Diskuze k článku Outlander a šťastná sedmička!
WillowPurple
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 3. 2021 / 18:19:22 (před 3 roky)
off

To jsou dobré zprávy! Jen mě napadá, že by Diana Gabaldon měla pohnout v dokončení deváté knihy, protože tímhle tempem prodlužování za chvilku seriál předběhne předlohu... A toho se bojím, jelikož to nedopadá dobře. GoT koukám na tebe.

Hekaté
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 3. 2021 / 18:32:30 (před 3 roky)
off

Hned mám lepší den. Teď jsem projížděla některá videa YT a zrovna tam bylo video 13 seriálů, kde je zmíněno Outlander (dokonce i v Simpsonových) a pak další videa s Outlander tematikou a pak jdu sem a tady na mě vyletí tahle super zpráva. :D Už se moc těším.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
14. 3. 2021 / 18:57:54 (před 3 roky)
off

Že dnes fakt nebyla ta lupa na Outlander, jak bylo v plánu =D

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
14. 3. 2021 / 18:59:00 (před 3 roky)
off

Paráda, těším se :)

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 3. 2021 / 19:47:24 (před 3 roky)
off

Tak to m´je milé potěšení :) jsem si myslela, že to 6. ukončí 🙈 Tak jsem ráda, že mu dávají ještě naději ;) :) tajně doufám, že budou natáčet, dokud budou knižní předlohy 🙈 ale i to musí jednou skončit :(

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
luculi
Běžný uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
26. 3. 2021 / 17:42:46 (před 3 roky)
off

jsem moc ráda, netrpělivě očekávám další knihu (možná poslední) a tak doufám, že i seriál dojde až do konce... :-)

Inusa
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 4. 2021 / 22:05:30 (před 3 roky)
off

Kéž by to skončilo před Paměti kostí, celá ta sága, kde to spisovatelka totálne zabila, ani jsem od vzteku nechtěla číst dále. No co už, stalo se, tak doufám že to v seriálu udělají lépe, než tak uboze v knize. Vlastně jsem si jistá, udělali takových scén více lépe, než v knize, třeba Jamie a Jack Randall.