Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (nominace 9)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 3. 2021 / 13:10:30 (před 3 roky)
off

U Star Treku jsem viděla pár dílů, ale seriál The 100 chci vidět, tak dávám hlas je mu :)

Janey T.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 3. 2021 / 13:19:38 (před 3 roky)
off

Budem velmi prekvapeny, ak v tomto kole nevyhraje Star Trek 🤔

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 3. 2021 / 13:22:21 (před 3 roky)
off

Dneska jsem viděla jen Stovku, takže hlas jasný. Ale chystám se i  na Extant a Better Than Us.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 3. 2021 / 13:35:37 (před 3 roky)
off

Z téhle sestavy jsem viděla jenom 100 takže hlas tam. Starý Star-Trek mi nevyhovuje a zbytek neznám... Btw, na to jak tvrdím, že sci-fi není můj žánr tak si v každém kole zatím vždycky najdu někoho, pro koho hlasovat :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 3. 2021 / 13:44:59 (před 3 roky)
off

Videl jsem jen Invazi a prestoze to nebyla kdovijaka pecka (navic zrusena v cliffhangeru), byl to jeden z uplne nejprvnejsich stahovanych serialu, takze nostalgie.

Moryart
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 3. 2021 / 14:39:39 (před 3 roky)
off

Invazi si pamatuju ještě ze staré primy a cca. 2 roky zpět jsem se podíval "celý" seriál. Je škoda, že to má jen jednu sérii, ještě k tomu s cliffhangerem.

Winter is Coming
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 3. 2021 / 14:53:29 (před 3 roky)
off

Tak tady znám jen stovku. Kterou jsem žrala, takže s klidným svědomím jí dávám hlas. No a ze zbytku jsem slyšela jen o star treku, o němž slyšel snad každý, ale myslím, že jsem neviděla ani díl.

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
30. 3. 2021 / 15:17:28 (před 3 roky)
off

Dosť ťažké rozhodovanie, Pôvodny ST ma nebavil, videl som len pár dielov. Byť to TNG alebo Voyager tak je to o inom. Extant ma bavil ale nejake pecka to tiež nebola. Better than us som začal ešte len včera pozerať, tak neviem čo z toho bude. Nakoniec to asi skonči pri 100, aj keď tam šla kvalita rapídne dole.

eliska krejci
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 3. 2021 / 15:37:36 (před 3 roky)
off

Pro mě tedy není rozhodující, že jsem ze všech pěti seriálů viděla jen stovku, protože ta ode mě hlas prostě stejně nedostane. I kdybych měla vybrat něco, co jsem neviděla. Hlas by ode mě dostala jen v případě, že by neexistovaly poslední série. Bohužel množné číslo. Ale miluji universum star trek, takže hlas jde jim, i když s tímto konkrétním seriálem nejsem zase tolik obeznámena :)

Eliška
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 3. 2021 / 15:50:58 (před 3 roky)
off

Dnes Star Trek, videl som síce len par dielov seriálu, ale filmy z pôvodnou zostavou všetky, zvyšok seriálov ani ťuk.....

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 3. 2021 / 17:34:41 (před 3 roky)
off

Dneska hlas jasný: the 100.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 3. 2021 / 19:49:17 (před 3 roky)
off

Hlas by si rozhodně zasloužil seriál Лучше, чем люди, ale to bohužel nejde kvůli STOS. Ve své tobě to byl v daném žánru bezkonkurenčně nejlepší seriál, s neuvěřitelnou spoustou inovativních náhledů a nápadů v oblasti vědy a etiky, řešení paradoxů.

Byla to moje vstupenka do oblasti Sci-fi, takže nemohu jinak.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 3. 2021 / 22:06:03 (před 3 roky)
off

The 100 ❤️

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
30. 3. 2021 / 23:10:21 (před 3 roky)
off

Překvapila mě přítomnost TOSky. Tak nějak jsem žil v domění, že to jsou seriály posledních 20 let? Asi mi to splývá z některou předchozí anketou, což ovšem znamená, že by tam mohli být i nějaké další staré perly?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 3. 2021 / 07:55:23 (před 3 roky)
off
libor42 napsal(a):

Překvapila mě přítomnost TOSky. Tak nějak jsem žil v domění, že to jsou seriály posledních 20 let? Asi mi to splývá z některou předchozí anketou, což ovšem znamená, že by tam mohli být i nějaké další staré perly?

Nominovaní nejsou omezení pomocí roku vysílání, ale je to 100 seriálů s největším počtem hodnocení, takže tam vždy vesměs jsou spíše novější věci, které jsou v širším povědomí současné generace diváků :)

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
31. 3. 2021 / 12:47:30 (před 3 roky)
off

Dneska je to jasné, na původním Star Treku jsem vyrostla, takže můj hlas patří jednoznačně tomuto seriálu. :)

Mad.Awe
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 4. 2021 / 10:52:25 (před 3 roky)
off

100-vce to prostě dát nemůžu a zbytek jsem (zatím) neviděla, takže dneska volím skvělou klasiku, na kterou se asi těším nejvíce a to Star Trek :).

What the fork?!