Diskuze k článku MacGyver je na poslední misi, známe datum konce
nighthunter
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 4. 2021 / 10:50:28 (před 3 roky)
off

Jeden z normalnejsich a vydarenejsich rebootov, aj ked na "klasiku" nedam dopustit.
Dufam ze to zakoncia dostojne

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
8. 4. 2021 / 10:53:55 (před 3 roky)
off

Ukončení mě mrzí. Mám tento seriál ráda. Jen doufám, že to ukončí nějak rozumně a uzavřeně.

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
8. 4. 2021 / 11:25:11 (před 3 roky)
off

Ach jo.. Jeden z posledních akčních mohykánů, který mě ještě baví a oni mi ho zrušej.. Za chvíli budu sledovat jenom reprízy... :( :(

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 4. 2021 / 12:27:41 (před 3 roky)
off

Tohle mi je upřímně fakt jedno. Viděla jsem tenkrát pilot a bylo to hrozný, nedokázala jsem pokračovat. Macgyver je jen jeden - ten osmdesátkovej s RDA.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
JohnCZ
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 4. 2021 / 12:27:45 (před 3 roky)
off

Škoda. :( Taky jsem jeden z těch, kterým se tenhle seriál líbí, ačkoli je v našich končinách klasicky po vzoru moderních rebootů, které nemají s původním seriálem nic moc společného, dost neprávem zatracovaný. Jako oddychovka, kterou vyplním čas, když se mi zrovna nechce dívat na něco delšího/náročnějšího, je to ale naprosto ideální.

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
8. 4. 2021 / 12:29:59 (před 3 roky)
off

hádam to dobre ukončia :/ keď už sa teda rozhodli, ešte že som počas tej materksej stihla kuknúť zatiaľ všetky časti :D uvidíme čo ponúkne finále :)

Bee Doo, Bee Doo
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 4. 2021 / 12:36:13 (před 3 roky)
off

Tak uplne rada nejsem, ale ta posledni serie je ponekud otravna. Trojuhelnik, ktery se nelogicky a divne tahne jako turecky med, porad se znovu vyskytujici padousi.... (schvalne nejmenuji, kvuli spoilerum). Zrovna vcera jsem si pri sledovani zatim poslednich casti rikala, ty jo, kam to mirej???

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
8. 4. 2021 / 14:53:35 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

Tak uplne rada nejsem, ale ta posledni serie je ponekud otravna. Trojuhelnik, ktery se nelogicky a divne tahne jako turecky med, porad se znovu vyskytujici padousi.... (schvalne nejmenuji, kvuli spoilerum). Zrovna vcera jsem si pri sledovani zatim poslednich casti rikala, ty jo, kam to mirej???

Jako s tím trojúhelníkem to neskonale podělali :(. Riley jsem měla dost ráda i právě proto, že odmítala Bozera a na Maca se ani nepodívala a oni pak předvedou tohle? Ach jo.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.