Celkom easy kolo bez zavahani. Btw. super foto z Haven 😉
Tak dneska pro mě lehké rozhodování. I když Firefly je mi líto, ale i když jde o Spin-off SG-1 Stargate:Atlantis, tak celkově SG seriály miluji nejvíce, tak hlas má Atlantida no. :D
tak dneska (překvapivě až dneska o.O) jsem se poprvé zasekla u duelu, kdy jsem se fakt nedokázala rozhodnout, jestli dát hlas Fringe nebo PoI... nakonec hlas jde k Poi. Fringe mám sice ráda, ale je tam pár věcí, co mě spíše iritovaly :D
Štve mě, že Haven prohrává s nějakým animákem :-)
Prave jsem hlasovala tri dny za sebou. A musim rict, ze jsem neustale mela pocit deja vu. Tento novy hlasovaci styl kazdy s kazdym se mi libi vice, ale jeste vice by se mi libilo, kdyby v jednom clanku tech duelu bylo vice nez patnact,a tim bylo odhlasovano drive. Takto je to uz kolik dni takove stejne.
Dnes pre mňa asi najvražednejší duel ever, Akty X versus Agenti mam ich TOP 10 na 4. a 5. mieste nemôžem si vybrať nehlasujem....
kunko napsal(a):
Dnes pre mňa asi najvražednejší duel ever, Akty X versus Agenti mam ich TOP 10 na 4. a 5. mieste nemôžem si vybrať nehlasujem....
Tak jestli bylo možné dát jednomu seriálu 4. místo a druhému 5., tak by mělo být ok dát hlas tomu o příčku výš, ne? :)
Jinak pro mě dnes zase jednou hračka :)