S01E01 byl svým přesahem do "nitra lidských duší" unikátní.
Ano ano. Je to skvělá věc. Skoro každý díl mě něčím dostal. A je to tak zatraceně aktuální. Vždyť my v tom žijeme. Přiznám se, že maraton jsem nedokázala, vždycky jsem si musela nechat určitý čas, abych to vstřebala. Ale jinak vážně skvěle uděláno.
Mám nakoukané ty původní série, ale chystám se jet od začátku komplet i s těmi od Netflixu - stejně už si to absolutně nepamatuju, ani netuším, o čem byl první díl. Některé díly byly maličko slabší, ale celkově velká pecka, vždy jsem se těšila, jaký nápad bude mít další a další a další díl :)
Skvělý seriál, který mi několikrát vyvolal husí kůži. Některé díly teda byly slabší a pilot se za mě rádi mezi ně, ale celkově je to počin, který by měl vidět každý. Zvlášť v dnešní době.
Nějak jsem tedy žila v představě, že seriál ještě běží:D škoda.
Skvelý seriál, jeden z najlepších vôbec. Pilot by som ale hodnotil ako jeden z tých úplne najslabších dielov.
chisko6 napsal(a):
Nějak jsem tedy žila v představě, že seriál ještě běží:D škoda.
Brooker se nepohodl s Netflixem a je tam problém s autorskýma právama. Jinak Brooker říkal, že teď dělá na komediálních věcech.
Taky si pamatuju, že v nějakém rozhovoru dřív mluvil o tom, že další řady jsou vždycky poměrně těžký vymýšlet, protože když přijde s nějakou myšlenkou, tak než to stačí napsat, pitchnout a natočit, tak technologie postoupí tak, že téma už není aktuální :D
Seraphine313 napsal(a):
Brooker se nepohodl s Netflixem a je tam problém s autorskýma právama. Jinak Brooker říkal, že teď dělá na komediálních věcech.
Taky si pamatuju, že v nějakém rozhovoru dřív mluvil o tom, že další řady jsou vždycky poměrně těžký vymýšlet, protože když přijde s nějakou myšlenkou, tak než to stačí napsat, pitchnout a natočit, tak technologie postoupí tak, že téma už není aktuální :D
Jo, tak to chápu. Díky za objasnění:)
Taky je pro mě novinka, že další díly nebudou. Škoda. Jde určitě o to lepší, co se dá na bedně najít. :)
Seraphine313 napsal(a):
A já myslel, že jsou s Netflixem v pohodě, když pro ně v zimě minulý rok vytvořil Death to 2020.. tak snad se to napraví.
Já viděla asi pět dílů. Z toho prvního mi bylo fyzicky špatně, to se mi ještě nikdy nestalo. Nemohla jsem to dostat z hlavy a trvalo hodně dlouho, než jsem koukla na další díl (a to mi musel někdo říct, že tak hrozné už to nebude). Kdybych mohla vrátit čas a ten první díl nevidět, tak bych se vrátila a rozbila televizi, tak hrozné to pro mě bylo 😂