Mám za sebou Kvíz, Cizince i Holky na lovu a bavily mě všechny tři seriály. Ale hlas dávám Kvízu, ten byl fakt parádní :)
Neznám ani jeden ale víc zaujal FBI, takže hlas patří sem. :)
No Man's Land. Není vůbec třeba nad tím přemýšlet.
Hurá, konečně mám zas pro co hlasovat.. Teenage Bounty Hunters for the win! Dodneška mě žere ten cliffhanger na konci :(
andromache napsal(a):
Hurá, konečně mám zas pro co hlasovat.. Teenage Bounty Hunters for the win! Dodneška mě žere ten cliffhanger na konci :(
Som dufal v predlzenie, nechapem vobec preco to zrusili. Ma to hodne kladne hodnotenie a rozpocet na diel nemohol byst nejaky extremny. Skoda, ale co uz.
sandokan555 napsal(a):
Som dufal v predlzenie, nechapem vobec preco to zrusili. Ma to hodne kladne hodnotenie a rozpocet na diel nemohol byst nejaky extremny. Skoda, ale co uz.
Ano, taky jsem nepochopila to zrušení.. Možná o to víc mě to štve :(
Achichjo. Já nic z dnešních nominovaných neviděla! Strangera mám ve chci vidět, ale díky článku jsem objevila Quiz, o tom slyším i čtu poprvý a to chci rozhodně vidět, navíc je to minisérie a hraje tam Martin Sheen a Matthew McF., takže není o čem. Ten můj Watchlist prostě nikdy nezhubne (ještě že nemusí řešit plavkovou sezónu 😂).
Tak já si jdu pustit Quiz, myslím, že tam můj hlas půjde, ale nebudeme předbíhat :-)
Quiz, The Stranger a Teenage Bounty Hunters - všechny tři mě bavily a byly povedené. Těžké to rozhodování. Nakonec hlas dostal Quiz, perfektně zahrané a na točené, navíc u TBH mě nakrknul konec. Jinak ještě viděno FBI, ale to mě moc nezaujalo.
Videl som jedine FBI Most wanted takze hlas ide tomuto serialu.