednávku. NBC by mohlo taky konečně zkusit spin-off Grimma, když teď tenhle trend frčí :)
The Disasters jako nové The 100? A Burn In mi velmi nápadně připomíná Almost Human.. To nemohli prodloužit tenkrát radši to, místo tohoto recyklování :(? Ach jo (. Jinak výběr nic moc, ale dejme tomu, že těm Disasters jsem ochotná dát šanci... I když to CWčko nejspíš zase zprasí.
The Disasters nezní špatně, ale spadá pod CW, takže tomu velké naděje nedávám...
A Burn In dostat do hlavní role Karla Urbana a hned tu máme druhé Almost Human :).
SparkySpeirs napsal(a):
A Burn In dostat do hlavní role Karla Urbana a hned tu máme druhé Almost Human :).
To se asi nestane, protože Karlito bude ještě chvíli vázaný s Boys (aspoň myslím).. Ale never say never že :-).
Tak na sequel Superstore se moc netěším ,to bude velmi jednoduchá zábava...
andromache napsal(a):
To se asi nestane, protože Karlito bude ještě chvíli vázaný s Boys (aspoň myslím).. Ale never say never že :-).
Tak jasný, jen ať se drží The Boys :). Jen jsem chtěla stejně jako ty poukázat na tu podobnost s Almost Human ;).
SparkySpeirs napsal(a):
Tak jasný, jen ať se drží The Boys :). Jen jsem chtěla stejně jako ty poukázat na tu podobnost s Almost Human ;).
Jo, to je mi jasné :-).