Diskuze k článku S lupou do historie: Black Mirror
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 4. 2021 / 16:43:14 (před 3 roky)
off

S01E01 byl svým přesahem do "nitra lidských duší" unikátní.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
28. 4. 2021 / 16:43:56 (před 3 roky)
off

Ano ano. Je to skvělá věc. Skoro každý díl mě něčím dostal. A je to tak zatraceně aktuální. Vždyť my v tom žijeme. Přiznám se, že maraton jsem nedokázala, vždycky jsem si musela nechat určitý čas, abych to vstřebala. Ale jinak vážně skvěle uděláno.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 4. 2021 / 16:48:03 (před 3 roky)
off

Mám nakoukané ty původní série, ale chystám se jet od začátku komplet i s těmi od Netflixu - stejně už si to absolutně nepamatuju, ani netuším, o čem byl první díl. Některé díly byly maličko slabší, ale celkově velká pecka, vždy jsem se těšila, jaký nápad bude mít další a další a další díl :)

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 4. 2021 / 16:56:02 (před 3 roky)
off

Skvělý seriál, který mi několikrát vyvolal husí kůži. Některé díly teda byly slabší a pilot se za mě rádi mezi ně, ale celkově je to počin, který by měl vidět každý. Zvlášť v dnešní době.

chisko6
28. 4. 2021 / 16:57:45 (před 3 roky)
off

Nějak jsem tedy žila v představě, že seriál ještě běží:D škoda.

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 4. 2021 / 17:28:18 (před 3 roky)
off

Skvelý seriál, jeden z najlepších vôbec. Pilot by som ale hodnotil ako jeden z tých úplne najslabších dielov.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
28. 4. 2021 / 18:36:18 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

Nějak jsem tedy žila v představě, že seriál ještě běží:D škoda.

Brooker se nepohodl s Netflixem a je tam problém s autorskýma právama. Jinak Brooker říkal, že teď dělá na komediálních věcech.

Taky si pamatuju, že v nějakém rozhovoru dřív mluvil o tom, že další řady jsou vždycky poměrně těžký vymýšlet, protože když přijde s nějakou myšlenkou, tak než to stačí napsat, pitchnout a natočit, tak technologie postoupí tak, že téma už není aktuální :D

And when my time is up, have I done enough?
chisko6
28. 4. 2021 / 19:06:01 (před 3 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Brooker se nepohodl s Netflixem a je tam problém s autorskýma právama. Jinak Brooker říkal, že teď dělá na komediálních věcech.

Taky si pamatuju, že v nějakém rozhovoru dřív mluvil o tom, že další řady jsou vždycky poměrně těžký vymýšlet, protože když přijde s nějakou myšlenkou, tak než to stačí napsat, pitchnout a natočit, tak technologie postoupí tak, že téma už není aktuální :D

Jo, tak to chápu. Díky za objasnění:)

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 4. 2021 / 22:02:00 (před 3 roky)
off

Taky je pro mě novinka, že další díly nebudou. Škoda. Jde určitě o to lepší, co se dá na bedně najít. :)

Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 4. 2021 / 10:53:12 (před 3 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

A já myslel, že jsou s Netflixem v pohodě, když pro ně v zimě minulý rok vytvořil Death to 2020.. tak snad se to napraví.

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 4. 2021 / 21:59:11 (před 3 roky)
off

Já viděla asi pět dílů. Z toho prvního mi bylo fyzicky špatně, to se mi ještě nikdy nestalo. Nemohla jsem to dostat z hlavy a trvalo hodně dlouho, než jsem koukla na další díl (a to mi musel někdo říct, že tak hrozné už to nebude). Kdybych mohla vrátit čas a ten první díl nevidět, tak bych se vrátila a rozbila televizi, tak hrozné to pro mě bylo 😂