Diskuze k článku Disney+ odhaluje svých prvních 10 mimoamerických projektů
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 2. 2021 / 19:14:33 (před 3 roky)
off

Jedine co ma trochu oslovilo podla popisu je Sultan City(a trochu ma zaujima Oussekine co neviem o aku udalost sa jednalo), inak nejako nevidim dovod nieco sledovat. Mozno ak nieco bude fakt dobre podla hodnoteni tak tomu dam sancu.

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 2. 2021 / 19:31:55 (před 3 roky)
off

Něco zaujalo něco ne, ale uvidíme, ale jedno je jisté. Na něco se určitě podívám :)

Janey T.
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
17. 2. 2021 / 21:09:21 (před 3 roky)
off

Mě spíš děsně štve, že jako budeme mít místo jednoho Disney+ dvě streamovací služby s půlkou obsahu? To si jako myslí, že každý chce platit milion služeb a ještě hledat na který co je?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
18. 2. 2021 / 16:06:40 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mě spíš děsně štve, že jako budeme mít místo jednoho Disney+ dvě streamovací služby s půlkou obsahu? To si jako myslí, že každý chce platit milion služeb a ještě hledat na který co je?

Souhlasím s tím kdo si ma pamatovat kdo co ma... pak je tu problem s tím že každa země ma jinou nabídku a legálně se nedá dostat ke všemu. Proto si jednou na pul roku zaplatím na měsíc netflix zkouknu to co mě zajma a zas ho zruším.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
18. 2. 2021 / 16:33:21 (před 3 roky)
off

Já jsem zvědavý, jak tam budou po "evropsku" zapracována populární témata BLM, LGBTQIA a podobně.