Jedine co ma trochu oslovilo podla popisu je Sultan City(a trochu ma zaujima Oussekine co neviem o aku udalost sa jednalo), inak nejako nevidim dovod nieco sledovat. Mozno ak nieco bude fakt dobre podla hodnoteni tak tomu dam sancu.
Něco zaujalo něco ne, ale uvidíme, ale jedno je jisté. Na něco se určitě podívám :)
Mě spíš děsně štve, že jako budeme mít místo jednoho Disney+ dvě streamovací služby s půlkou obsahu? To si jako myslí, že každý chce platit milion služeb a ještě hledat na který co je?
Fruiko napsal(a):
Mě spíš děsně štve, že jako budeme mít místo jednoho Disney+ dvě streamovací služby s půlkou obsahu? To si jako myslí, že každý chce platit milion služeb a ještě hledat na který co je?
Souhlasím s tím kdo si ma pamatovat kdo co ma... pak je tu problem s tím že každa země ma jinou nabídku a legálně se nedá dostat ke všemu. Proto si jednou na pul roku zaplatím na měsíc netflix zkouknu to co mě zajma a zas ho zruším.
Já jsem zvědavý, jak tam budou po "evropsku" zapracována populární témata BLM, LGBTQIA a podobně.