Diskuze k článku Anketa: Novinka roku 2020 (nominace 10)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 1. 2021 / 13:14:34 (před 3 roky)
on

Mám za sebou Kvíz, Cizince i Holky na lovu a bavily mě všechny tři seriály. Ale hlas dávám Kvízu, ten byl fakt parádní :)

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 1. 2021 / 13:18:29 (před 3 roky)
off

Neznám ani jeden ale víc zaujal FBI, takže hlas patří sem. :)

Janey T.
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 1. 2021 / 14:00:44 (před 3 roky)
off

No Man's Land. Není vůbec třeba nad tím přemýšlet.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 1. 2021 / 14:31:55 (před 3 roky)
off

Hurá, konečně mám zas pro co hlasovat.. Teenage Bounty Hunters for the win! Dodneška mě žere ten cliffhanger na konci :(

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 1. 2021 / 14:57:36 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Hurá, konečně mám zas pro co hlasovat.. Teenage Bounty Hunters for the win! Dodneška mě žere ten cliffhanger na konci :(

Som dufal v predlzenie, nechapem vobec preco to zrusili. Ma to hodne kladne hodnotenie a rozpocet na diel nemohol byst nejaky extremny. Skoda, ale co uz.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 1. 2021 / 15:04:50 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Som dufal v predlzenie, nechapem vobec preco to zrusili. Ma to hodne kladne hodnotenie a rozpocet na diel nemohol byst nejaky extremny. Skoda, ale co uz.

Ano, taky jsem nepochopila to zrušení.. Možná o to víc mě to štve :(

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
11. 1. 2021 / 18:32:01 (před 3 roky)
off

Achichjo. Já nic z dnešních nominovaných neviděla! Strangera mám ve chci vidět, ale díky článku jsem objevila Quiz, o tom slyším i čtu poprvý a to chci rozhodně vidět, navíc je to minisérie a hraje tam Martin Sheen a Matthew McF., takže není o čem. Ten můj Watchlist prostě nikdy nezhubne (ještě že nemusí řešit plavkovou sezónu 😂).

Tak já si jdu pustit Quiz, myslím, že tam můj hlas půjde, ale nebudeme předbíhat :-)

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
11. 1. 2021 / 22:04:51 (před 3 roky)
off

Quiz, The Stranger a Teenage Bounty Hunters - všechny tři mě bavily a byly povedené. Těžké to rozhodování. Nakonec hlas dostal Quiz, perfektně zahrané a na točené, navíc u TBH mě nakrknul konec. Jinak ještě viděno FBI, ale to mě moc nezaujalo.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 1. 2021 / 22:53:36 (před 3 roky)
off

Videl som jedine FBI Most wanted takze hlas ide tomuto serialu.

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 1. 2021 / 20:06:59 (před 3 roky)
off

The Stranger, nic jiného jsem neviděla, ale zrovna tady to je s klidným svědomím. Stranger se mi hodně líbil.