Diskuze k článku Novinka pod lupou: Debris (NBC)
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
4. 3. 2021 / 10:20:02 (před 3 roky)
off

Docela mě pobavilo, jak mezi dvěma "ódy" na seriál se šoupnutá ta kritika. :D Ještě jsem to neviděla, ale předpokládám, že budu patřit na stranu ódy. :)

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 3. 2021 / 10:51:12 (před 3 roky)
off

Za mňa výborný nasledovník Fringe, má podobný vibe, ale predsa iný a originálny. Nemám čo vytknúť, možno okrem trochu nie úplne zmysel dávajúcemu vysvetleniu s chlapcom, ale inak super. Páči sa mi aj dejová linka z prvej scény, ktorá sa bude očividne ťahať naprieč celým seriálom. Komu sa páčil Fringe, bude sa páčiť aj toto :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 3. 2021 / 11:03:50 (před 3 roky)
on

Za mě super, zatím to opravdu vypadá na plnohodnotného nástupce Fringe. Uznávám, že případ mohl být trochu lépe uzavřen to vysvětlení jo nic moc, ale to fakt nevadilo. Fajn postavy a rozhodně se to zatím vyvíjí dobrým směrem.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
4. 3. 2021 / 17:14:50 (před 3 roky)
off

Pilot jsem si užil a souhlas s Ragelly , že potenciál to má. Jen aby to neuhnulo někam do aktuálně "moderních" vod a nezařízli to.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 3. 2021 / 04:06:10 (před 3 roky)
off

Za mna spokojnost, sice je to malo temne, a linka s jej otcom bola predvidatelna
ze nejaka taka musi byt vidim to tak ze jej otec je akoze ten dobry a statna organizacia akoze zla proste cliche