Konec byl perfektní, upřímně jsem byla jako na trní, co se v tom díle stane... Jsem fakt spokojená. Když to shrnu, vzpomínám si, že ze začátku mě to moc nevzalo a Wynonna byla na přesdržku, ale už během 1. série jsme si na sebe zvykly a já tu hláškující babu dneska úplně zbožňuju. A vůbec všechny, protože tam měli úžasné hlody nejspíš i střihači! Repete seriálu dám asi sotva, ale už se nesmírně těším na sestříhaná fan-videa ze všech čtyř sezón a bude to jedna hláška za druhou ;)) Sice to nebude o moc kratší než seriál samotný, ale co už.
Sakra, jak já bych si přála někdy vidět spolupráci Wynonny Earp a Buffy Summers...
IrmaVep napsal(a):
Konec byl perfektní, upřímně jsem byla jako na trní, co se v tom díle stane... Jsem fakt spokojená. Když to shrnu, vzpomínám si, že ze začátku mě to moc nevzalo a Wynonna byla na přesdržku, ale už během 1. série jsme si na sebe zvykly a já tu hláškující babu dneska úplně zbožňuju. A vůbec všechny, protože tam měli úžasné hlody nejspíš i střihači! Repete seriálu dám asi sotva, ale už se nesmírně těším na sestříhaná fan-videa ze všech čtyř sezón a bude to jedna hláška za druhou ;)) Sice to nebude o moc kratší než seriál samotný, ale co už.
Sakra, jak já bych si přála někdy vidět spolupráci Wynonny Earp a Buffy Summers...
Tyjo, Buffy a Wynonna vedle sebe.. To by za chvíli démony i upíry brněnly uši z toho všeho hláškování :D.
Jinak mě si Wynonna tou svou prořízlou pusou získala okamžitě.. Podobné hrdinky miluju. (strašně mě baví scéna, kdy se Wynonna někde v jedničce nebo dvojce snaží být za drsňačku a Dolls ji utře slovy, že má na nose moučkový cukr, takže to tak nevyznívá :D). Jo a k té LGBT lince.. Myslím, že Waverlina hláška směrem k Nicole o tom, že je lesba a ne jednorožec bude asi v jistých kruzích legendární navždycky :D. Stejně jako jisté roztleskávačské vystoupení :D.
V textu je chybka
Hned v úvodu..dokonce dvakrát tuším
Doc se příjmením jmenuje Holliday, ne Holloway..
A svatosvatě zde slibuju že se jednou dodívám na tenhle seriál.
andromache napsal(a):
Tyjo, Buffy a Wynonna vedle sebe.. To by za chvíli démony i upíry brněnly uši z toho všeho hláškování :D.
Přesněěěě :D
Jessica Angell napsal(a):
V textu je chybka
Hned v úvodu..dokonce dvakrát tuším
Doc se příjmením jmenuje Holliday, ne Holloway..
A svatosvatě zde slibuju že se jednou dodívám na tenhle seriál.
Zatmění mozku asi 🙈 Díky!