Jako i když to asi nevyjde, stejně doufám, že nějaký konec natočí. To by se do toho maratonu šlo hned nadšeněji.
I když se o tom mluvilo tak je to stejně zklamání, speciálně po tom cliffhangeru, asi budu muset dočíst knihy
Ajéje, zrovna mi zbývá poslední díl třetí řady... No, každopádně podle mě je dost zázrak, že se to podařilo dostat až sem. Jako s těmi problémy, co to má už od začátku by to jakákoliv jiná stanice zařízla hned po 1. sérii.
Ona i ta kvalita šla podle mého postupně dolu. První řada měla typické rysy Fullerovy práce, a technickým zpracováním dost připomínala Hannibala. Ale po jeho odchodu se z toho stal takový prapodivný souhrn nikam nevedoucích obrazců. Kolikrát mi to přišlo jako taková antalogie, kdy se vždy v jednom díle představovali furt nový a nový bohové a jejich příběh, ale hlavní linka v podstatě nikam nevedla.
Čekal jsem to. Třetí řada trpěla kvůli kovidu, problémy s herci a kontroverzi kolem Mansona. Ale stejně jsem doufal, že pokračování oznámí třeba za rok. Noooo a teď jsem na*raný na největší stupeň. Já ten seriál miloval a s03 končí obřím cliffhangerem.
Velká rána :(
Já ten poslední díl pochopil jako konec :O Četl jsem knihu, takže tam v pohodě, ale tohle mi přišlo jako že "tak, tohle je konec a nemáte naději, čau" :D
Prekvapivé to síce nie je, ale je škoda, že to skončilo takto otvorene. Bolo by super, keby natočili nejaký koniec.
Jak nesnáším Gaimana a jeho styl, tak tady musím hanit hlavně tvůrce. American Gods nejsou úplně látka, která baví, celou dobu, ale když sakra Fuller dokázal do první řady nacpat celou první polovinu knihy, jak je možný, že existují dvě další řady a není ještě konec?
Velice upřímně říkám, že si nepamatuju, co se stalo v druhé řadě a třetí řadu jsem vyloženě protrpěl, protože se v ní absolutně nic nestalo.
Nedivím se, že seriál Starz zrušil... cost/benefit u tohoto díla nebyla ani v tomhle vesmíru (pamatujeme si všichni ještě, jak Fuller přešvihl rozpočet první řady o 30 milionů dolarů - což on dělá velice rád - a pak přišel, že chce pro druhou řadu ještě víc?) s průměrnou sledovaností 170 000 (!) diváků.
Na druhou stranu se trochu divím i Starz. Takhle ukončené seriály se velice špatně prodávají do syndikace. Mohl tomu dát zkrácenou třeba pětiepizodní řadu. I ten film by asi stačil. Takhle se ale kabelovce nevrátí ani pětník.
Seraphine313 napsal(a):
Jak nesnáším Gaimana a jeho styl, tak tady musím hanit hlavně tvůrce. American Gods nejsou úplně látka, která baví, celou dobu, ale když sakra Fuller dokázal do první řady nacpat celou první polovinu knihy, jak je možný, že existují dvě další řady a není ještě konec?
Velice upřímně říkám, že si nepamatuju, co se stalo v druhé řadě a třetí řadu jsem vyloženě protrpěl, protože se v ní absolutně nic nestalo.
Nedivím se, že seriál Starz zrušil... cost/benefit u tohoto díla nebyla ani v tomhle vesmíru (pamatujeme si všichni ještě, jak Fuller přešvihl rozpočet první řady o 30 milionů dolarů - což on dělá velice rád - a pak přišel, že chce pro druhou řadu ještě víc?) s průměrnou sledovaností 170 000 (!) diváků.
Na druhou stranu se trochu divím i Starz. Takhle ukončené seriály se velice špatně prodávají do syndikace. Mohl tomu dát zkrácenou třeba pětiepizodní řadu. I ten film by asi stačil. Takhle se ale kabelovce nevrátí ani pětník.
Já myslím, že to chtěli vyřešit tou 4 co se natočí s trojkou, ale Covid jim udělal čáru přes rozpočet. A pak než by prošustrovali dalších x milionů, tak přestali investovat do mrtvého koně.
Tak tohle mě naštvalo / zklamalo. Věděl jsem, že třetí řada je poslední, ale čekal jsem, že to má zakončení a teď jsem dokoukal poslední díl s tím cliffhangerem a tady se dočetl, že to opravdu počítalo s pokračováním, kteér nepřišlo :-/ Ano, první řada byla za mě super, druhou si absolutně nepamatuju a tuhle třetí jsem dokoukával jenom proto, abych si to uzavřel a dozvěděl se, jak to dopadne. Škoda no..