To jsou dobré zprávy! Jen mě napadá, že by Diana Gabaldon měla pohnout v dokončení deváté knihy, protože tímhle tempem prodlužování za chvilku seriál předběhne předlohu... A toho se bojím, jelikož to nedopadá dobře. GoT koukám na tebe.
Hned mám lepší den. Teď jsem projížděla některá videa YT a zrovna tam bylo video 13 seriálů, kde je zmíněno Outlander (dokonce i v Simpsonových) a pak další videa s Outlander tematikou a pak jdu sem a tady na mě vyletí tahle super zpráva. :D Už se moc těším.
Že dnes fakt nebyla ta lupa na Outlander, jak bylo v plánu =D
Paráda, těším se :)
Tak to m´je milé potěšení :) jsem si myslela, že to 6. ukončí 🙈 Tak jsem ráda, že mu dávají ještě naději ;) :) tajně doufám, že budou natáčet, dokud budou knižní předlohy 🙈 ale i to musí jednou skončit :(
jsem moc ráda, netrpělivě očekávám další knihu (možná poslední) a tak doufám, že i seriál dojde až do konce... :-)
Kéž by to skončilo před Paměti kostí, celá ta sága, kde to spisovatelka totálne zabila, ani jsem od vzteku nechtěla číst dále. No co už, stalo se, tak doufám že to v seriálu udělají lépe, než tak uboze v knize. Vlastně jsem si jistá, udělali takových scén více lépe, než v knize, třeba Jamie a Jack Randall.