Diskuze k článku Vzpomínáme: Wynonna Earp (2016-2021)
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 4. 2021 / 23:26:24 (před 3 roky)
off

Konec byl perfektní, upřímně jsem byla jako na trní, co se v tom díle stane... Jsem fakt spokojená. Když to shrnu, vzpomínám si, že ze začátku mě to moc nevzalo a Wynonna byla na přesdržku, ale už během 1. série jsme si na sebe zvykly a já tu hláškující babu dneska úplně zbožňuju. A vůbec všechny, protože tam měli úžasné hlody nejspíš i střihači! Repete seriálu dám asi sotva, ale už se nesmírně těším na sestříhaná fan-videa ze všech čtyř sezón a bude to jedna hláška za druhou ;)) Sice to nebude o moc kratší než seriál samotný, ale co už.
Sakra, jak já bych si přála někdy vidět spolupráci Wynonny Earp a Buffy Summers...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 4. 2021 / 13:26:51 (před 3 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Konec byl perfektní, upřímně jsem byla jako na trní, co se v tom díle stane... Jsem fakt spokojená. Když to shrnu, vzpomínám si, že ze začátku mě to moc nevzalo a Wynonna byla na přesdržku, ale už během 1. série jsme si na sebe zvykly a já tu hláškující babu dneska úplně zbožňuju. A vůbec všechny, protože tam měli úžasné hlody nejspíš i střihači! Repete seriálu dám asi sotva, ale už se nesmírně těším na sestříhaná fan-videa ze všech čtyř sezón a bude to jedna hláška za druhou ;)) Sice to nebude o moc kratší než seriál samotný, ale co už.
Sakra, jak já bych si přála někdy vidět spolupráci Wynonny Earp a Buffy Summers...

Tyjo, Buffy a Wynonna vedle sebe.. To by za chvíli démony i upíry brněnly uši z toho všeho hláškování :D.

Jinak mě si Wynonna tou svou prořízlou pusou získala okamžitě.. Podobné hrdinky miluju. (strašně mě baví scéna, kdy se Wynonna někde v jedničce nebo dvojce snaží být za drsňačku a Dolls ji utře slovy, že má na nose moučkový cukr, takže to tak nevyznívá :D). Jo a k té LGBT lince.. Myslím, že Waverlina hláška směrem k Nicole o tom, že je lesba a ne jednorožec bude asi v jistých kruzích legendární navždycky :D. Stejně jako jisté roztleskávačské vystoupení :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
11. 4. 2021 / 14:24:02 (před 3 roky)
off

V textu je chybka

Hned v úvodu..dokonce dvakrát tuším

Doc se příjmením jmenuje Holliday, ne Holloway..

A svatosvatě zde slibuju že se jednou dodívám na tenhle seriál.

Gabka
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 4. 2021 / 14:34:01 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tyjo, Buffy a Wynonna vedle sebe.. To by za chvíli démony i upíry brněnly uši z toho všeho hláškování :D.

Přesněěěě :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 4. 2021 / 15:09:43 (před 3 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

V textu je chybka

Hned v úvodu..dokonce dvakrát tuším

Doc se příjmením jmenuje Holliday, ne Holloway..

A svatosvatě zde slibuju že se jednou dodívám na tenhle seriál.

Zatmění mozku asi 🙈 Díky!

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
11. 4. 2021 / 17:10:52 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zatmění mozku asi 🙈 Díky!

Nic se neděje, neděle je od slova nedělat, a mozky to prý berou dost doslova..viz naše vláda xD

Gabka