Jeden z normalnejsich a vydarenejsich rebootov, aj ked na "klasiku" nedam dopustit.
Dufam ze to zakoncia dostojne
Ukončení mě mrzí. Mám tento seriál ráda. Jen doufám, že to ukončí nějak rozumně a uzavřeně.
Ach jo.. Jeden z posledních akčních mohykánů, který mě ještě baví a oni mi ho zrušej.. Za chvíli budu sledovat jenom reprízy... :( :(
Tohle mi je upřímně fakt jedno. Viděla jsem tenkrát pilot a bylo to hrozný, nedokázala jsem pokračovat. Macgyver je jen jeden - ten osmdesátkovej s RDA.
Škoda. :( Taky jsem jeden z těch, kterým se tenhle seriál líbí, ačkoli je v našich končinách klasicky po vzoru moderních rebootů, které nemají s původním seriálem nic moc společného, dost neprávem zatracovaný. Jako oddychovka, kterou vyplním čas, když se mi zrovna nechce dívat na něco delšího/náročnějšího, je to ale naprosto ideální.
hádam to dobre ukončia :/ keď už sa teda rozhodli, ešte že som počas tej materksej stihla kuknúť zatiaľ všetky časti :D uvidíme čo ponúkne finále :)
Tak uplne rada nejsem, ale ta posledni serie je ponekud otravna. Trojuhelnik, ktery se nelogicky a divne tahne jako turecky med, porad se znovu vyskytujici padousi.... (schvalne nejmenuji, kvuli spoilerum). Zrovna vcera jsem si pri sledovani zatim poslednich casti rikala, ty jo, kam to mirej???
Pipa22 napsal(a):
Tak uplne rada nejsem, ale ta posledni serie je ponekud otravna. Trojuhelnik, ktery se nelogicky a divne tahne jako turecky med, porad se znovu vyskytujici padousi.... (schvalne nejmenuji, kvuli spoilerum). Zrovna vcera jsem si pri sledovani zatim poslednich casti rikala, ty jo, kam to mirej???
Jako s tím trojúhelníkem to neskonale podělali :(. Riley jsem měla dost ráda i právě proto, že odmítala Bozera a na Maca se ani nepodívala a oni pak předvedou tohle? Ach jo.