Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (top 35, duely 13)
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 5. 2021 / 13:03:48 (před 3 roky)
off

Celkom easy kolo bez zavahani. Btw. super foto z Haven 😉

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 5. 2021 / 13:26:44 (před 3 roky)
off

Tak dneska pro mě lehké rozhodování. I když Firefly je mi líto, ale i když jde o Spin-off SG-1 Stargate:Atlantis, tak celkově SG seriály miluji nejvíce, tak hlas má Atlantida no. :D

Janey T.
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 5. 2021 / 14:11:13 (před 3 roky)
off

tak dneska (překvapivě až dneska o.O) jsem se poprvé zasekla u duelu, kdy jsem se fakt nedokázala rozhodnout, jestli dát hlas Fringe nebo PoI... nakonec hlas jde k Poi. Fringe mám sice ráda, ale je tam pár věcí, co mě spíše iritovaly :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
23. 5. 2021 / 17:42:44 (před 3 roky)
off

Štve mě, že Haven prohrává s nějakým animákem :-)

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 5. 2021 / 18:16:35 (před 3 roky)
off

Prave jsem hlasovala tri dny za sebou. A musim rict, ze jsem neustale mela pocit deja vu. Tento novy hlasovaci styl kazdy s kazdym se mi libi vice, ale jeste vice by se mi libilo, kdyby v jednom clanku tech duelu bylo vice nez patnact,a tim bylo odhlasovano drive. Takto je to uz kolik dni takove stejne.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 5. 2021 / 20:52:14 (před 3 roky)
off

Dnes pre mňa asi najvražednejší duel ever, Akty X versus Agenti mam ich TOP 10 na 4. a 5. mieste nemôžem si vybrať nehlasujem....

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 5. 2021 / 21:59:33 (před 3 roky)
off
kunko napsal(a):

Dnes pre mňa asi najvražednejší duel ever, Akty X versus Agenti mam ich TOP 10 na 4. a 5. mieste nemôžem si vybrať nehlasujem....

Tak jestli bylo možné dát jednomu seriálu 4. místo a druhému 5., tak by mělo být ok dát hlas tomu o příčku výš, ne? :)

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 5. 2021 / 21:59:59 (před 3 roky)
off

Jinak pro mě dnes zase jednou hračka :)

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 5. 2021 / 13:31:01 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Tak jestli bylo možné dát jednomu seriálu 4. místo a druhému 5., tak by mělo být ok dát hlas tomu o příčku výš, ne? :)

pre mňa je to delené 4. miesto proste len pri týchto dvoch seriáloch si nemôžem ani nechcem vybrať (tzv. Sofiina voľba) :)