Diskuze k článku Starz ruší American Gods
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 3. 2021 / 08:42:35 (před 3 roky)
off

Jako i když to asi nevyjde, stejně doufám, že nějaký konec natočí. To by se do toho maratonu šlo hned nadšeněji.

Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
30. 3. 2021 / 08:43:21 (před 3 roky)
off

I když se o tom mluvilo tak je to stejně zklamání, speciálně po tom cliffhangeru, asi budu muset dočíst knihy

fabec1222
30. 3. 2021 / 09:02:26 (před 3 roky)
off

Ajéje, zrovna mi zbývá poslední díl třetí řady... No, každopádně podle mě je dost zázrak, že se to podařilo dostat až sem. Jako s těmi problémy, co to má už od začátku by to jakákoliv jiná stanice zařízla hned po 1. sérii.

Ona i ta kvalita šla podle mého postupně dolu. První řada měla typické rysy Fullerovy práce, a technickým zpracováním dost připomínala Hannibala. Ale po jeho odchodu se z toho stal takový prapodivný souhrn nikam nevedoucích obrazců. Kolikrát mi to přišlo jako taková antalogie, kdy se vždy v jednom díle představovali furt nový a nový bohové a jejich příběh, ale hlavní linka v podstatě nikam nevedla.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 3. 2021 / 10:27:43 (před 3 roky)
off

Čekal jsem to. Třetí řada trpěla kvůli kovidu, problémy s herci a kontroverzi kolem Mansona. Ale stejně jsem doufal, že pokračování oznámí třeba za rok. Noooo a teď jsem na*raný na největší stupeň. Já ten seriál miloval a s03 končí obřím cliffhangerem.
Velká rána :(

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 3. 2021 / 10:47:11 (před 3 roky)
off

Já ten poslední díl pochopil jako konec :O Četl jsem knihu, takže tam v pohodě, ale tohle mi přišlo jako že "tak, tohle je konec a nemáte naději, čau" :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Kyra01
30. 3. 2021 / 12:18:15 (před 3 roky)
off

Prekvapivé to síce nie je, ale je škoda, že to skončilo takto otvorene. Bolo by super, keby natočili nejaký koniec.

The wheel weaves as the wheel wills.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 3. 2021 / 12:32:58 (před 3 roky)
off

Jak nesnáším Gaimana a jeho styl, tak tady musím hanit hlavně tvůrce. American Gods nejsou úplně látka, která baví, celou dobu, ale když sakra Fuller dokázal do první řady nacpat celou první polovinu knihy, jak je možný, že existují dvě další řady a není ještě konec?

Velice upřímně říkám, že si nepamatuju, co se stalo v druhé řadě a třetí řadu jsem vyloženě protrpěl, protože se v ní absolutně nic nestalo.

Nedivím se, že seriál Starz zrušil... cost/benefit u tohoto díla nebyla ani v tomhle vesmíru (pamatujeme si všichni ještě, jak Fuller přešvihl rozpočet první řady o 30 milionů dolarů - což on dělá velice rád - a pak přišel, že chce pro druhou řadu ještě víc?) s průměrnou sledovaností 170 000 (!) diváků.

Na druhou stranu se trochu divím i Starz. Takhle ukončené seriály se velice špatně prodávají do syndikace. Mohl tomu dát zkrácenou třeba pětiepizodní řadu. I ten film by asi stačil. Takhle se ale kabelovce nevrátí ani pětník.

And when my time is up, have I done enough?
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 3. 2021 / 14:04:17 (před 3 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Jak nesnáším Gaimana a jeho styl, tak tady musím hanit hlavně tvůrce. American Gods nejsou úplně látka, která baví, celou dobu, ale když sakra Fuller dokázal do první řady nacpat celou první polovinu knihy, jak je možný, že existují dvě další řady a není ještě konec?

Velice upřímně říkám, že si nepamatuju, co se stalo v druhé řadě a třetí řadu jsem vyloženě protrpěl, protože se v ní absolutně nic nestalo.

Nedivím se, že seriál Starz zrušil... cost/benefit u tohoto díla nebyla ani v tomhle vesmíru (pamatujeme si všichni ještě, jak Fuller přešvihl rozpočet první řady o 30 milionů dolarů - což on dělá velice rád - a pak přišel, že chce pro druhou řadu ještě víc?) s průměrnou sledovaností 170 000 (!) diváků.

Na druhou stranu se trochu divím i Starz. Takhle ukončené seriály se velice špatně prodávají do syndikace. Mohl tomu dát zkrácenou třeba pětiepizodní řadu. I ten film by asi stačil. Takhle se ale kabelovce nevrátí ani pětník.

Já myslím, že to chtěli vyřešit tou 4 co se natočí s trojkou, ale Covid jim udělal čáru přes rozpočet. A pak než by prošustrovali dalších x milionů, tak přestali investovat do mrtvého koně.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 5. 2021 / 22:55:26 (před 3 roky)
on

Tak tohle mě naštvalo / zklamalo. Věděl jsem, že třetí řada je poslední, ale čekal jsem, že to má zakončení a teď jsem dokoukal poslední díl s tím cliffhangerem a tady se dočetl, že to opravdu počítalo s pokračováním, kteér nepřišlo :-/ Ano, první řada byla za mě super, druhou si absolutně nepamatuju a tuhle třetí jsem dokoukával jenom proto, abych si to uzavřel a dozvěděl se, jak to dopadne. Škoda no..