Diskuze k článku Novinka pod lupou: Debris (NBC)
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
4. 3. 2021 / 10:20:02 (před 3 roky)
off

Docela mě pobavilo, jak mezi dvěma "ódy" na seriál se šoupnutá ta kritika. :D Ještě jsem to neviděla, ale předpokládám, že budu patřit na stranu ódy. :)

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 3. 2021 / 10:51:12 (před 3 roky)
off

Za mňa výborný nasledovník Fringe, má podobný vibe, ale predsa iný a originálny. Nemám čo vytknúť, možno okrem trochu nie úplne zmysel dávajúcemu vysvetleniu s chlapcom, ale inak super. Páči sa mi aj dejová linka z prvej scény, ktorá sa bude očividne ťahať naprieč celým seriálom. Komu sa páčil Fringe, bude sa páčiť aj toto :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 3. 2021 / 11:03:50 (před 3 roky)
off

Za mě super, zatím to opravdu vypadá na plnohodnotného nástupce Fringe. Uznávám, že případ mohl být trochu lépe uzavřen to vysvětlení jo nic moc, ale to fakt nevadilo. Fajn postavy a rozhodně se to zatím vyvíjí dobrým směrem.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
4. 3. 2021 / 17:14:50 (před 3 roky)
off

Pilot jsem si užil a souhlas s Ragelly , že potenciál to má. Jen aby to neuhnulo někam do aktuálně "moderních" vod a nezařízli to.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 3. 2021 / 04:06:10 (před 3 roky)
off

Za mna spokojnost, sice je to malo temne, a linka s jej otcom bola predvidatelna
ze nejaka taka musi byt vidim to tak ze jej otec je akoze ten dobry a statna organizacia akoze zla proste cliche