U Star Treku jsem viděla pár dílů, ale seriál The 100 chci vidět, tak dávám hlas je mu :)
Budem velmi prekvapeny, ak v tomto kole nevyhraje Star Trek 🤔
Dneska jsem viděla jen Stovku, takže hlas jasný. Ale chystám se i na Extant a Better Than Us.
Z téhle sestavy jsem viděla jenom 100 takže hlas tam. Starý Star-Trek mi nevyhovuje a zbytek neznám... Btw, na to jak tvrdím, že sci-fi není můj žánr tak si v každém kole zatím vždycky najdu někoho, pro koho hlasovat :D.
Videl jsem jen Invazi a prestoze to nebyla kdovijaka pecka (navic zrusena v cliffhangeru), byl to jeden z uplne nejprvnejsich stahovanych serialu, takze nostalgie.
Invazi si pamatuju ještě ze staré primy a cca. 2 roky zpět jsem se podíval "celý" seriál. Je škoda, že to má jen jednu sérii, ještě k tomu s cliffhangerem.
Tak tady znám jen stovku. Kterou jsem žrala, takže s klidným svědomím jí dávám hlas. No a ze zbytku jsem slyšela jen o star treku, o němž slyšel snad každý, ale myslím, že jsem neviděla ani díl.
Dosť ťažké rozhodovanie, Pôvodny ST ma nebavil, videl som len pár dielov. Byť to TNG alebo Voyager tak je to o inom. Extant ma bavil ale nejake pecka to tiež nebola. Better than us som začal ešte len včera pozerať, tak neviem čo z toho bude. Nakoniec to asi skonči pri 100, aj keď tam šla kvalita rapídne dole.
Pro mě tedy není rozhodující, že jsem ze všech pěti seriálů viděla jen stovku, protože ta ode mě hlas prostě stejně nedostane. I kdybych měla vybrat něco, co jsem neviděla. Hlas by ode mě dostala jen v případě, že by neexistovaly poslední série. Bohužel množné číslo. Ale miluji universum star trek, takže hlas jde jim, i když s tímto konkrétním seriálem nejsem zase tolik obeznámena :)
Dnes Star Trek, videl som síce len par dielov seriálu, ale filmy z pôvodnou zostavou všetky, zvyšok seriálov ani ťuk.....
Hlas by si rozhodně zasloužil seriál Лучше, чем люди, ale to bohužel nejde kvůli STOS. Ve své tobě to byl v daném žánru bezkonkurenčně nejlepší seriál, s neuvěřitelnou spoustou inovativních náhledů a nápadů v oblasti vědy a etiky, řešení paradoxů.
Byla to moje vstupenka do oblasti Sci-fi, takže nemohu jinak.
The 100 ❤️
Překvapila mě přítomnost TOSky. Tak nějak jsem žil v domění, že to jsou seriály posledních 20 let? Asi mi to splývá z některou předchozí anketou, což ovšem znamená, že by tam mohli být i nějaké další staré perly?
libor42 napsal(a):
Překvapila mě přítomnost TOSky. Tak nějak jsem žil v domění, že to jsou seriály posledních 20 let? Asi mi to splývá z některou předchozí anketou, což ovšem znamená, že by tam mohli být i nějaké další staré perly?
Nominovaní nejsou omezení pomocí roku vysílání, ale je to 100 seriálů s největším počtem hodnocení, takže tam vždy vesměs jsou spíše novější věci, které jsou v širším povědomí současné generace diváků :)
Dneska je to jasné, na původním Star Treku jsem vyrostla, takže můj hlas patří jednoznačně tomuto seriálu. :)
100-vce to prostě dát nemůžu a zbytek jsem (zatím) neviděla, takže dneska volím skvělou klasiku, na kterou se asi těším nejvíce a to Star Trek :).